Over OpZoekNaarJou

Laatste update : 19 juli 2019 door Elise

De leden van OpZoekNaarJou zijn allemaal op zoek naar nieuwe contacten. De een zoekt iets serieus en een ander wilt wat lossere contacten. Voor een hete chat, een leuke date en misschien wel nog meer. De datingsite is voor iedereen van achttien jaar en ouder en je vindt er dan naast mannen en vrouwen ook koppels die contacten zoeken.

Je kunt gratis en vrijblijvend een proeflidmaatschap aan gaan. Daarna kun je upgraden naar een full membership. Dit helpt je om nog sneller een nieuw contact te vinden. OpZoekNaarJou is een christelijke datingsite met meer dan drieduizend actieve leden. Ook is er app verkrijgbaar in zowel de App Store als de Google Play Store.

OpZoekNaarJou is sinds 2004 actief en is dus een bekende datingsite voor christenen. Je kunt hier dus op een betrouwbare en discrete manier contact leggen met andere christenen die misschien niet bij jouw gemeenschap zitten. Je hebt dus een veel groter zoekgebied. Dankzij het proeflidmaatschap kun je eerst even rondkijken of de andere leden in de smaak vallen.

Dankzij deze datingwebsite zijn er al heel wat vriendschappen en relaties ontstaan tussen mensen die elkaar anders nooit ontmoet hadden. Bij OpZoekNaarJou vind je diegene met wie jij jouw geloof op jullie manier kunt belijden en met wie jij een mooie, sterke toekomst kunt opbouwen. Je vindt er ook enkele succesverhalen. Meld je aan om ook een succesverhaal te kunnen vertellen.

Voordelen

  • Datingsite voor christenen
  • Gratis uit te proberen

Nadelen

  • Relatief goedkoop

OpZoekNaarJou kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€ 9,95 p/m
3 maanden premium lidmaatschap
€ 6,65 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€ 5,38 p/m

Klantenbeoordelingen OpZoekNaarJou

Plaats een beoordeling bij OpZoekNaarJou

Opzoeknaarjou
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
16.2/10

Deel jouw ervaring over OpZoekNaarJou

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
OpZoekNaarJou scoort een : 16.2
Klantenbeoordeling: