Over OpZoekNaarJou

Laatste update : 19 oktober 2022 door

De leden van OpZoekNaarJou zijn allemaal op zoek naar nieuwe contacten. De een zoekt iets serieus en een ander wilt wat lossere contacten. Voor een hete chat, een leuke date en misschien wel nog meer. De datingsite is voor iedereen van achttien jaar en ouder en je vindt er dan naast mannen en vrouwen ook koppels die contacten zoeken.

Je kunt gratis en vrijblijvend een proeflidmaatschap aan gaan. Daarna kun je upgraden naar een full membership. Dit helpt je om nog sneller een nieuw contact te vinden. OpZoekNaarJou is een christelijke datingsite met meer dan drieduizend actieve leden. Ook is er app verkrijgbaar in zowel de App Store als de Google Play Store.

OpZoekNaarJou is sinds 2004 actief en is dus een bekende datingsite voor christenen. Je kunt hier dus op een betrouwbare en discrete manier contact leggen met andere christenen die misschien niet bij jouw gemeenschap zitten. Je hebt dus een veel groter zoekgebied. Dankzij het proeflidmaatschap kun je eerst even rondkijken of de andere leden in de smaak vallen.

Dankzij deze datingwebsite zijn er al heel wat vriendschappen en relaties ontstaan tussen mensen die elkaar anders nooit ontmoet hadden. Bij OpZoekNaarJou vind je diegene met wie jij jouw geloof op jullie manier kunt belijden en met wie jij een mooie, sterke toekomst kunt opbouwen. Je vindt er ook enkele succesverhalen. Meld je aan om ook een succesverhaal te kunnen vertellen.

Name of Reviewed Item: Opzoeknaarjou.nl Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/opzoeknaarjou.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Datingsite voor christenen
  • Gratis uit te proberen

Nadelen

  • Relatief goedkoop

OpZoekNaarJou kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€ 9,95 p/m
3 maanden premium lidmaatschap
€ 6,65 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€ 5,38 p/m

Klantenbeoordelingen OpZoekNaarJou

Plaats een beoordeling bij OpZoekNaarJou

Opzoeknaarjou
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8.1/10

Deel jouw ervaring over OpZoekNaarJou

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Niels

06 September 2018
Totaal:
ik was inderdaad op zoek naar jou! ha ha. Nee dit is wel een leuke datingsite om aan je partner te komen. Heb deze datingsite ontdekt via via. Ze raden mij deze aan... zocht inderdaad nog een vriendin, en eigenlijk had ik gelijk raak! dankzij het gratis proeflidmaatschap kon ik gewoon tijdelijk gebruik maken van de diensten en met succes! helemaal geweldig man, bedankt Niels
OpZoekNaarJou scoort een : 8.1
Klantenbeoordeling: