Over ons

Over ons

Datingsite.nl beter leren kennen? Geen probleem! Lees hier alles over ons:

Hoe is de passie ontstaan?

Van een leuk idee naar een serieuze missie

De missie van Datingsite.nl

Wat zijn de verdiensten?

Ons team

Over Datingsite.nl

Centraal Bureau voor de Statistiek heeft een recent onderzoek uitgevoerd. Hieruit bleek dat Nederland ongeveer 2.8 miljoen singles heeft. Veel van deze singles zijn serieus op zoek naar een relatie en staan open voor meer activiteiten op het gebied van liefde en relaties. Voor sommige singles zal dit ingewikkelder zijn dan andere.

De kans dat je de liefde van je leven tegen het lijf loopt is in deze wereld van festivals en andere danceparty’s zeker aanwezig maar… In deze situaties is het vaak echter lastig om jezelf daadwerkelijk te kunnen voorstellen om een serieus contact te beginnen, delen of te kijken of de eerste indruk ook de juiste is. Het gericht zoeken naar een relatie is ook tegenwoordig ook niet meer wat het geweest is, wat het toch allemaal ingewikkeld maakt!

Hoe is de passie ontstaan

Tegenwoordig is een groot deel van de populatie verbonden in één groot netwerk. Dit wordt natuurlijk mogelijk gemaakt door het internet, wat ook juist de mogelijkheid geeft om jouw liefde te kunnen vinden in deze grote vijver. In 2011 is de passie begonnen van de initiatiefnemers (Datingsite.nl) over. Dit was vanuit persoonlijke behoefte om in aanraking te komen met de wereld van dating én relatiewebsites.

Dankzij de internet wereld en het ruime aanbod van aantrekkelijke profielen en personen, wordt het mogelijk gemaakt om door een paar muisklikken je liefdesleven een boost te geven of daadwerkelijk een nieuw liefdesleven in te blazen. De websites die het mogelijk maken om voor cupido te spelen, deden bij ons rode oortjes creëren. Echter is het belangrijk om te weten welke datingsite nou de juiste is?

Voor veel singles is het lastig om je gevoel te volgen als het gaat om websites, die op het eerste gezicht alleen uit tekst en diverse foto’s bestaat. Dan is het belangrijk om jezelf eens af te vragen waar je wel is echt goed advies/raad hebt gehad op het gebied van een liefde/relatie. Vaak is dat van een goede vriend of vriendin. Dit was ook mede voor ons de motivatie om een oprechte en objectieve vriend of vriendin hulp te bieden bij de keuze voor een juiste en betrouwbare datingsite. En wie wil nou niet graag het juiste advies ontvangen op het gebied van liefde/relatie?

Wij van Datingsite.nl hebben dit ook ervaren. Dus besloten wij om singles met onze liefdevolle overtuiging het juiste liefdespad te kunnen sturen en houden. In eerste instantie nog kleinschalig en in de persoonlijke sfeer, maar dit veranderde al snel dankzij onze dating-vergelijkingswebsite Datingsite.nl. Datingsite.nl kon dit op grote schaal waarmaken!

Van een leuk idee naar een serieuze missie

In een paar jaar tijd heeft Datingsite.nl een onwijze groei doorgemaakt. In 2011 hadden wij nog niet kunnen bedenken dat de website nu uitgegroeid is tot wat het nu is geworden. Deze ontwikkelingen zijn voor ons dat ook natuurlijk beschouwen als zeer positief! Met de bezoekersaantallen die we op dit moment maandelijks hebben, kunnen wij zeggen dat er haast wel elke maand een match gevonden wordt. Namelijk duizenden bezoekers per maand bezoekt onze website om gebruik te maken van onze diensten. In 2013 was dit nog rond de 3.000 bezoekers per maand die wij mochten helpen en assisteren met het zoeken van een juiste datingsite.

De missie van Datingsite.nl

Ons leuke idee is uitgegroeid naar een serieuze missie. De missie van ons bedrijf luidt dan ook: Objectief en onafhankelijk informatie verstrekken over zoveel mogelijk aanbieders op het gebied van (seks)dating en relatiewebsites. Dit om bezoekers het juiste liefdespad te laten bewandelen.

Om hier goed in van dienst te kunnen zijn houden wij de dagelijkse groeiende online markt overzichtelijk en beheersbaar. Om een voorbeeld te noemen; wij publiceren per datingsite de scores, informatie en de voor én nadelen van deze websites.

Wat zijn de verdiensten?

Wij zijn natuurlijk ontzettend trots dat we deze prestatie en resultaten hebben kunnen bereiken. Dit succes willen we graag behouden, daarvoor moet er hard gewerkt worden aan huidige ontwikkelingen maar ook kijken waar er nieuwe ontwikkelingen mogelijk zijn. We proberen zo breed mogelijk te denken om de belangen en behoeftes van de klant te vervullen.

Door ons harde werken krijgen we vaak de vraag of dit daadwerkelijk geld oplevert. Gelukkig kunnen we zeggen en constateren dat dit zo is, d.m.v onze affiliate marketing werkzaamheden ontvangt Datingsite.nl commissie voor het doorsturen van klanten naar online datingbureaus. Deze commissies zijn nodig om nieuwe aanbieders te kunnen vergelijken en er voor te kunnen zorgen dat ons team, de websites optimaal en actueel mogelijk te houden. Dit leidt tot het optimaal gebruiken maken van deze diensten.

Dit maakt het neutraal en geeft het de bezoeker het daadwerkelijke gevoel dat hij of zij zijn gevoel moet achter na gaan. Deze vrije keus maakt het vertrouwt en kies jij uiteindelijk welke datingsite je zal gaan bezoeken!

Ons team

Om al deze werkzaamheden te kunnen verrichten werken wij in een team van een aantal jonge mensen die ontzettend enthousiast zijn om elke dag websites te optimaliseren. De verwachtingen die bezoekers hebben van onze site moet dagelijks worden waargemaakt.

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt vanuit het hart van Utrecht, waar de wereld van online daten zich sterk aan het ontwikkelen is. In samenwerking met onze partners, aanbieders en onze oplettende bezoekers waarborgen zij de kwaliteit van Datingsite.nl, zodat wij jou alleen plezier en succes wensen met het zoeken van jouw nieuwe liefde!

Hartelijke groet,

Het team van Datingsite.nl

 

PS: Wil je adverteren op Datingsite.nl ?

Dagelijks bezoeken honderden bezoekers onze website, op zoek naar de voor hem of haar beste (gratis) datingsite. Heb je interesse om met jouw website op Datingsite.nl te komen of te adverteren op deze site? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.