Versieren op Facebook, hoe doe je dat?

14 februari 2019 | 0 reacties

Versieren op Facebook, hoe doe je dat?

flirten via facebook

Het is eigenlijk niet meer weg te denken uit de wereld. Social media hoort nou eenmaal bij ons leven en beïnvloed ons leven ook behoorlijk. Of je nou zit op Facebook, Instagram, LinkedIN of welk platform dan ook. Tegenwoordig wordt er ook erg veel gedate via social media, alleen wordt het op een hele verkeerde manier aangepakt. Het is de bedoeling dat mannen een leuke indruk maken of achter laten. In dit artikel leer je onder andere het volgende:

  • Hoe knoop je een leuk gesprekje aan met een vrouw?
  • Een perfect facebook profiel aanmaken of beheren
  • Fouten die je eigenlijk nooit moet maken

Na het lezen van dit artikel ben je bijna een expert op het gebied van vrouwen versieren via Facebook. Tenslotte wil je natuurlijk wel op een veilige afstand iemand leren kennen voordat je er daadwerkelijk mee aan de haal gaat. Hieronder vind je een aantal tips die je goed moet doornemen wil je een kans hebben van slagen!

Fouten

Iets waar veel mannen zich in vergissen is dat ze onopvallende fouten maken. Hieronder de meest voorkomende fouten die je maakt als je een mooie en onbekende vrouw op Facebook benaderd.

Voeg geen vrouwen toe die je niet kent

Vrouwen die je niet kent zijn eigenlijk in eerste instantie een perfecte manier om via Facebook te benaderen. Een vrouw versieren die je niet kent is natuurlijk veel aangenamer dan dat je iemand versiert die je wel kent. Alleen je vergeet waarschijnlijk één ding, vrouwen haten het om via Facebook versierd te worden. Het komt een beetje raar over als je als man een vrouw benaderd via facebook en vervolgens ineens probeert te versieren.

Je valt natuurlijk al super snel door de mand want je voegt natuurlijk niet zomaar een vreemde vrouw toe die er een beetje goed uitziet. Vrouwen houden juist van mannen die oprecht zijn en niet zo wanhopig overkomen om een date te fixen via Facebook. Je bent eigenlijk een beetje haar tijd aan het verspillen, tenzij ze echt hongerig is. Maar dit komt slechts in uiterste gevallen voor. Het is dus belangrijk dat je niet de fout maakt om compleet vreemde vrouwen te benaderen, niet elke vrouw kan dat waarderen!

Reacties geven en blijven liken

Olie dom, olie-dom… doe dit niet. Je komt echt als een stalker over die wanhopig is en alleen maar uit is op seks. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je vrouwen wil afschrikken. Wij begrijpen dat je intenties goed bedoeld zijn. Vrouwen kunnen dit echter heel anders opvatten! Let hier dus op. Je hoeft niet overal commentaar op te geven en elke foto te liken. Af en toe een like is prima, maar eigenlijk is een reactie al uit den boze. Je kent haar niet, dus reageren op haar is niet verstandig.

Doen alsof je haar kent

Heel, maar dan ook echt heel veel mannen doen net alsof ze deze vrouwen kennen. Dit is denk ik één van de grootste fouten die je kan maken. Een vrouw benaderen waarvan je eigenlijk al weet dat je haar nog nooit gezien of gesproken hebt. ´Hey dat is een tijd geleden!´een slechte openingszin die veel gebruikt wordt in de hoop een leuk gesprek aan te gaan met elkaar. Maar het is niet erg verstandig om dit te doen. Als vrouwen willen daten doen ze dat wel via een ander platform en niet via Facebook.

Het is dus belangrijk om vrouwen niet direct een berichtje te sturen als je haar tegenkomt op Facebook. De kans dat ze niet reageert is heel erg groot en als ze reageert zal ze wel gewoon aardig proberen te zijn, maar je weet eigenlijk al dat het foute boel is en je eigenlijk een creeper bent. Maar nu we veel voorkomende fouten hebben besproken, willen we je toch ook graag waardevolle tips geven om het alsnog een succes te maken. Althans, als je je best doet!

To Do´s

Hierbij een aantal succesvolle tips die veel mannen hebben geholpen om een vrouw te versieren op Facebook. Na het toepassen van deze tips zal je misschien wel een normaal gesprek kunnen aangaan op Facebook.

Zorg voor een pakkende profielfoto

Een goede profielfoto zorgt er voor dat je snel opvalt! Dan hebben we het niet over foto’s waar je als een patser op staat, maar gewoon een leuke spontane foto. Vermijd dus foto’s waar je dronken op staat, waar je er half op staat of een foto in de club met veel vrouwen om je heen. Iets waar vrouwen natuurlijk per direct op afknappen is natuurlijk een foto van jou met tientallen andere vrouwen. Dan weten ze namelijk gelijk wat voor vlees ze in de kuip hebben!

Deel geen onnodige dingen

Hiermee bedoelen we dat je dus geen dingen deelt die met de politiek te maken hebben. Vrouwen zijn niet geïnteresseerd in de dingen die jij hebt geliked op Facebook. Als ze geïnteresseerd zijn, dan is het gewoon in jou en niet in de dingen die je nog meer doet op Facebook. Heel veel mensen die delen onnodige dingen op hun profiel, niet omdat ze dom willen lijken, maar omdat het hun iets interesseert en willen delen met andere. Ook mensen die je niet kent kunnen dit zien, dus de vrouwen zullen automatisch jouw profiel bekijken. Als ze dan allemaal links, artikelen etc. zien, dan vinden ze het een stuk minder interessant om een gesprek aan te gaan met je. Beperk dit, of doe dit gewoon niet.

De beginfase

Om een gesprek te beginnen zal je toch een beetje op je hoede moeten zijn. Je kent haar niet, dus je weet ook niet hoe ze zal reageren. Hou daarom rekening met het volgende, als ze bijvoorbeeld een leuke profielfoto heeft geplaatst, kan je dit bijvoorbeeld als openingszin gebruiken. Of als ze bijvoorbeeld een profielfoto heeft als ze aan het paintballen is, paardrijden is, of wat dan ook, kan je hier op ingaan. ‘Zo dat ziet er cool uit! Hoe was die ervaring?’ Om een voorbeeld te noemen. Zo weet ze dat je interesse hebt en interesse toont.

Het is vaak erg lastig om in de beginfase een gesprek aan te knopen, maar zodra je dit een beetje onder de knie krijgt, zal je zien dat het een leuk proces kan worden! Je wil gewoon als een normaal persoon overkomen zonder dat het lijkt dat je haar stalked. Als je voelt dat je echt een klik hebt samen, dan kan het wel eens zo zijn dat je echt een date zou kunnen regelen. Het proces is in ieder geval erg leuk!

Conclusie

Kortom vermijd al bovenstaande fouten en probeer zo veel mogelijk To Do’s op te volgen. Je zal zien dat het dan een stuk makkelijker gaat om een vrouw aan te spreken via Facebook. Een klein beetje flirten met elkaar is helemaal niet erg, maar doe het niet te opvallend. De aap zal hier snel uit de mouw komen, ze komen erachter dat je haar alleen benaderd voor puur genot. Dit wil je niet dus hou het allemaal on the low! Het enige wat we jou kunnen meegeven is dat je lekker moet genieten van het proces. Take it slow, neem je tijd en overhaast niet! Veel plezier!Wellicht vind je deze gerelateerde artikelen ook interessant:

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *