Over Snapdate

Laatste update : 18 juli 2019 door Elise

Snapdate.nl is een casual hangout voor spannend contact. De naam zegt het eigenlijk al, een erotische datingsite voor zowel mannen als vrouwen die ouder zijn dan 18 jaar. Ben jij op zoek naar een spannende date of hete flirts, dan is dit de ideale datingsite voor jou!

Snapdate.nl heeft ook een aantal voordelen wat het natuurlijk uitermate aantrekkelijk maakt jouw intieme contact te hebben. Hieronder voordelen:

  • Profiel aanmaken is gratis (Inclusief 1 gratis credit)
  • Snel een intieme date
  • Vertrouwd & Veilig
  • Anoniem

Hoe werkt Snapdate precies?

De profielen die actief zijn bij Snapdate zijn gratis te zien, dit kan natuurlijk resulteren in een match! Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de website kun je snel en overzichtelijk zien wie het profiel van jouw keuze is. Je kunt hem/haar een zogenoemde ‘flirt’ sturen om te kijken of er interesse is. Mocht er interesse zijn kun je een spannend en intiem gesprek aan gaan om te kijken of het matched!

Om een exact beeld te krijgen van de leden is het mogelijk om foto’s te plaatsen. Dankzij deze mogelijkheid kan je een zeer goed beeld krijgen van andere leden. Om snel in contact te komen en reacties te mogen ontvangen van andere leden, is het verstandig om zelf ook foto’s te plaatsen.

Kortom Snapdate is de ultieme casual hangout voor spannend en intiem contact. Zeker het proberen waard dus!

Snapdate kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

Klantenbeoordelingen Snapdate

Plaats een beoordeling bij Snapdate

snapdate
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
17.0/10

Deel jouw ervaring over Snapdate

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Snapdate scoort een : 17.0
Klantenbeoordeling: