Over e-Matching

Laatste update : 14 april 2022 door

oger opgeleiden gaan online op zoek naar een duurzame relatie bij E-Matching. Je kunt hier terecht als hetero, maar ook als homo of lesbienne. Hier word je niet zomaar gematcht, maar word je echt geholpen bij het vinden van jouw grote liefde. Je kunt je gratis aanmelden en vervolgens actief lid worden of passief lid blijven.

Een voordeel van E-Matching is dat je als ontvanger van een bericht er gratis op kunt reageren. Wanneer je een goed profiel hebt, waar je veel reacties op krijgt, dan kost het je verder niks om online een date te vinden. Na je gratis aanmelding kun je wel 3 contacten gratis leggen. Op die manier kun je dus wel de hele datingsite uitproberen.

Voor wie is E-Matching?

E-Matching heeft een hele specifieke doelgroep. De leden hebben minimaal een HBO-niveau en zoeken iemand die net als hen een hogere opleiding heeft genoten. De mannen en vrouwen zijn ambitieus en succesvol. Zij zoeken niet zomaar een partner, maar iemand met wie zij ook een goede conversatie kunnen voeren, die hun ambitie begrijpt en die geniet van onder meer cultuur, kunst en wetenschap.

Na de gratis aanmelding wordt je profiel eerst bekeken voor het online komt te staan.

De extra’s van E-Matching

E-Matching is geen simpel dating platform. Wel in gebruik en opzet, daar worden ze zelfs om geprezen, maar niet om de mogelijkheden die ze allemaal bieden. Deze datingsite doet er alles aan om jou te helpen een serieuze stabiele relatie te vinden. En om daarbij te helpen hebben ze enkele features.

Speeddating

E-Matching snapt dat alleen online op zoek gaan naar je liefde niet altijd voldoende is. Daarom organiseert de datingssite speeddating avonden voor hoger opgeleiden door heel Nederland. Per avond zijn er ongeveer 20 singles van jouw leeftijd en uit jouw regio om te ontmoeten en krijg je een drankje en hapjes. Online kun je makkelijk een plaats kiezen waar jij wilt speeddaten, staat alles uitgelegd en krijg je ook nog tips om er een succesvolle avond van te maken.

Deelname aan speeddating kost 31,- euro.

Second Opinion

Ben je al een tijdje lid, maar wil het allemaal niet zo vlotten? Dan kun je hulp vragen aan een van de Datingpro’s van E-Matching. Een Datingpro kijkt naar jouw profiel en kan daar in de meeste gevallen verbeteringen voor aanraden. Daarnaast kijkt de Datingpro ook naar hoe jij de datingsite gebruikt. Er wordt ook gekeken naar je berichten, de Datingpro kan dus in je mailbox kijken en je berichten lezen. Heb je specifieke vragen? Ook dan kun je bij de Datingpro terecht.

Betalende leden betalen 9,95 euro voor een Second Opinion en niet-betalende leden kost het 24,95, dat is inclusief een maand lidmaatschap.

Datingcoach

E-Matching heeft ook een datingcoach. Heb jij vragen voor de datingcoach? Dan stuur je die in naar de redactie en per maand worden er twee vragen beantwoord in een artikel. Jouw vraag is dus misschien al eerder gesteld en die kun je terug lezen in de artikelen. Bij het artikel komt jouw profielnaam te staan of de eerste letters er van.

E-Matching Magazine

De artikelen van de Datingcoach kun je terug vinden in het magazine van E-Matching. Hier in vind je verder allerhande tips, advies, artikelen over online en offline dating, relaties, liefde en nog veel meer.

De liefdescursus

De liefdescursus van Vilan de Loo, welke eerder in Singles Magazine heeft gestaan, kun je ook helemaal terug vinden op E-Matching. Je kunt de hele cursus doen of kiezen welke hoofdstukken op jou van toepassing zijn. Zeker voor nieuwelingen in het online daten is het een leuke en goede cursus om eens door te nemen.

Verder vind je op E-Matching nog aparte secties met ervaringen en verhalen van andere leden, datingtips en fototips. Deze datingsite zet alles op alles om jou met de liefde te helpen.

Veilig en betrouwbaar online daten

Privacy is erg belangrijk bij E-Matching en ze doen er dan ook alles aan om een veilig en betrouwbaar datingplatform voor jou neer te zetten. Ze zijn ook erg transparant over hun werkwijze. Je kunt anoniem op zoek gaan naar een date, want jouw gegevens zijn en blijven alleen bij E-Matching bekend. Per e-mail en per telefoon is E-Matching dagelijks te bereiken. Er is ook een handig contactformulier. Wanneer jij dus vragen hebt of ergens tegen aan loopt dan kun je meteen contact met ze opnemen.

E-Matching is in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg certificaat.

Is E-Matching de datingsite voor jou?

E-Matching scoort hoog. De datingsite is transparant, doet veel moeite om de leden vooruit te helpen en heeft redelijke prijzen. De prijs/kwaliteit verhouding is hier dik in orde. Het leukste is nog wel de lange lijst met speeddating locaties. Daaraan kun je zien dat E-Matching met de tijd mee gaat en de online zoektocht naar een relatie eenvoudig offline door zet. Dit vergroot jouw kans op het vinden van de juiste persoon.

Hoger opgeleiden zoeken meer dan een date. Zij willen iemand die op intellect niveau gelijkwaardig is, zij zoeken gelijkgestemden aangaande carrière. Een serieuze en stabiele relatie waar zij hun verder leven mee kunnen bouwen. De gemiddelde leeftijd is 30 jaar en ouder, al vind je er ook jongere leden. Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom.

Er is nu ook een app die gratis te downloaden is. Kijk wel even naar de specificaties, want de app is niet voor alle Android en Iphones geschikt. De datingwebsite is ook heel goed via de browser op je telefoon te bereiken.

Of E-Matching de datingsite voor jou is? Het is aan te raden om het gewoon eens gratis uit te proberen. Gebruik je eerste 3 gratis credits voor het leggen van contacten goed en wanneer je met een betalend lid een goede klik hebt, dan hoef jij niet eens meer een betalend lidmaatschap te nemen. Hier is E-Matching wel een uitzondering mee. Zorg ook dat je zo snel mogelijk je profiel volledig invult. Er zullen dan veel meer andere leden op jou reageren. Het Thuiswinkel Waarborg certificaat garandeert jou dat je met een legitieme datingsite te maken hebt, alle profielen worden handmatig gecontroleerd en je bepaalt zelf of je herkenbaar of anoniem op zoek gaat naar de liefde van je leven.

Voor je het weet ben jij in de wolken en heb je een roze bril op. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden op E-Matching en je profiel te maken. Online dating voor hoger opgeleiden is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest.

 

Name of Reviewed Item: e-matching Rating Value: 4.5 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/ematching.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • 3 dagen gratis lid (om uit te proberen)
  • Overzichtelijk
  • Speciaal voor hogeropgeleiden

Nadelen

  • Geen bijzonderheden

e-Matching kosten

Wat kost E-Matching? Aanmelden is gratis en de registratie bestaat uit 4 stappen. De laatste 3 stappen kun je ook later uitvoeren, maar het is aan te raden meteen het hele proces te doorlopen. Wanneer je op iemand reageert, dan weten ze ook wie jij bent of krijgen ze in ieder geval een beeld van jou en wanneer iemand jouw profiel ziet, dan zijn ze sneller geneigd om te reageren wanneer jij je profiel zo volledig mogelijk hebt ingevuld. Met een actief lidmaatschap kun je gebruik maken van alle functies van de datingsite. Het is dus wel aan te raden om het in ieder geval uit te proberen. Je krijgt bij je gratis aanmelding wel drie gratis mogelijkheden om contact te leggen en wanneer een betalend lid jou een bericht stuurt, dan kun je wel zonder abonnement reageren op dat bericht.

  • 1 maand - 19,95 euro per maand, dit is een doorlopend abonnement en stopt niet automatisch, je kunt opzeggen via de site of door een mail te sturen
  • 3 maanden - eenmalig 49,95 euro, dit is met 16% korting per maand
  • 6 maanden - eenmalig 79,95 euro, dit is met 33% korting per maand
  • 12 maanden - eenmalig 99,95 euro, dit is 44% korting per maand

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€ 19,95 p/m
3 maanden premium lidmaatschap
eenmalig € 49,95 (16% korting)
6 maanden premium lidmaatschap
eenmalig € 79,95 (33% korting)

Klantenbeoordelingen e-Matching

Plaats een beoordeling bij e-Matching

e-Matching
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8.0/10

Deel jouw ervaring over e-Matching

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Maarten

16 August 2018
Totaal:
Dit is echt geweldig zeg... ik wist niet dat zo iets bestond! Ik was al een tijd op zoek naar een slimme vrouw, maar die zijn tegenwoordig zo schaars (no offence!) En toen ben ik terecht gekomen op e-matching... en met succes! Sinds een jaar ben ik onwijs gelukkig met mijn nieuwe liefde Ellen. Die heeft echt deuren voor mij doen openen, en dit allemaal dankzij e-matching! Mannen! zoeken jullie nog een nieuwe liefde? Dan is dit de ideale site om jouw slimme man of vrouw te zoeken. Bedankt!
e-Matching scoort een : 8.0
Klantenbeoordeling: