Over Gaybuddy

Laatste update : 19 oktober 2022 door

De online ontmoetingsplaats voor mannen van dit moment is GayBuddy. Je krijgt hier gegarandeerd contact met andere homo’s, er is een uitgebreide zoekfunctie en je hebt geen creditcard nodig. GayBuddy is er voor mannen vanaf 18 jaar. Naast een online ontmoetingsplek biedt GayBuddy ook artikelen in een blog en een professionele klantenservice.

De klantenservice heeft een gedeelte met vaak gestelde vragen en je kunt deze ook telefonisch bereiken. Aanmelden is gratis en ook het opstellen van een profiel en het bekijken van andere profielen is geheel kosteloos. De profielen van de leden worden met de hand nagekeken. Je hoeft hier niet bang te zijn dat er iets niet in orde is.

Ook wanneer jij besluit een betaalde functie te nemen dan doe je dit via een veilige en betrouwbare omgeving. Alles blijft verder anoniem. Ook de vermelding op je afschrift is discreet. Je kunt dus geheel anoniem op zoek gaan naar andere gays. Je vindt hier overigens ook een heleboel lesbiennes die elkaar via dit datingplatform ontmoeten.

De meeste leden van GayBuddy zoeken geen serieuze relatie, maar er zijn evengoed veel leden die meer willen dan alleen maar seks en dat kan ook een relatie zijn. Er wordt verder geen onderscheid gemaakt in wie je bent of wat je doet. Als je gay bent en ouder dan 18 dan kun je hier andere gays leren kennen en een leuke tijd met hen tegemoet gaan.

Name of Reviewed Item: Gaybuddy Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Gaybuddy.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Gratis uit te proberen
  • Speciaal voor gay's

Nadelen

  • Geen

Gaybuddy kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

10 credits
€ 10
25 credits
€ 22,50
100 credits
€ 80

Klantenbeoordelingen Gaybuddy

Plaats een beoordeling bij Gaybuddy

Gaybuddy
Service
6.77
Prijs
6.21
Leden
6.94
Functionaliteiten
6.60
Expert:
8.1/10

Deel jouw ervaring over Gaybuddy

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Marcez

22 June 2020
Totaal:
Het is allemaal erg gebruiksvriendelijk en ik zie ook echt lekkere mannen er tussen staan. Wat me alleen een beetje laat twijfelen is de kans op ontmoeten. Is dit wel mogelijk? Want het lijkt alsof de mannen een beetje de kat uit de boom kijken, alleen blijft die kat er erg lang in zitten. Anyway, let me know guysss
Man

Olimar

15 June 2020
Totaal:
Ik ben een onderdanig typetje dus ik hoop dat er iemand is die me helemaal uit elkaar kan trekken... zijn mannen schuw tegenwoordig ofzo?
Man

Franko

10 June 2020
Totaal:
En daar is het ook echt voor bedoeld jongens, of je nou wil of niet. Piemels ontmoeten doe je maar op een andere manier. Negativiteit heeft deze site niet nodig, ik vind het allemaal dik in orde zo.
Man

Humberto

14 May 2020
Totaal:
dat is het enige wat ik er van krijg... heerlijk om die kerels allemaal naakt te zien. Gebruiksvriendelijke site, erg veel profielen en schappelijk in de prijzen. Dat is bij elkaar meer dan voldoende om mij te pleasen! :-D
Man

Noah

29 April 2020
Totaal:
Waar blijven die geile verrotte neukertjes dan? Ben al 3 maanden actief, maar tot op heden??? Begin er bijna niet meer in te geloven. Wie o wie kan me het tegendeel bewijzen?
Man

Rukker

21 April 2020
Totaal:
Heerlijk deze geile jongens en mannen. Ik hou er wel van, ik zit gewoon met een stijve te chatten, echt lekker!
Man

Jeffriejj

02 April 2020
Totaal:
Het stelde niet heel veel voor... ja een vreemd iemand op een neutrale locatie en dan je ding doen. (Overigens wel 2 maanden terug) Maar toch geeft het aan dat gaybuddy wel daadwerkelijk zn werk doet. Voor sommige een berg met geld, maar uiteindelijk hou je er iemand aan over als het goed is. Ik sluit mijn profiel nu ook, nummers uitgewisseld, het beviel, dus voor herhaling vatbaar!
Man

Thijs

25 March 2020
Totaal:
Ik vind het heerlijk om blowjobs te geven, maakt me niet uit aan wie. Alleen wordt het een lastig verhaal als niemand wil afspreken. :-(.. Iemand meer ervaring met gaybuddy? Want ik raak nu een beetje gefrustreerd dat niets lukt.
Man

Ryan

18 March 2020
Totaal:
Er komen alleen maar dromen voorbij hier, dit is te mooi om waar te zijn.. het is allicht de moeite waard om eens te proberen, maar ga er niet vanuit dat de persoon die je ziet op de profielfoto\\\'s, je binnen nu en een week in je bed hebt liggen. Zeker niet in deze corona tijden.
Man

Lennart

12 March 2020
Totaal:
100% betrouwbaar en werkt gewoon super. Vind het echt fijn dat je nergens aan vast zit en de afspraken me om de oren vliegen. Over de site zelf valt weinig aan te merken dus ik zou zeggen kom en ontmoet mijjjj voor een leuk avontuurtje
Gaybuddy scoort een : 8.1
Klantenbeoordeling: