Wat is het beste alternatief voor Second Love

7 augustus 2019 | 0 reacties

Wat is het beste alternatief voor Second Love

Alternatief voor secondlove

De bekendste website van het moment om vreemd te gaan is Second Love. De datingsite waar mensen terecht kunnen die op zoek zijn naar affaire buiten hun vaste relatie. Second Love is zo bekend omdat het veel media-aandacht kreeg nadat er een lek was ontstaan waardoor men met een emailadres kon controleren of een ander er een profiel had.

Dit is natuurlijk niet handig als je discreet wilt vreemdgaan. Ondertussen heeft Second Love de beveiliging flink aangescherpt. Toch zijn we voor jou op zoek gegaan naar alternatieven. Andere datingsites die ook gericht zijn op vreemdgaan.

SecretFlirt Dating (beste alternatief)

Secretflirt datingEen heel goed alternatief voor Second Love is SecretFlirt Dating, ook wel SF Dating genoemd. De naam zegt het al, je kunt hier stiekem flirten en daten met andere leden, veelal mannen en vrouwen die, net als jij, vreemd willen gaan. Hier staan discretie en veiligheid bovenaan de lijst en daar ben je wel naar op zoek als je online wilt vreemdgaan. De mannen en vrouwen op SF Dating zoeken naar verschillende relaties. Je kunt hier op zoek naar vriendschappen, lust, liefde, een affaire, een one-night-stand en nog veel meer.

 

Probeer Secretflirt Dating gratis uit!

SecretFlirt heeft een 1 op 1 chat die ook via je mobiel makkelijk te bereiken is. Je dient hier voor wel een Topmember te zijn. Wanneer je op zoek bent naar een man dan begin je meteen als Topmember. Ben je op zoek naar een vrouw dan ben je om te beginnen een gratis member en dan moet je een betaald lidmaatschap nemen. Hier door is er een eerlijke verhouding tussen het aantal mannelijke leden en het aantal vrouwelijke leden. Ook met het gratis account kun je berichten versturen om te kijken of er interesse is en of je contact kunt leggen met leden die ook interesse in jou hebben. Als Topmember kun je na het tweede bericht ook externe contactgegevens uitwisselen. Dit is op heel veel datingsites niet het geval.

Op SF Dating worden niet alleen de nieuwe profielen gecontroleerd, maar ook als je iets verandert aan je profiel, dan wordt het eerst gecontroleerd door het team van de datingsite. Er is ook een actieve controle op nepprofielen. SF Dating stimuleert het melden van fake profielen ook actief. Dit hebben ze heel makkelijk gemaakt door een knop onder aan de profielen waarmee jij heel makkelijk kunt melden dat je vermoedt dat een profiel niet echt is. SF dating zal daar dan meteen werk van maken en het profiel controleren.

Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom op deze datingwebsite. Je vindt er dan ook een heel uitgebreid aanbod aangaande de leden. Singles, gebonden, op zoek naar een affaire, of juist naar iemand die gebonden is, gescheiden, weduwe of weduwnaar en ga zo maar door. Er zit dus altijd wel iemand tussen met wie het klikt en die naar hetzelfde op zoek is als jij. Anonimiteit is heel belangrijk op dit datingplatform. Geen van jouw gegevens worden gedeeld of gebruikt voor reclamedoeleinden, behalve als jij zelf instelt dat je dit wel wilt. Je kunt dus veilig en discreet stiekem flirten.

Je kunt je gratis aanmelden en eerst eens rondkijken voor je besluit om Topmember te worden. Dit geldt dus alleen als je op zoek bent naar een vrouw. Ben je op zoek naar een man? Dan ben je meteen al Topmember als jij je gratis aanmeldt. Hiervoor moet wel ook je profiel helemaal zijn ingevuld.

Victoria Milan (Internationaal vreemdgaan)

Victoria milan - Alternatief voor secondloveEen andere mogelijkheid is de datingsite Victoria Milan. Ook dit datingplatform is er speciaal voor mensen die willen vreemdgaan. Victoria Milan is een internationale datingsite en dit heeft als voordeel dat wanneer je in een grensgebied woont, je ook makkelijk over de grens kunt zoeken of wanneer je bijvoorbeeld op reis of vakantie gaat dat je ook op zoek kunt naar iemand om mee vreemd te gaan. Het belangrijkste speerpunt van deze datingsite is toch wel de anonimiteit. Meteen nadat jij je gratis hebt aangemeld, kun jij jouw profiel anoniem maken. Vervolgens zijn er diverse anonimiteitsgereedschappen die je kunt gebruiken om discreet online te daten. Zo wordt je locatie bijvoorbeeld heel ruim genomen zodat je niet getraceerd kunt worden, zoals bij onder meer Tinder het geval is.

Victoria Milan NU gratis uitproberen!

In Nederland heeft Victoria Milan meer dan 300.000 leden. Er is dus altijd wel iemand bij jou in de buurt te vinden die op zoek is naar hetzelfde als jij. Deze datingsite heeft ook een app. Hierdoor kun je op een makkelijke manier altijd en overal online via je smartphone en op zoek gaan naar iemand met wie jij kunt vreemdgaan. De leden zijn ook allemaal op zoek naar iemand om mee vreemd te gaan. Het zal dus niet snel gebeuren dat je opeens in een tweede relatie zit. Plezier, fun en passie zonder de vervelende lasten die daar normaal bij komen kijken.

Op Victoria Milan vind je wel meer mannen dan vrouwen. De site doet er niet veel aan om dit in evenwicht te houden, maar met het grote aantal leden is dit ook niet echt nodig. Een ander nadeel van deze site is dat er opzeggingskosten zijn wanneer jij je account wilt opzeggen. Het is dus wel goed om hier naar te kijken voor je besluit een abonnement te nemen. Ook deze datingsite werkt met abonnementen en de kosten hangen af van de duur van je abonnement. Hoe langer jij een abonnement neemt, des te goedkoper het per maand is.

De medewerkers van Victoria Milan voeren geregeld controles uit. Op de profielen en de veiligheid. Daarnaast kun je als lid daar aan bijdragen door het te melden wanneer jij een profiel er van verdacht om bijvoorbeeld nep te zijn. Dit kun je heel makkelijk doen met een speciale knop bij de profielen. Wanneer leden zich niet aan het beleid van de datingwebsite houden, dan komen ze op een zwarte lijst te staan.

Je kunt je gratis aanmelden, rondkijken en zelfs flirts versturen. Je kunt dus eerst eens kijken of je goed in de markt ligt op deze datingsite voor je besluit je lidmaatschap te upgraden. Voor het versturen van  berichten heb je een betaald lidmaatschap nodig.

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *