Over SecondLove

Laatste update : 18 juli 2019 door Elise

Er rust een taboe op mensen die vreemd willen gaan en van flirten houden. Op SecondLove hoef jij je hier geen zorgen om te maken. De datingsite is er namelijk speciaal voor mensen die houden van flirten, ook als ze in een relatie zitten. De een wilt vreemdgaan en de ander heeft een open relatie. Iedereen is gebonden, maar wilt wel nog genieten.

Dat kan allemaal op SecondLove. De datingsite is bekend geworden omdat leden nu een platform hebben waar ze vreemd kunnen gaan. Veiligheid en discretie staan hier dus ook hoog in het vaandel. Je gegevens zijn beschermd en je hoeft niet openlijk met je profiel herkenbaar op de site te staan, maar je kunt er voor kiezen om anoniem te daten.

De profielen worden wel door het beheer bekeken en gecontroleerd. Zo kun je er van uit gaan dat alle leden serieus zijn en ook echt op zoek naar iemand met wie zij vreemd kunnen gaan. Wanneer iemand niet serieus is of een profiel  niet op orde lijkt dan worden die uit het bestand gehaald. Je succeskansen hier worden daardoor nog groter.

Vreemdgaan gebeurt iedere dag. Door goede en door slechte mensen. Het kan zelfs goed voor je relatie zijn, is uit onderzoek gebleken, want je brengt de passie weer terug in de slaapkamer en die kan weer opnieuw opleven of jij kunt er mee leven dat die passie er niet meer is omdat je die ergens anders krijgt.

Voordelen

  • Anoniem vreemdgaan
  • Discreet

Nadelen

  • Relatief duur

SecondLove TV Commercial

SecondLove kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€69,90 p/m
2 maanden premium lidmaatschap
€34,95 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€24,99 p/m

Klantenbeoordelingen SecondLove

Plaats een beoordeling bij SecondLove

Secondlove
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
16.8/10

Deel jouw ervaring over SecondLove

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
SecondLove scoort een : 16.8
Klantenbeoordeling: