Over Guys-dating

Laatste update : 14 april 2022 door

Voor homoseksuele mannen die op zoek zijn naar een partner, een date of vriendschap is er Guys-Dating. Gays in Nederland die online op zoek gaan naar nieuwe contacten komen veel al terecht op Guys-Dating. Dagelijks zijn er een paar honderd nieuwe inschrijvingen. De meeste mannen komen uit Nederlands, maar je vindt er ook Belgen.

Op Guys-Dating vind je niet alleen vrijgezelle homo’s. Maar bijvoorbeeld ook biseksuele jongens en mannen en ook getrouwde kerels die vreemd willen gaan met een man. Sommige van hen zijn getrouwd met een andere man, maar anderen hebben een vrouw. Zij kunnen hun behoeftes niet bevredigen en dus gaan de mannen online op zoek naar vertier.

Zeker voor deze mannen is het belangrijk dat ze op een anonieme en discrete manier nieuwe contacten kunnen leggen. Op G-Dating is dat allemaal mogelijk. De profielen zijn gecontroleerd door het beheer, dus je kunt er van uitgaan dat je met serieuze mensen te maken hebt. Andere leden zien alleen je hoofdfoto, dus je bepaalt zelf in hoeverre je herkenbaar bent.

Jouw profiel wordt ook getoond op andere sites van Safe Dating Networks. Je ziet zelf ook de profielen van andere leden. Je zoekgebied is zo meteen een stuk groter en je hoeft je niet eens op al die sites aan te melden. Het is dus praktisch onmogelijk dat je niet een nieuwe partner, een goede vriend, of een ander spannend contact vindt op Guys-Dating.

Name of Reviewed Item: Guys dating Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Guys-dating.jpg Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen Guys-dating

Plaats een beoordeling bij Guys-dating

Guys-dating
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
7.3/10

Deel jouw ervaring over Guys-dating

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Guys-dating scoort een : 7.3
Klantenbeoordeling: