Volg Ons Op:

Parship

9,0
parship
Ervaringen : 8    

Parship is naar eigen zeggen de nummer 1 in serieuze relaties. En dat blijkt ook wel. Zo hebben ze een certificaat van zowel Thuiswinkel Waarborg als Ecommerce Europe en Keurmerk Veilig Daten. Je kunt hier dus op een veilige manier op zoek gaan naar jouw nieuwe liefde. En daar helpt Parship ook nog eens bij.

Parship is een datingsite voor singles. Veruit de meeste leden zijn dertig jaar of ouder en hebben een serieuze relatiewens. Er is een blog om je te helpen met onder meer artikelen vol met relatietips. Het Parship-Principe is echter wat jou bijna garandeert dat je de juiste persoon voor jou tegen het virtuele lijf zult lopen.

Dit doet Parship in vijf stappen. Er is een persoonlijkheidstest die 32 eigenschappen vaststelt die nodig zijn voor een stabiele relatie. Dan krijg je de resultaten van die test die ook vor jou in je prfiel zichtbaar zijn. Zo kun je dus ook makkelijker een partner vinden die daar bij past.

Er wordt gebruik gemaakt van patroonherkenning waarbij rekening wordt gehouden met onder meer je gewoontes alsook negatieve ervaringen uit het verleden. Dan volgt de matchingprocedure waarbij alle criteria uit je test worden afgewogen tegen andere profielen. Als laatste zijn er de partnervoorstellen. Jouw Matches. Meld je nu gratis aan en ontdek welke matches er voor jou zijn.

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
4.5/5 (5)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 reacties

 1. Sebastiaan
  25 juli 2018

  Ik ontmoet veel leuke vrouwen via Lexa. Sinds kort gebruik ik ook hun app op mijn smartphone. Nu kan ik lekker op de bank opzoek gaan naar leuke vrouwen!

 2. Vera
  4 augustus 2018

  Ik ben al een x aantal jaar te vinden op de datingsite van Parship. Ik heb inmiddels een paar contacten/vrienden die ik nog wekelijks spreek. Sinds kort heb ik mijn nieuwe vlam via deze site gevonden. Volgende week is onze vierde afspraak. Parship krijgt dus een dikke voldoende van mij!

  Groetjes Vera

 3. PaulB
  4 augustus 2018

  Hallo,

  Parship is naar mijn mening veel te duur. Tegenwoordig heb je ook gratis datingsites, waarom kan een grote jongen als dit niet zijn prijzen verlagen? Voor de rest is het een prima ontmoetingsplek voor het vinden van leuke singles.

 4. Siem 4 augustus 2018

  De vrouw van mijn leven gevonden op Parship. Het ging allemaal zeer vlot, had nooit verwacht dat ik zo snel in contact zou komen met een leuke lieve vrouw. Bedankt Parship

 5. Marcel
  17 augustus 2018

  Goedemiddag,

  Ik ben erg tevreden met Parship. Dit is wel echt een site waarbij meerdere mensen gebruik van zouden moeten maken als ze opzoek zijn naar een relatie. Biedt echt veel mogelijkheden en heb hier sinds 2 maanden een nieuwe vriendin gevonden.

  Zeer tevreden.
  Marcel

 6. Wendy 17 augustus 2018

  AANRADER!

  ben zo geweldig geholpen door deze site.. alles klopte om het zo makkelijk mogelijk te maken om een match te vinden. Sinds vorige week mijn nieuwe vriend ontmoet en zijn erg gelukkig met elkaar. Dit alles dankzij Parship!

  Wendy

 7. Nadine
  17 augustus 2018

  Hallo allemaal,

  Ik ben sinds vorige maand gebruik gaan maken van parship. Dit is echt een leuke datingsite waarbij ik sinds eergisteren mijn nieuwe vriend heb leren kennen. Dankzij parship ben ik erg gelukkig en ben ik niet meer eenzaam!

  Mensen die zich alleen voelen en willen wat nieuws op het gebied van de liefde, parship is echt een aanrader. Bedankt!

 8. Jimba 2 oktober 2018

  Ik vind Parship echt een goede site. Ik hoop hier alleen nog mn liefde hier te leren kennen.

Parship scoort een : 9,0
Klantenbeoordeling: