Volg Ons Op:

e-Matching

9,5
e-Matching
Ervaringen : 1    

Mensen met een hogere opleiding kunnen een nieuwe partner vinden op e-Matching. Deze datingsite bestaat al meer dan 20 jaar en is dus een gevestigd begrip. Er is een telefonische helpdesk en een speciale actie om het jubileum te vieren. E-Matching heeft ook het Thuiswinkel Waarborg. Je kunt hier dus veilig op zoek gaan naar een date.

Je hebt meteen bij aanmelding toegang tot alle profielen en je kunt zelf ook een profiel aanmaken zodat andere leden kunnen zien wie jij bent. De profielen worden allemaal stuk voor stuk in de gaten gehouden en profielen die niet meer actief zijn worden verwijderd. Je hebt dus zeker met iemand te maken die ook op zoek is.

E-Matching is ook te bereiken via je tablet en telefoon. Je kunt dus waar en wanneer jij wilt op zoek gaan naar een date of kletsen met iemand met wie jij wilt afspreken. Wanneer jij er voor kiest de betaalde functies van deze datingsite te gebruiken dan dan kun je op de bekende en betrouwbare manieren afrekenen.

De leden zijn vooral op zoek naar een serieuze, langdurige, vaste relaties met andere hoog opgeleide singles. Je kunt hier ook als homo of lesbi terecht. Wanneer een betalend lid een gratis lid aanspreekt, dan is er ook altijd de mogelijkheid om te antwoorden. Op deze manier kun je niemand mislopen. Ontdek nu ook of jouw nieuwe liefde is aangemeld op e-Matching.

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
4.75/5 (1)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reacties

  1. Maarten
    16 augustus 2018

    Dit is echt geweldig zeg… ik wist niet dat zo iets bestond! Ik was al een tijd op zoek naar een slimme vrouw, maar die zijn tegenwoordig zo schaars (no offence!) En toen ben ik terecht gekomen op e-matching… en met succes! Sinds een jaar ben ik onwijs gelukkig met mijn nieuwe liefde Ellen. Die heeft echt deuren voor mij doen openen, en dit allemaal dankzij e-matching!

    Mannen! zoeken jullie nog een nieuwe liefde? Dan is dit de ideale site om jouw slimme man of vrouw te zoeken. Bedankt!

e-Matching scoort een : 9,5
Klantenbeoordeling: