Een oogje op haar maar zij niet op jou?

19 februari 2019 | 0 reacties

Een oogje op haar maar zij niet op jou?

oogje op Iemand

Jij vind haar leuk, maar zij jou niet?

Het komt vaker voor als dat we denken. Mannen of vrouwen die geen relatie willen maar wel gewoon contact willen houden. Erg frustrerend als je een leuke man of vrouw op het oog hebt waarvan je denkt dat je daar wel mee verder kunt! In dit artikel lees je onder andere wat het precies betekend als iemand wel gewoon contact met je wil houden. Veel mannen in dit aspect, raken in de war als een vrouw die ze leuk vinden wel contact wil hebben maar geen relatie wil.

Je hebt een leuke vrouw leren kennen, zorgzaam, aantrekkelijk en super lief. Klinkt als de perfecte vrouw voor een relatie natuurlijk, maar er komt een probleem om de hoek kijken. Zij denkt anders over jou. Zij denkt niet op de manier waarop jij over haar denkt, ze wil geen relatie maar wel gewoon contact. Na het lezen van dit artikel zal je al een stuk wijzer zijn geworden waar aan dat onder andere kan liggen. Veel lees plezier!

Verwachtingen

Het klinkt misschien raar, maar ieder heeft zijn eigen verwachtingen. Het is belangrijk om op één lijn te zitten en daarmee ook er voor te zorgen dat de relatie van twee kanten positieve vibes met zich mee brengt. Het is eigenlijk de vrouw die je zoekt, maar ze wil het liever nog gewoon even bij contact houden. Dit kan onwijs veel onzekerheden over jezelf met zich meebrengen, maar laat je hier niet door beïnvloeden. Het heeft namelijk gewoon zo zijn redenen!

Het is wel erg vervelend als jij een relatie wil en zij nog even wil wachten of het misschien gewoon zo lang uitstelt dat jij er geen zin meer in hebt. Natuurlijk is een afwijzing niet leuk, maar er zijn bepaalde dingen die hier invloed op hebben. Je kan het dan misschien beter een plaatsje geven als je weet wat de reden zou kunnen zijn.

Waar zou het allemaal aan kunnen liggen?

Er speelt natuurlijk onwijs veel door je hoofd als een vrouw liever contact heeft dan dat ze een relatie met je heeft. Ben ik wel aantrekkelijk genoeg? Zag ik er op dat moment wel leuk uit? Vind ze mijn karakter misschien niet leuk? Houdt ze niet van mijn werkzaamheden? Noem het maar op, de oorzaak kan overal liggen. Maar bekijk het eens vanuit het standpunt van haar, misschien is ze wel bang om zich te snel te hechten aan je? Misschien denkt ze dat jij te weinig tijd zal hebben om met haar samen te zijn i.v.m je werk? Hieronder komen de meest voorkomende redenen voor!

  • Ze wil nog even nadenken
  • De gedachte dat je dit alleen maar voor de seks doet
  • Nog niet willen overgeven en hechten aan één persoon
  • Ze vind je misschien echt haar type niet..

Ze wil nog even nadenken

Heel veel vrouwen willen niet gelijk een besluit nemen als het neerkomt op een relatie. Je hebt elkaar misschien net 3 of 4 keer gezien en dat is voor sommige vrouwen bij lange na niet genoeg. Zeker niet als de gevoelens niet op één lijn liggen.. Jij bent smoor, zij denkt hier net even wat anders over. Wat krijg je dan? Een gedachtegang van ‘Maar hij is heel erg verliefd op me, wat moet ik nou doen?’ Precies, je creëert bij haar een bepaalde druk waaronder ze een beslissing moet nemen.

Je moet natuurlijk bij de eerste paar dates niet te hard gaan. Vrouwen haten het als je te gehaast te werk gaat, het moet een natuurlijke reactie van het lichaam zijn om te zeggen van ‘Dit voelt goed aan’. Zolang dit gevoel er niet is, is het erg lastig om gelijk een besluit te nemen. Er komen natuurlijk behoorlijk wat dingen om de hoek kijken als je een relatie hebt. Denk hierbij aan het ontmoeten van jouw ouders, jouw familie etc. Misschien is ze hier wel helemaal nog niet klaar voor, geef haar daarom wat tijd.

Seksuele gedachten

Ja erg veel vrouwen weten dat mannen aan slechts één ding kunnen denken. Dat is namelijk seks! In de meeste gevallen is dit ook wel zo, maar niet bij alle mannen is dit zo. Het is een absolute afknapper als vrouwen erachter komen dat jij inderdaad alleen voor de seks aan het daten bent. Vrouwen willen een echte man die oprecht, lief, attent, zorgzaam en goodlooking is. Zorg er daarom voor dat je de term ‘seks’ volledig achterwegen laat.

Seks komt later wel, je wil er eerst voor zorgen dat je een goede klik met haar hebt, laat haar dan ook merken dat je er alles aan doet om deze band te versterken! Luister naar haar gesprekken, toon interesse en vraag door. Zo laat je haar helemaal niet denken dat je puur uit bent op seks, tenslotte ben jij ook opzoek naar een nieuwe liefde, seks komt daar later pas bij kijken. Althans, in 80% van de gevallen wel. Mannen die dus alleen maar aan seks denken, vallen vaak door de mand en is het einde oefening!

Niet willen overgeven en hechten aan één persoon

Heel veel vrouwen hebben hier mee te maken. Voor sommige is het een last, voor sommige komt het goed uit. Het kan er mee te maken hebben dat het verleden van haar een invloed heeft hierop. Misschien heeft ze wel een ex die haar verschrikkelijk behandelde waarbij ze vervolgens een stapje terug doet bij jou? Tenslotte wordt er ook een deel van je vrijheid in beslag genomen, je moet natuurlijk tijd voor elkaar gaan vrijmaken!

Veel vrouwen willen toch wel hun eigen leven kunnen bepalen, dit klinkt misschien een beetje overdreven, maar het is echt zo. Zodra zij aan een relatie beginnen, weten zij dat ze ook tijd moeten vinden en vrijmaken om jou te willen zien. Dit moet natuurlijk geen obstakel voor ze zijn, maar iets wat ze graag willen doen. Vrouwen vinden het heerlijk om bijvoorbeeld tijd vrij te maken om lekker met jou op de bank te zitten. Het ligt er dus volledig aan hoe jij op haar overkomt. Toon ook respect ongeacht wat voor besluit ze neemt.

Misschien ben je gewoon haar type niet?

Dit blijft ook een aspect die voor veel mannen vraagtekens doet oproepen. ‘Maar waarom zegt ze dat dan niet gewoon?’ De uitspraak die makkelijker gezegd is dan gedaan! Vrouwen vinden het erg naar om mannen te kwetsen die daadwerkelijk interesse tonen in haar. Maar misschien was je oprecht wel niet geïnteresseerd zonder dat je het door had? Misschien had je het wel alleen over jezelf? Misschien stelde je geen leuke vragen? Je moet wel een bepaalde klik hebben, het is een natuurlijke reactie om aan te voelen of die klik er is of niet. Je merkt vanzelf of dit aansterkt of juist afzwakt.

Denk er anders over na

Bekijk het eens van deze kant, is het wel zo verstandig om op haar te gaan wachten? Als het maanden duurt voor je eindelijk een beetje progressie boekt, laat het eigenlijk al zien dat ze niet zo veel zin heeft om jou te kiezen voor een relatie. Het is ook belangrijk om niet opdringerig over te komen, als ze niet wil, dan wil ze niet. Forceer daarom ook niets en probeer het een beetje te relativeren. Het is belangrijk om dus jezelf af te vragen of je er 100% voor moet gaan, waarschijnlijk weet je het antwoord al zodra je jezelf deze vraag moet stellen.

De persoon die echt om je geeft

Dat is natuurlijk gewoon jijzelf! Het is daarom belangrijk om eens te kijken of het niet verstandig is om voor je zelf te kiezen. Je verdient veel beter dan iemand die jou een beetje aan het lijntje houdt. Iemand die je laat twijfelen of zelf heel erg twijfelt is eigenlijk gedoemd om te mislukken. Blijf ten alle tijden jezelf, pas je niet aan omdat zij dat wil, dit gaat namelijk tegen alle verwachtingen in! Je aanpassen kan in zekere maten, maar een heel ander persoon worden hou je misschien een week vol. Je partner moet je nemen zoals je bent, niet zoals ze wil dat je wordt.

Conclusie

Het is dus onwijs belangrijk om bij jezelf na te gaan of het wel de ware voor je is. Natuurlijk is het ook een kwestie van tijd, maar in de meeste gevallen loopt het uit op niets. Wel contact maar geen relatie? Dat heeft zo zijn redenen, bovenstaande zijn de meest voorkomende, dus eigenlijk zijn jullie dus gewoon vrienden. De ‘friendzone’ is niet iets waar je graag in wil belanden, zeker niet als je verliefd bent op haar!

Na het lezen van dit artikel kan je er van uit gaan dat je het in de toekomst misschien allemaal een beetje beter zal gaan begrijpen. Je kan het dus de tijd geven, haar overtuigen, oprecht eerlijk zijn en interesse tonen, of je kan het links laten liggen en aan jezelf denken. Het is aan jou wat je doet, zorg er alleen niet voor dat je aan het lijntje gehouden wordt. Alleen dan zal je het allemaal kunnen begrijpen. Succes!Wellicht vind je deze gerelateerde artikelen ook interessant:

 

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *