Volg Ons Op:

Match4me

9,5
Match4me
Ervaringen : 2    

Match4me, de datingsite die uitblinkt in het zoeken van hogeropgeleide singles (HBO/WO). Sinds 2001 een zeer groot klantenbestand opgebouwd met zeer actieve leden! Jaarlijks worden er honderdduizend berichten verstuurd door gebruikers.

Het percentage vrouwen op deze datingsite voor hogeropgeleide is hoger dan het percentage mannen. Om een indicatie te geven, het percentage vrouwen zit op 53% en het percentage mannen zit op 47%. Dat maakt Match4me ook uniek als je dit vergelijkt met andere datingsites voor hoger opgeleiden. Voor de vrijgezelle mannen is dit natuurlijk de ideale keus om gebruik te maken van deze datingsite!

De datingsite van Match4me scoort erg goed op gebruiksvriendelijkheid. Het is namelijk voor jong en oud zeer makkelijk om op zoek te kunnen gaan naar een date! Dit is ook namelijk waar de website een onderscheid in maakt, Match4me is anders dan alle andere datingsites. Om een paar voorbeelden te geven:

 • Je kunt je eigen evenementen organiseren waarop je kunt bloggen.
 • Je kunt een eigen youtube filmpje opnemen en deze uploaden voor je profiel, dit d.m.v een video-wall

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt om je profiel zo aantrekkelijk mogelijk te maken en te kunnen personaliseren. Naast dat Match4me zeer actief is in Nederland, zijn ze ondertussen ook actief in Scandinavië.

 

 

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
4.75/5 (2)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

 1. Sabine
  15 augustus 2018

  Één woord: TOP!

  Ondeugende mensen en dat gecombineerd met hoogopgeleid.. heb mijn ideale vent gevonden hier, ondanks het percentage anders ligt zoals ze zeggen!

  Ik kon al een tijd geen date vinden, ondanks mijn hoge opleiding… ik dacht misschien vallen mannen daar wel voor. Maar tevergeefs, dus ben ik het via Match4Me gaan proberen.. en met succes!

  Service, top. Prijs, top. Leden, top. Functionaliteiten, top!

  Bedankt hiervoor.

 2. Annemarie
  10 oktober 2018

  Match4me is absoluut de beste datingsite voor hoger opgeleide singles. Leuke site met vooral een uitmuntende klanten-support. Geen vraag is te gek en er wordt snel gereageerd. Hier heb ik na een paar maanden veel vrienden gemaakt maar vooral wat ik zocht: een lief.

Match4me scoort een : 9,5
Klantenbeoordeling: