Lieve app berichtjes die je zo kunt gebruiken

13 augustus 2019 | 0 reacties

Lieve app berichtjes die je zo kunt gebruiken

Lieve app berichtjes die je zo kunt gebruiken

Appjes zijn de manier om vandaag de dag met elkaar te communiceren. Je kunt altijd en overal even snel aan iemand laten weten wat je denkt of voelt, of iets vragen, of iets leuks vertellen. Hoewel appjes ook nadelen hebben, want je kunt elkaar makkelijk verkeerd begrijpen, zijn de voordelen veel groter. Om het verkeerd begrijpen van elkaar te voor komen kun je wel ook makkelijk smiley, emoticons en gifs gebruiken.

Op die manier toon je een emotie bij wat je zegt en is het veel makkelijker te plaatsen. Gelukkig wordt je meestal alleen verkeerd begrepen wanneer je iets negatiefs stuurt of wanneer het onderwerp van gesprek negatief is. Lieve app berichtjes komen zelden verkeerd over, al kan het, vooral in het begin van een ‘relatie’, ook wel spannend zijn om op die manier je gevoelens te tonen.

Appjes in het begin van je contact

Als je net pas contact met iemand hebt en diegene misschien nog niet eens in het echt ontmoet hebt, dan wil je meestal niet te enthousiast over komen. Dat betekent niet dat je geen lieve apps kunt sturen. Maar wat stuur je dan zonder meteen al te eager over te komen? Het is altijd goed om iemand te laten weten dat je aan diegene denkt. Stuur daarom bijvoorbeeld ’s morgens een lieve app wanneer je wakker wordt zodat de ander weet dat je meteen aan hem of haar denkt. Je kunt het dan ook heel algemeen houden, want het feit dat je zo vroeg en meteen bij het ontwaken iets stuurt is al lief!

 • Goedemorgen! Hopelijk heb je een fijne dag voor de boeg. Hoor ik je straks nog?
 • Een hele goedemorgen. Heb je lekker geslapen? Ik wel en ik moest meteen aan je denken toen ik wakker werd.
 • Hey, heb je goed geslapen? Ik verheug me er op om je weer te spreken (of te zien).
 • Goedemorgen. Ik wilde je even laten weten dat ons contact mij heel gelukkig maakt.

Deze berichtjes kun je ook, lichtelijk aangepast, zo door de dag sturen. Of je past ze aan voor de avond en dan vraag je hoe de dag van de ander is geweest en vertel je dat je aan hem of haar hebt gedacht. Je moet je in ieder geval nooit druk maken of je deze dingen wel moet sturen. Ze zijn vrij algemeen, wel heel lief en zullen de ander een goed gevoel geven. En dat is altijd positief.

Lieve appjes die je altijd kunt sturen

Ben je al wat verder in je contact met de ander en hebben jullie al kenbaar gemaakt aan elkaar dat jullie elkaar toch leuker vinden dan gemiddeld, dan kun je dit ook iets meer uiten in je apps zonder dat je bang hoeft te zijn dat je te enthousiast over komt of dat jij meer gevoelens dan de ander hebt. Bedenk eens hoe leuk je het zelf vindt als je lieve appjes krijgt en dat het altijd fijn is om dit gevoel door te geven.

 • Je zit in mijn hart!
 • Ik vind je lief.
 • Ik denk de hele tijd aan je!
 • Ik mis je en ik denk dat wij perfect voor elkaar zijn.
 • Jij maakt me gelukkig en ik ben blij dat we elkaar ontmoet hebben.

Zonder het meteen uit te drukken kun je ook duidelijk maken dat je iemand heel lief en belangrijk vindt.

 • Heb je goed gegeten?
 • Doe je voorzichtig onderweg?
 • Ik heb een verrassing voor je.
 • Slaap lekker en droom zacht, hopelijk over ons.
 • Spreek ik je snel weer?

Onverwacht is leuker

Wanneer je elkaar iedere morgen en iedere avond een berichtje stuurt of als je elkaar steeds hetzelfde stuurt, dan gaat het lieve er snel een beetje vanaf en is het meer een gewoonte. Als je dan een keer niks stuurt, dan kan de ander denken dat er iets mis is. Door dat je lieve apps met elkaar uitwisselt, worden de gevoelens de je voor elkaar hebt versterkt en benadrukt. Hiermee geef je elkaar meer zekerheid en dat kan de relatie alleen maar ten goede komen. Zelfs wanneer je dus niet echt een apper bent, kan het dus wel de moeite zijn om toch geregeld een lief appje te sturen.

 • Wanneer je een hele drukke dag hebt en eigenlijk geen tijd hebt om iets te sturen.
 • Wanneer je midden in de nacht wakker wordt en aan de ander denkt.
 • Wanneer je bij andere mensen bent en eigenlijk je aandacht aan anderen zou moeten geven.
 • Wanneer je aan het werk bent en maar heel even pauze hebt.

Geen lieve appjes sturen

Bij het versturen van lieve appjes is het meestal wel duidelijk hoe jij je er bij voelt, maar juist bij minder lieve of leuke appjes kan het heel anders over komen dan jij bedoelt. Zorg er dus in ieder geval voor dat je heel erg duidelijk bent, dat je de juiste woorden gebruikt en dat je emoticons gebruikt om je gevoel extra uit te drukken. Het is makkelijk gezegd om negatieve dingen niet via de app te bespreken, maar dit is niet altijd mogelijk om verschillende redenen. Het werkt echter zelden om er via de app dieper op in te gaan.

Wanneer je dus een negatief appje stuurt, ben dan zo slim om ook iets liefs mee te sturen en het negatieve vooral als iets te laten waar je later, in persoon, dieper op in kunt gaan. Als je negatieve berichtjes kunt bewaren tot je iemand in persoon ziet, dan is dat altijd beter. Je voor komt dan zeker miscommunicatie.

Sexting

Voor veel mannen en vrouwen is sexting ook iets wat bij de relatie hoort tegenwoordig. Sexting is het versturen van hete en pikante, oftewel geile, appjes met elkaar. Die kunnen samen met foto’s verstuurt worden, maar dit is niet eens nodig. Sexting kan heerlijk zijn en de ander zal het altijd lief vinden om te weten wanneer jij opgewonden van hem of haar raakt. Het is ook een beetje afhankelijk van hoe je relatie is en in het begin is het meestal niet verstandig om er mee te beginnen. Het kan namelijk de indruk geven dat je alleen maar op seks uit bent en wanneer dit niet het geval is, kun je het beter bewaren voor later in je relatie.Wellicht vind je deze gerelateerde artikelen ook interessant:

Blog Headline: Lieve berichtjes die je zo kunt gebruiken | Datingsite.nl Blog Description: Lieve app berichtjes die je direct kunt gebruiken. Bedenk eens hoe leuk je het zelf vindt als je lieve appjes krijgt! Published Date: 2019-08-13 Modified Date: 2019-08-13 Image URL: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2019/08/Lieve-app-berichtjes-die-je-zo-kunt-gebruiken.jpg Image Width: 740 Image Height: 355 Publisher Name: Elise Logo URL: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2019/08/Elise.png Logo Width: 417 Logo Height: 418

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *