Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

 

Wat gebeurt er met persoonsgegevens?

Veel mensen zijn angstig dat er gebruik gemaakt wordt van hun persoonsgegevens. Bij ons hoeft je je hier echter geen zorgen over te maken.

Betreft het jouw email adres?

Wij zullen ten eerste altijd toestemming vragen voordat wij toegang krijgen. Dit noemen ze de ”dubbele opt-in” methode. Om het makkelijk uit te leggen is het eigenlijk niets meer en minder dan het twee keer bevestigen van jouw e-mail. Vandaar ook ”dubbele”. Je vult eerst zelf je e-mail adres in en keurt deze vervolgens goed. Zodra wij deze melding krijgen dan zijn wij pas in de gelegenheid gebruik te maken van jouw e-mail adres. Spam e-mails zullen nooit door ons worden verstuurd. Alleen de e-mails met de desbetreffende onderwerpen waar toestemming voor gegeven is zal worden toegestuurd.

Waarom worden IP-adres en navigatiegegevens geregistreerd?

Dit wordt gebruikt voor de navigatie op onze website om deze zo aantrekkelijk en aangenaam mogelijk te maken voor onze bezoekers. Daarvoor hebben wij Google Analytics geïnstalleerd. Dit programma houden de activiteiten van jou bij op onze website.  Wij kunnen u garanderen en verzekeren dat uw gegevens alleen voor dit doeleinde gebruikt worden en niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Uitschrijven?

Kan je altijd zonder problemen uitschrijven. Deze beslissing is genomen door de bezoeker waardoor deze uiteraard ook gerespecteerd. Wanneer jij je uit wilt schrijven voor e-mails, klik je onderaan de mail op de button ‘uitschrijven’ of ‘afmelden’. Wil jij helemaal geen informatie meer van of over ons bedrijf ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@jmatraffic.com. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk alle informatie die wij over u hebben, uit onze administratie verwijderen.