Over Victoria Milan

Laatste update : 18 juli 2019 door Elise

Victoria Milan is een datingsite speciaal voor mannen en vrouwen die vreemd willen gaan. Je kunt hier dus terecht voor buitenechtelijke affaires. Anonimiteit staat op nummer 1 bij deze datingsite. Niet alleen wordt privacy en discretie gegarandeerd, maar je bereikt de site ook via een beveiligde verbinding en na je gratis aanmelding kun je jouw profiel anoniem maken.

Hiervoor worden speciale Anonimity Tools gebruikt. Je kunt dan evengoed ongestoord op zoek gaan naar een spannende date bij jou in de buurt. De locaties worden ruim genomen zodat je wel anoniem blijft, maar toch bij jou in de buurt iemand kunt vinden. Met meer dan 600.000 leden moet dat niet zo moeilijk zijn. Er is altijd wel iemand in jouw regio actief.

Victoria Milan is heeft ook een app die het mogelijk maakt om via je smartphone of tablet actief te zijn op de site. Je kunt dus overal en altijd even kijken of er iemand in de buurt is met wie jij een affaire kunt hebben. Zo kun je de passie in je leven weer beleven. De app is te verkrijgen in de App Store en in de Google Play Store. Online een slippertje vinden is nog nooit zo makkelijk geweest.

Victoria Milan is internationaal actief. Dus als je voor je werk naar het buitenland moet of als je even alleen een korte vakantie neemt, dan kun je heel makkelijk op die locatie ook zoeken naar leden die zin hebben in een affaire buiten de deur. Alle leden zoeken iemand om mee vreemd te gaan. Je hoeft dus niet bang zijn dat je opeens een tweede relatie hebt. Ontdek jouw geheime lover vandaag nog.

Voordelen

  • Unieke en handige functies
  • Gratis en anoniem inschrijven
  • Speciaal voor mensen die vreemd willen gaan

Nadelen

  • Meer mannen als vrouwen
  • Verwijderingskosten bij opzeggen account

Victoria Milan kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€39,99 p/m
3 maanden premium lidmaatschap
€27,99 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€22,79 p/m

Klantenbeoordelingen Victoria Milan

Plaats een beoordeling bij Victoria Milan

Victoria Milan
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
16.2/10

Deel jouw ervaring over Victoria Milan

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Victoria Milan scoort een : 16.2
Klantenbeoordeling: