Hoger opgeleiden

Succesverhalen van online daters

e-Matching
Hoger opgeleiden
Expertcijfer:
8,0
Match4me
Hoger opgeleiden
Expertcijfer:
8,0

Vind hoger opgeleiden op datingsites

Mensen met een afgeronde HBO of Universitaire opleiding kunnen hier hun nieuwe date / liefde vinden. Daarnaast gaat het natuurlijk ook om de klik die jij hebt met een ander persoon. Mensen die hier komen zijn vaak hoger geschoold en weten dus als geen ander hoe ze bepaalde verleiding moeten aan gaan. Dit is een goede manier om meerdere doelgroepen bij elkaar te laten komen.

Waar vind je deze hoger opgeleiden mensen?

Het begon allemaal met het eerste online datingplatform voor mensen met een hogere opleiding dat door E-Matching is opgericht. Hier bieden zij een persoonlijke datingcoach aan. Deze helpt jou bij het vinden van een geschikte partner. Vanaf dat moment duurde het niet veel langer voordat andere datingplatformen voor mensen met een hoge opleiding opgericht werden. Neem een voorbeeld aan Parship , hier moet je een test ondergaan om een profiel te kunnen aanmaken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die de markt te bieden heeft, er zijn natuurlijk veel meer verschillende datingsites voor hoger opgeleiden mensen.

Vaak kom je terecht op serieuze datingplatformen die zich richten op alle leeftijden en waar je vandaan komt. Vaak kun je al zien wat voor type mensen je mee te maken hebt d.m.v de volgende twee belangrijke aspecten:

  • Profielfoto
  • Profieltekst

Hier kan je diverse mensen op selecteren en kijken of jouw hoog opgeleiden date er tussen zit.

Online contact met hoger opgeleiden

Veel mannen en vrouwen vinden communicatie in een relatie belangrijk. Daarom bieden hoog opgeleiden mensen ook vaak veel meer kans om hier in te slagen. Een goed en serieus gesprek vind iedereen belangrijk en is dus handig om elkaars interesses te achterhalen. Veel datingplatformen beschikken tegenwoordig ook over verschillende chatfuncties of een berichtensysteem. Het is daarom ook aan te raden hier eerst gebruik van te maken voor je met iemand afspreekt.

Dankzij deze functies kunnen de interesses gepeild worden en kijken of er een klik ontstaat. Dan kan je ook al van te voren vaststellen of een date zinvol is of niet. Kortom, hoger opgeleiden mensen zoeken echt een serieuze relatie, waarbij de interesses op 1 lijn liggen en communicatie geen issue is.