23 Ultieme versiertips voor vrouwen!

12 december 2018 | 0 reacties

23 Ultieme versiertips voor vrouwen!

versiertips voor vrouwen

4 Leuke manieren om mannen te kunnen versieren

Veel mensen denken dat mannen moeite hebben met het versieren van vrouwen. Maar tegenwoordig zijn er ook behoorlijk wat vrouwen die hier moeite mee hebben. In dit artikel lees je hoe je op verschillende manieren mannen kunt versieren. Voor sommige vrouwen is flirten erg gemakkelijk, het zit in ze. Misschien ken je toevallig wel een vrouw in jouw nabije omgeving die heel makkelijk kan flirten en deze 23 versiertips voor vrouwen niet nodig heeft.

Als je eenmaal begrijpt hoe het in z’n werk gaat is het niet moeilijk meer en gaat het allemaal vanzelf. Iedere man houdt van versieren en wordt ook graag versierd. Mannen kijken ook vaak de kat uit de boom, ondanks veel mannen gelijk actie willen ondernemen. De kans is groot dat je een blauwtje op zal lopen als je dit doet. Vandaar ook mannen zich kunnen inhouden zonder dat ze opdringerig overkomen. Het kan dan vaak handig zijn om hem te versieren in plaats van andersom, hierdoor zal je een hele andere man gaan zien. Hij verwacht het niet en zal daarom een fijne kant laten zien. 

Mannen verleiden, hoe doe je dit?

Er zijn 4 leuke manieren hoe je mannen kan verleiden. De kans is erg groot dat elke man hier voor zal vallen, mits je het niet overdrijft natuurlijk.

 • Raak hem af en toe eens aan. Fysiek contact geeft aan dat je hem interessant vind.
 • Oogcontact. Erg belangrijk als je naar hem luistert
 • Seksualiteit. Speel met iets, denk hierbij aan je haar. Ook dit niet te overdreven doen, anders wordt het gênant
 • Stel je open. Een gesloten houding is voor niemand leuk om tegen te praten, je laat hier door weinig interesse zien.

Vrouwen die bovenstaande punten onder controle hebben zullen erg goed kunnen versieren. Een echte verleidster waardoor het voor de man moeilijk wordt dit niet te weerstaan! Ondanks dat veel mannen het leuk vinden om grote praatjes te hebben, vinden ze het ook geweldig om zelf versierd te worden. Bovenstaande punten zullen hieronder worden uitgelegd om een zo goed mogelijk beeld te krijgen.

Manier 1: Versier een man door hem aan te raken

Mannen zijn hier heel erg gevoelig voor en vinden het ook fijn om aangeraakt te worden. Een kleine aanraking zal wonderen doen. Voor veel vrouwen zal het misschien spannend zijn om dit gelijk te doen. Maar als je dit een beetje onder de knie krijgt wordt het een gewoonte en zal je niet beter weten! Er zijn namelijk meerdere redenen om een man te willen aanraken:

 • Je kan namelijk door een aanraking al in de verleiding komen om verder te gaan met het versieren.
 • Je laat gelijk merken dat je niet schuw bent. Geen fysiek contact komt alleen kijken bij een vriendschap en niet bij het opbouwen van een band/relatie.
 • Uit onderzoek is gebleken dat je langer aardiger en aantrekkelijker bent/blijft wanneer je iemand aanraakt.

Hieronder een aantal versiertips om hem te kunnen verleiden!

Versiertip 1: Zijn bovenarm aanraken terwijl je praat. 

Als je dit probeert zal je zien dat het een leuk sfeertje creëert. Dit werkt uiteraard het best als je om hem moet lachen, wanneer hij een grapje maakt bijvoorbeeld. Je geeft hem een zeker gevoel waardoor hij nog meer bloot zal geven.

Versiertip 2: Let op zijn kleding en doe hier wat mee.

Dit is een oude truc, maar het werkt nog steeds. Een denkbeeldig pluisje van zijn kleding afhalen is hier een goede van. Je raakt hem aan en hij denkt dat je voor hem zorgt er goed uit te zien. Normaal gesproken doen mensen dit bij elkaar die heel close zijn of een relatie hebben. Het werkt dus echt!

Versiertip 3: In zijn oor fluisteren

Dit is een erg fijne en intieme manier om een aanraking te creëren. Het is hier de bedoeling dat je onopgemerkt jouw hand op zijn rug legt terwijl je hem iets in zijn oor fluistert. Dit zal hij voelen waardoor hij een warm gevoel zal krijgen. Zodra hij jouw zwoele stem in jouw oren hoort kan je eigenlijk al niet meer stuk.

Versiertip 4: Leg je hand op zijn borst als je moet lachen

Dit werkt vrijwel altijd. Je laat hem mannelijk worden ondanks je het liet lijken dat je gewoon net even te ver bent uitgeschoten met je handgebaar.

Versiertip 5: Een speels stompje doet wonderen

Mannen proberen altijd leuk te zijn door een beetje foute of plagerige opmerkingen te maken. Zodra dit gebeurd geef je hem een stompje. Dit is een speels gebaar waardoor het nonchalant zal overkomen.

Versiertip 6: Parfum, een leuk onderwerp

Veel vrouwen gebruiken deze truc. Je laat hem jouw parfum ruiken zodat hij dicht bij je komt. Als je nog een stapje verder wilt gaan leg je een hand op zijn rug. Nu ruikt hij jouw opwindende geur en tegelijkertijd wordt het door jouw aangeraakt.

Versiertip 7: Een handstreling

Mocht je op date zijn en je weet niet zo goed wat je moet doen zal dit je onwijs helpen. Zodra zijn hand op tafel ligt raak je hem ‘per ongeluk’ aan. Doe het niet te overdreven en laat het echt op een ongelukje lijken. Je ziet snel genoeg of hij geïnteresseerd is of niet. Als hij zijn hand wegtrekt zal hij niet geïnteresseerd zijn, maar laat hij hem liggen is dit een teken dat hij het fijn vind. Het is belangrijk om te weten dat mannen vaak bang zijn om je aan te raken.

Versiertip 8: Tegenover elkaar zitten kan averechts werken

Als je met hem op date bent is het wel gebruikelijk om tegenover elkaar te zetten, maar er zijn altijd mogelijkheden om naast elkaar te zitten. Hierdoor krijg je een veel intiemer gevoel en kan je hem veel makkelijker aanraken.

 

Manier 2: Versier een man met oogcontact

Met oog contact laat je niet alleen zien dat je interesse hebt, maar geeft de man ook een gevoel dat hij serieus genomen wordt. Een flirt met oogcontact is erg gemakkelijk en natuurlijk veilig. Oogcontact is altijd fijn en aantrekkelijk, het is een goede manier om te kunnen verleiden zonder dat je met elkaar hoeft te praten.

Versiertip 9: Verbreek af en toe het oogcontact

Om zijn aandacht te trekken is het aan te raden om hem net zo lang aan te staren tot hij naar je kijkt. Dit kan altijd even duren, maar zodra hij jij jou ook aankijkt, kijk je langzaam weg. Niet te snel, want dan lijkt het alsof je werd betrapt, maar rustig. Blijf hem ook niet te lang aanstaren, dat is freaky.

Verstiertip 10: Lachen als je oogcontact maakt

Doe het niet te overdreven alsof hij een hele leuke grap maakt, maar doe het op een subtiele manier. Zo kom je veel echter en natuurlijker over waardoor je hem in de stemming brengt een gesprek aan te gaan.

Versiertip 11: Drie keer is scheepsrecht

Mannen denken vaak dat het na de eerste keer gewoon toeval was. Na 2-3 keer begrijpen ze het en zullen ze zich gevleid voelen.

Versiertip 12: Knipogen werkt niet meer

Een foute versiertruc die tegenwoordig ook niet meer werkt. Het ziet er vaak niet uit en de kans is groot dat hij in de lach schiet waardoor je een flater slaat.

Versiertip 13: Als het oogcontact wordt verbreekt, probeer het dan omlaag te verbreken

Mensen die het oogcontact omhoog verbreken geven hierdoor vaak aan dat ze het totaal ongepast vinden. Zo kom je dus onvriendelijk over. In tegenstelling tot het verbreken naar beneden, hierdoor geef je een teken van waardering en respect. Mannen zullen zich hierdoor vaak beter door voelen waardoor hij sneller contact met je wilt leggen.

 

Manier 3: Versier een man d.m.v jouw seksualiteit

Deze twee dingen heb je vast wel een keer meegemaakt:

 • Een vent die je meer ziet als een zus dan als relatie materiaal?
 • Een vent die je meer ziet als één van zijn beste vrienden?

Het komt vaak voor dat vrouwen dit ervaren. Dit is helemaal niet erg want niet alle mannen zien vrouwen als een lust object. Mannen vinden het ook fijn om vrouwen als goede vrienden te hebben. Meestal gebeurt dit met vrouwen die mannen in het dagelijkse leven zien. Denk hierbij aan collega’s, buren of misschien wel iemand van je vriendenkring. In de meeste gevallen komt het dan niet bij de mannen op om met zo’n vrouw te daten, dit betekent uiteraard niet dat hij je niet ziet zitten. Het bewust zijn van de vrouwelijke seksualiteit is op dat moment niet aanwezig.

Versiertip 14: Met iets spelen als je met hem praat

Vrouwen die met iets spelen, bijvoorbeeld een drinkglas, ketting of misschien wel hun haar, zullen automatisch in de smaak vallen bij veel mannen. Streel je glas of je haar, niet te overdreven want dat wordt knap gênant, maar net genoeg dat hij je interessant vind. In de meeste gevallen krijgen mannen dan de gedachten hoe het zou zijn als ze gestreeld zouden worden door jou.

Versiertip 15: Gooi je kleding in de strijd

Als jij je aandacht op je kleding richt zal hij automatisch jouw mee volgen. Mocht het zo zijn dat je toevallig een laag uitgevallen shirtje aan hebt wordt gelijk alle aandacht gelijk op je decolleté gericht. Uiteraard moet het classy zijn en niet te ordinair.

Versiertip 16: Een rechte houding is belangrijk

Zodra jij een rechte houding aanneemt zal het volgende gebeuren:

 • Je borsten zullen aanzienlijk groter ogen
 • Ook je buik zal ook aanzienlijk platter ogen
 • Je zal langer ogen. In de meeste gevallen vinden het mannen aantrekkelijk om met een wat langere vrouw te zijn.

Het is dus belangrijk dat je recht op staat zodat je bovenstaande punten in de gaten kan houden. Je zal veel meer aandacht trekken en hierdoor een leuk gesprek kunnen hebben met hem.

Versiertip 17: Slechte planningen komen misschien nu wel goed uit

Als je vaak bezoek ontvangt van hem is het misschien een leuk idee dat je net even wat later klaar bent dan normaal. Open de deur in schaarse kleding en loop weer snel weg. Tijdens het weglopen of het aankleden kan je je excuses aanbieden. Dit zal op zijn netvlies gegraveerd zijn en zal dit niet snel vergeten.

Versiertip 18: Dansen is altijd goed

Een dansende vrouw is voor veel mannen erg aantrekkelijk. Heupen die zich soepel bewegen is erg opwindend natuurlijk, je brengt erotische beelden in hem naar boven! Hierdoor zal hij extra hard zijn best doen om in de smaak te vallen bij jou. Mocht er een gelegenheid zijn om met hem te dansen, aarzel dan niet en grijp je kans! Maak oogcontact tijdens het dansen waardoor je elkaar ook automatisch aanraakt.

Versiertip 19: Een drankje drinken

Alcohol laat mensen veel losser met elkaar communiceren. Hierdoor zullen jullie sneller naar elkaar toegroeien op dat moment. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je ladderzat wordt, maar een tikkeltje losser kan uiteraard geen kwaad. Drink jij liever geen alcohol? Dat kan! Onthou wel dat miljoenen relaties zijn ontstaan door een lekker avondje op de bank met een wijntje, een wijntje te veel.

 

Manier 4: Versier mannen door je open op te stellen

Flirten is erg belangrijk in het proces van liefde. Het is een beginfase om liefde op te bouwen met elkaar. Veel vrouwen denken echter dat mannen op erg knappe, slimme en jongen vrouwen vallen. Niets is minder waar. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen die goed kunnen flirten maar erg ‘hard to get’ spelen een kleine kans maken om een relatie te beginnen. Het gaat erom hoe open je je opstelt naar een man. Toegankelijkheid is belangrijk.

In andere woorden, mannen kiezen voor vrouwen die beschikbaar overkomen. Hierdoor hebben ze een grotere kans van slagen waardoor het dus automatisch belangrijk wordt om benaderbaar over te komen. Hieronder een enkele tips hoe je dit precies voor elkaar kan krijgen.

Versiertip 20: Reageer erg vriendelijk en warm als hij op je afstapt

Het is voor veel mannen al erg lastig om überhaupt op je af te stappen laat staan een snauw te krijgen van je. Onvriendelijke reacties zijn natuurlijk niet welkom bij hem. Als hij je benaderd zorg er dan voor dat hij zich welkom voelt. Lach naar hem, schud zijn hand en toen interesse. Dit zal uiteindelijk nare verhalen over jou voorkomen.

Versiertip 21: Probeer hem een excuus te laten vinden

Mors per ongeluk je drankje over hem! Natuurlijk niet je hele drankje, maar een klein scheutje is niet erg. Hierdoor heb je gelijk aanleiding om een gesprek te beginnen. Misschien een niet al te beste manier, maar het werkt uiteraard wel!

Versiertip 22: Geef je zelf bloot! (Niet letterlijk natuurlijk)

Mannen vinden het heel erg aantrekkelijk om een blote huid te zien. Uit onderzoek is gebleken dat mannen zich het meest aangetrokken voelen tot vrouwen die ongeveer 40% blote huid laten zien. Hierdoor zullen mannen je sneller benaderen!

Versiertip 23: Veel lachen!

Overdrijf dit uiteraard niet. Als je daadwerkelijk moet lachen kom je veel vriendelijker, aantrekkelijker en slimmer over. Mannen krijgen het gevoel dat ze grappig zijn en ze daadwerkelijk kunnen scoren.

Waren dit alle versiertips voor vrouwen?

Uiteraard waren dit niet alle manieren. Maar wel de belangrijkste manieren om een man te kunnen versieren. Als je al deze tips doorneemt zal je snel zien dat het een leuk proces wordt en je veel makkelijker contact legt met mannen dan voorheen. Succes!

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *