Over Gaybuddy

Laatste update : 19 juli 2019 door Elise

De online ontmoetingsplaats voor mannen van dit moment is GayBuddy. Je krijgt hier gegarandeerd contact met andere homo’s, er is een uitgebreide zoekfunctie en je hebt geen creditcard nodig. GayBuddy is er voor mannen vanaf 18 jaar. Naast een online ontmoetingsplek biedt GayBuddy ook artikelen in een blog en een professionele klantenservice.

De klantenservice heeft een gedeelte met vaak gestelde vragen en je kunt deze ook telefonisch bereiken. Aanmelden is gratis en ook het opstellen van een profiel en het bekijken van andere profielen is geheel kosteloos. De profielen van de leden worden met de hand nagekeken. Je hoeft hier niet bang te zijn dat er iets niet in orde is.

Ook wanneer jij besluit een betaalde functie te nemen dan doe je dit via een veilige en betrouwbare omgeving. Alles blijft verder anoniem. Ook de vermelding op je afschrift is discreet. Je kunt dus geheel anoniem op zoek gaan naar andere gays. Je vindt hier overigens ook een heleboel lesbiennes die elkaar via dit datingplatform ontmoeten.

De meeste leden van GayBuddy zoeken geen serieuze relatie, maar er zijn evengoed veel leden die meer willen dan alleen maar seks en dat kan ook een relatie zijn. Er wordt verder geen onderscheid gemaakt in wie je bent of wat je doet. Als je gay bent en ouder dan 18 dan kun je hier andere gays leren kennen en een leuke tijd met hen tegemoet gaan.

Voordelen

  • Gratis uit te proberen
  • Speciaal voor gay's

Nadelen

  • Geen

Gaybuddy kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

10 credits
€ 10
25 credits
€ 22,50
100 credits
€ 80

Klantenbeoordelingen Gaybuddy

Plaats een beoordeling bij Gaybuddy

Gaybuddy
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
16.2/10

Deel jouw ervaring over Gaybuddy

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Gaybuddy scoort een : 16.2
Klantenbeoordeling: