Over SmartSingles

Laatste update : 14 april 2022 door

Daten op niveau gebeurt op SmartSingles. De datingsite richt zich specifiek op hoger opgeleide mannen en vrouwen. Op deze datingsite zijn kennis en intelligentie belangrijker dan uiterlijk bij het vinden van de juiste partner. Dagelijks zijn er meer dan 70 nieuwe aanmeldingen en de kans dat jouw nieuwe liefde hier zit is groot.

Veel mannen en vrouwen in Nederland die op zoek zijn naar een partner zoeken iemand met hetzelfde of een hoger opleidingsniveau. Je wilt immers ook een goed gesprek kunnen voeren en als je heel serieus bent dan wil je diegene zonder gene aan andere voor kunnen stellen. De leden van SmartSingles hebben dan ook een hogere intelligentie dan gemiddeld.

Inschrijven is helemaal gratis. De profielen worden nagekeken en beoordeeld. Je krijgt ook meteen toegang tot de andere profielen. Je kunt van de andere leden alleen de hoofdfoto’s zien. Wanneer jij dus op zoek bent naar een date, maar je wilt dat op een discrete manier doen, dan kan dit heel erg goed op SmartSingles.

Je krijgt ook een anonieme postbus. Je hoeft dus geen contactgegevens te delen als je dat niet wilt en daarmee wachten tot het veilig is. Bijvoorbeeld als je elkaar ontmoet. Er zijn al een hoop succesverhalen op SmartSingles. Ben jij op zoek naar een date met niveau en klasse? Dan ga jij hier op zoek naar je nieuwe partner.

Name of Reviewed Item: Smart singles Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Smartsingles.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Gratis uit te proberen
  • Speciaal voor hoger opgeleiden!

Nadelen

  • Credit systeem

SmartSingles kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

150 Credits (15 dagen VIP-toegang)
€15,99
300 Credits (30 dagen VIP-toegang)
€27,99
900 Credits (90 dagen VIP-toegang)
€59,99

Klantenbeoordelingen SmartSingles

Plaats een beoordeling bij SmartSingles

Smartsingles
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
7.6/10

Deel jouw ervaring over SmartSingles

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
SmartSingles scoort een : 7.6
Klantenbeoordeling: