Over GayParship

Laatste update : 18 juli 2019 door Elise

Gay singles vinden hun nieuwe liefde op GayParship. Hier komen serieuze gays, zowel mannen als vrouwen, bij elkaar en ze zijn allemaal vooral op zoek naar liefde en een serieuze relatie. Homo’s en lesbiennes hebben hier een ontmoetingsplatform online en zeker 1 op de 3 leden heeft hier succes. De leden zijn vooral hoger opgeleiden.

Het overgrote deel van de leden is 30+.  Zij zijn op zoek naar een serieuze relatie. Je vindt hier alle leeftijden, maar vooral tussen de 30 en de 55 jaar. Ook GayParship maakt gebruik van het Parship-Principe. Waarbij een persoonlijkheidsrapport wordt opgemaakt dat je helpt inzicht te krijgen in hoe jij in een relatie staat.

De klantenservice van GayParship staat klaar voor iedereen de vragen heeft of iets anders te melden heeft. Daarnaast is er ook een sectie met advies en tips romdom online dating. En je vindt er een magazine boordevol met artikelen die jou ook op weg kunnen helpen naar het vinden van de perfecte match voor een serieuze relatie.

GayParship is lid van Thuiswinkel.org en heeft de site beveiligd met een SSL-certificaat. De profielen worden ook allemaal stuk voor stuk nagekeken. Je kunt dus op een veilige en betrouwbare manier op zoek gaan naar een nieuwe partner.

Voordelen

  • Incl persoonlijkheidtest
  • Incl. Dating App
  • Biedt garantie

Nadelen

  • Relatief duur

GayParship kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

6 maanden premium lidmaatschap
€44,90 p/m
12 maanden premium lidmaatschap
€39,90 p/m
24 maanden premium lidmaatschap
€24,90 p/m

Klantenbeoordelingen GayParship

Plaats een beoordeling bij GayParship

GayParhsip
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
16.4/10

Deel jouw ervaring over GayParship

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
GayParship scoort een : 16.4
Klantenbeoordeling: