Volg Ons Op:

Gaybuddy

7,3
Gaybuddy
Ervaringen : 6    

De online ontmoetingsplaats voor mannen van dit moment is GayBuddy. Je krijgt hier gegarandeerd contact met andere homo’s, er is een uitgebreide zoekfunctie en je hebt geen creditcard nodig. GayBuddy is er voor mannen vanaf 18 jaar. Naast een online ontmoetingsplek biedt GayBuddy ook artikelen in een blog en een professionele klantenservice.

De klantenservice heeft een gedeelte met vaak gestelde vragen en je kunt deze ook telefonisch bereiken. Aanmelden is gratis en ook het opstellen van een profiel en het bekijken van andere profielen is geheel kosteloos. De profielen van de leden worden met de hand nagekeken. Je hoeft hier niet bang te zijn dat er iets niet in orde is.

Ook wanneer jij besluit een betaalde functie te nemen dan doe je dit via een veilige en betrouwbare omgeving. Alles blijft verder anoniem. Ook de vermelding op je afschrift is discreet. Je kunt dus geheel anoniem op zoek gaan naar andere gays. Je vindt hier overigens ook een heleboel lesbiennes die elkaar via dit datingplatform ontmoeten.

De meeste leden van GayBuddy zoeken geen serieuze relatie, maar er zijn evengoed veel leden die meer willen dan alleen maar seks en dat kan ook een relatie zijn. Er wordt verder geen onderscheid gemaakt in wie je bent of wat je doet. Als je gay bent en ouder dan 18 dan kun je hier andere gays leren kennen en een leuke tijd met hen tegemoet gaan.

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
3.63/5 (6)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties

 1. Stefan
  6 september 2018

  Halloooww,

  Ik vind dit wel echt een aanrader om mee te beginnen. Ik vond het erg lastig om uit de kast te komen en op zoek te gaan naar mijn ideale vriend. Gelukkig wordt daar bij Gaybuddy gewoon openlijk over gepraat waar ik mijzelf erg fijn bij voelde.

  Dankzij de gebruiksvriendelijkheid en het aantal actieve leuke mannen vond ik eigenlijk zo mijn ideale man!

  Thanxxxxx

 2. Ferry
  30 oktober 2018

  heej,

  top site. Leuke mannen, geile mannen en mannen die het allemaal waar maken voor me. Ik ga denk ik volgende week weer even een kijkje nemen.

  Ferry

 3. Ben
  2 november 2018

  EIgenlijk ben ik alleen maar positief over Gaybuddy. Ik lees soms veel negativiteit maar dit is een goede betrouwbare site.

  Heb hier een leuke man leren kennen en sindsdien kunnen we niet meer stuk. Een paar simpele credits doen wonderen.

 4. Omar
  8 november 2018

  homo’s die hier nog aan twijfelen zijn niet goed joh,, sinds mijn 12e uit de kast gekomen en veel geexperimenteerd, komt nu mooi van pas want dit zijn erg geile mannen.

  Duurde niet lang voor ik erotisch contact had, was gezellig en intiem op onze date. Voor herhaling vatbaar.

 5. M. 11 november 2018

  Leuke mannen op deze site, maar velen beginnen na een paar berichtjes over een relatie en denken, dat ze gebeiteld zitten zonder elkaar te zien. Als je zegt dat de ander wel hard van stapel loopt, wordt het drama. Voor mij reden om het contact te verbreken met een aantal mannen.

 6. Alex
  14 november 2018

  Leuke mannen, leuke site, leuk contact, leuk afspreken. Het complete plaatje dus! Een top datingsite mannen. Sinds mijn 13e uit de kast en toen al bezig met jongens.

  Gaybuddy is me meegevallen op een positieve manier. Go for it,

Gaybuddy scoort een : 7,3
Klantenbeoordeling: