Over Parship

Laatste update : 19 juli 2019 door Elise

Parship is naar eigen zeggen de nummer 1 in serieuze relaties. En dat blijkt ook wel. Zo hebben ze een certificaat van zowel Thuiswinkel Waarborg als Ecommerce Europe en Keurmerk Veilig Daten. Je kunt hier dus op een veilige manier op zoek gaan naar jouw nieuwe liefde. En daar helpt Parship ook nog eens bij.

Parship is een datingsite voor singles. Veruit de meeste leden zijn dertig jaar of ouder en hebben een serieuze relatiewens. Er is een blog om je te helpen met onder meer artikelen vol met relatietips. Het Parship-Principe is echter wat jou bijna garandeert dat je de juiste persoon voor jou tegen het virtuele lijf zult lopen.

Dit doet Parship in vijf stappen. Er is een persoonlijkheidstest die 32 eigenschappen vaststelt die nodig zijn voor een stabiele relatie. Dan krijg je de resultaten van die test die ook vor jou in je prfiel zichtbaar zijn. Zo kun je dus ook makkelijker een partner vinden die daar bij past.

Er wordt gebruik gemaakt van patroonherkenning waarbij rekening wordt gehouden met onder meer je gewoontes alsook negatieve ervaringen uit het verleden. Dan volgt de matchingprocedure waarbij alle criteria uit je test worden afgewogen tegen andere profielen. Als laatste zijn er de partnervoorstellen. Jouw Matches. Meld je nu gratis aan en ontdek welke matches er voor jou zijn.

Voordelen

  • Uniek persoonlijkheidsrapport
  • 1 op de 3 vindt hier een partner
  • Incl. Parship datingapp

Nadelen

  • Niet alle profiel foto's zichtbaar
  • Relatief duur

Parship TV Commercial

Parship kosten

Parship is geheel kosteloos uit te proberen. Na het aanmeldingsproces en het aanmaken van jouw datingprofiel, kun je ervaren of deze website goed bij jou past. Andere gratis opties zijn: Profielen bekijken, Berichten ontvangen & beantwoorden, Ijsbrekers/winks versturen, Persoonlijkheidstest en het toevoegen van foto's. Mocht je alle functies van Parship willen gebruiken dan is een abonnement vereist. De kosten van de lidmaatschappen vindt je hieronder:

Dit zijn de abonnementskosten:

6 maanden lidmaatschap
€44,90 p/m
12 maanden lidmaatschap
€39,90 p/m
24 maanden lidmaatschap
€24,90 p/m

Hoe kan ik het lidmaatschap van Parship verwijderen

Hoe kan ik het lidmaatschap van PARSHIP opzeggen?

Het is belangrijk om te weten dat onderscheid wordt gemaakt tussen het premium lidmaatschap en niet betalende leden. Daarvoor is het mogelijk om het lidmaatschap op de volgende manier stop te zetten:

GRATIS lidmaatschap opzeggen
  • Stap 1 – Log in en ga naar Mijn Parship (rechts boven in uw scherm)
  • Stap 2 – Ga naar Gegevens en Instellingen (drop down menu, 3de optie)
  • Stap 3 – Ga naar Profielstatus. Klik dan op de link om je profiel te verwijderen.
  • Stap 4 – Vervolgens vul je je persoonlijke wachtwoord in om te bevestigen dat je je profiel verwijderd.
PREMIUM Lidmaatschap opzetten

Vul het contact formulier in op de website Stuur vervolgens een email naar: beeindiging@parship.nl Optioneel een fax te sturen naar: +49 (0) 404 600 261 64 Brief te sturen naar: PARSHIP GmbH – Klantenservice Nederland Speersort 10 D-20095 Hamburg

Let op: Er komen belangrijke gegevens bij kijken voor het beëindigen van een lidmaatschap: volledige naam, adres, woonplaats, leeftijd, e-mail adres. Bij PARSHIP ontvang je altijd een bevestiging van de opzegging. Als je deze niet hebt ontvangen raden wij jou aan om contact op te nemen met de klantenservice.

Klantenbeoordelingen Parship

Plaats een beoordeling bij Parship

Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
20.0/10

Deel jouw ervaring over Parship

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Parship scoort een : 20.0
Klantenbeoordeling: