Over SecondLove

Laatste update : 14 april 2022 door

Er rust een taboe op mensen die vreemd willen gaan en van flirten houden. Op SecondLove hoef jij je hier geen zorgen om te maken. De datingsite is er namelijk speciaal voor mensen die houden van flirten, ook als ze in een relatie zitten. De een wilt vreemdgaan en de ander heeft een open relatie. Iedereen is gebonden, maar wilt wel nog genieten.

Dat kan allemaal op SecondLove. De datingsite is bekend geworden omdat leden nu een platform hebben waar ze vreemd kunnen gaan. Veiligheid en discretie staan hier dus ook hoog in het vaandel. Je gegevens zijn beschermd en je hoeft niet openlijk met je profiel herkenbaar op de site te staan, maar je kunt er voor kiezen om anoniem te daten.

De profielen worden wel door het beheer bekeken en gecontroleerd. Zo kun je er van uit gaan dat alle leden serieus zijn en ook echt op zoek naar iemand met wie zij vreemd kunnen gaan. Wanneer iemand niet serieus is of een profiel  niet op orde lijkt dan worden die uit het bestand gehaald. Je succeskansen hier worden daardoor nog groter.

Vreemdgaan gebeurt iedere dag. Door goede en door slechte mensen. Het kan zelfs goed voor je relatie zijn, is uit onderzoek gebleken, want je brengt de passie weer terug in de slaapkamer en die kan weer opnieuw opleven of jij kunt er mee leven dat die passie er niet meer is omdat je die ergens anders krijgt.

Name of Reviewed Item: Second Love Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/Secondlove.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Anoniem vreemdgaan
  • Discreet

Nadelen

  • Relatief duur

SecondLove TV Commercial

SecondLove kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€69,90 p/m
2 maanden premium lidmaatschap
€34,95 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€24,99 p/m

Klantenbeoordelingen SecondLove

Plaats een beoordeling bij SecondLove

Secondlove
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8/10

Deel jouw ervaring over SecondLove

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Ria

16 August 2018
Totaal:
Ik zocht al een tijdje echt daadwerkelijk een second love... kon deze maar niet vinden en vond het daarnaast ook vreemd om aan andere mensen te vragen of ze iets wilden beginnen... ondanks dat zij een relatie hadden. Echter maakt secondlove dit openlijk mogelijk! Ik heb hier een secondlove kunnen vinden, de nieuwe minnaar die ik nu gevonden heb is echt helemaal top! Schaam me er nu ook niet meer voor, en probeer deze datingsite eens.. proberen absoluut waard.
Man

Elianne

21 August 2018
Totaal:
Hallo iedereen, Ik durf hier open te praten over het feit dat ik er echt van hou om meerdere minaars te hebben... echt zo opwindend... daarbij zocht ik ook een website die dit mogelijk maakt. Die heb ik kunnen vinden! SecondLove is echt een topsite als t gaat om vreemdgaan. Klinkt best fout allemaal, is het misschien wel ook, maar waar staat dat het niet mag? BEDANKT!! Elianne
SecondLove scoort een : 8
Klantenbeoordeling: