Over Match4me

Laatste update : 18 juli 2019 door Elise

Match4me, de datingsite die uitblinkt in het zoeken van hogeropgeleide singles (HBO/WO). Sinds 2001 een zeer groot klantenbestand opgebouwd met zeer actieve leden! Jaarlijks worden er honderdduizend berichten verstuurd door gebruikers.

Het percentage vrouwen op deze datingsite voor hogeropgeleide is hoger dan het percentage mannen. Om een indicatie te geven, het percentage vrouwen zit op 53% en het percentage mannen zit op 47%. Dat maakt Match4me ook uniek als je dit vergelijkt met andere datingsites voor hoger opgeleiden. Voor de vrijgezelle mannen is dit natuurlijk de ideale keus om gebruik te maken van deze datingsite!

De datingsite van Match4me scoort erg goed op gebruiksvriendelijkheid. Het is namelijk voor jong en oud zeer makkelijk om op zoek te kunnen gaan naar een date! Dit is ook namelijk waar de website een onderscheid in maakt, Match4me is anders dan alle andere datingsites. Om een paar voorbeelden te geven:

  • Je kunt je eigen evenementen organiseren waarop je kunt bloggen.
  • Je kunt een eigen youtube filmpje opnemen en deze uploaden voor je profiel, dit d.m.v een video-wall

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt om je profiel zo aantrekkelijk mogelijk te maken en te kunnen personaliseren. Naast dat Match4me zeer actief is in Nederland, zijn ze ondertussen ook actief in Scandinavië.

Match4me kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€ 24,95 p/m
3 maanden premium lidmaatschap
€ 14,95 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€ 9,95 p/m

Klantenbeoordelingen Match4me

Plaats een beoordeling bij Match4me

Match4me
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
16.6/10

Deel jouw ervaring over Match4me

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Match4me scoort een : 16.6
Klantenbeoordeling: