Over e-Matching

Laatste update : 18 juli 2019 door Elise

Mensen met een hogere opleiding kunnen een nieuwe partner vinden op e-Matching. Deze datingsite bestaat al meer dan 20 jaar en is dus een gevestigd begrip. Er is een telefonische helpdesk en een speciale actie om het jubileum te vieren. E-Matching heeft ook het Thuiswinkel Waarborg. Je kunt hier dus veilig op zoek gaan naar een date.

Je hebt meteen bij aanmelding toegang tot alle profielen en je kunt zelf ook een profiel aanmaken zodat andere leden kunnen zien wie jij bent. De profielen worden allemaal stuk voor stuk in de gaten gehouden en profielen die niet meer actief zijn worden verwijderd. Je hebt dus zeker met iemand te maken die ook op zoek is.

E-Matching is ook te bereiken via je tablet en telefoon. Je kunt dus waar en wanneer jij wilt op zoek gaan naar een date of kletsen met iemand met wie jij wilt afspreken. Wanneer jij er voor kiest de betaalde functies van deze datingsite te gebruiken dan dan kun je op de bekende en betrouwbare manieren afrekenen.

De leden zijn vooral op zoek naar een serieuze, langdurige, vaste relaties met andere hoog opgeleide singles. Je kunt hier ook als homo of lesbi terecht. Wanneer een betalend lid een gratis lid aanspreekt, dan is er ook altijd de mogelijkheid om te antwoorden. Op deze manier kun je niemand mislopen. Ontdek nu ook of jouw nieuwe liefde is aangemeld op e-Matching.

Voordelen

  • 3 dagen gratis lid (om uit te proberen)
  • Overzichtelijk
  • Speciaal voor hogeropgeleiden

Nadelen

  • Geen bijzonderheden

e-Matching kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€ 19,95 p/m
3 maanden premium lidmaatschap
eenmalig € 49,95 (16% korting)
6 maanden premium lidmaatschap
eenmalig € 79,95 (33% korting)

Klantenbeoordelingen e-Matching

Plaats een beoordeling bij e-Matching

e-Matching
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
16.8/10

Deel jouw ervaring over e-Matching

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
e-Matching scoort een : 16.8
Klantenbeoordeling: