Over GayParship

Laatste update : 14 april 2022 door

Gay singles vinden hun nieuwe liefde op GayParship. Hier komen serieuze gays, zowel mannen als vrouwen, bij elkaar en ze zijn allemaal vooral op zoek naar liefde en een serieuze relatie. Homo’s en lesbiennes hebben hier een ontmoetingsplatform online en zeker 1 op de 3 leden heeft hier succes. De leden zijn vooral hoger opgeleiden.

Het overgrote deel van de leden is 30+.  Zij zijn op zoek naar een serieuze relatie. Je vindt hier alle leeftijden, maar vooral tussen de 30 en de 55 jaar. Ook GayParship maakt gebruik van het Parship-Principe. Waarbij een persoonlijkheidsrapport wordt opgemaakt dat je helpt inzicht te krijgen in hoe jij in een relatie staat.

De klantenservice van GayParship staat klaar voor iedereen de vragen heeft of iets anders te melden heeft. Daarnaast is er ook een sectie met advies en tips romdom online dating. En je vindt er een magazine boordevol met artikelen die jou ook op weg kunnen helpen naar het vinden van de perfecte match voor een serieuze relatie.

GayParship is lid van Thuiswinkel.org en heeft de site beveiligd met een SSL-certificaat. De profielen worden ook allemaal stuk voor stuk nagekeken. Je kunt dus op een veilige en betrouwbare manier op zoek gaan naar een nieuwe partner.

Name of Reviewed Item: Gayparship Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Parhsip.png Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Incl persoonlijkheidtest
  • Incl. Dating App
  • Biedt garantie

Nadelen

  • Relatief duur

GayParship kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

6 maanden premium lidmaatschap
€44,90 p/m
12 maanden premium lidmaatschap
€39,90 p/m
24 maanden premium lidmaatschap
€24,90 p/m

Klantenbeoordelingen GayParship

Plaats een beoordeling bij GayParship

GayParhsip
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8.0/10

Deel jouw ervaring over GayParship

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Christiaan

06 September 2018
Totaal:
Heleeemaaal topp dittt. Zelfde als Parship maar dan voor gays! Ideaal zeg om je man te zoeken en te leren kennen. Duurde voor mij niet lang of ik had eigenlijk al beet. Het is gewoon op een leuke en spontane manier je gayman zoeken. Thx to gayparshiiip! Leuk hoor, ben erg blij met mn nieuwe vriend Dylan. Chris
GayParship scoort een : 8.0
Klantenbeoordeling: