Over Sf dating

Laatste update : 14 april 2022 door

SF-dating staat voor SecretFlirt-Dating. Je kunt hier dus heel discreet flirten zonder dat iemand hoeft te weten wie jij bent. SF-Dating heeft discretie en veiligheid hoog in het vaandel staan. Hier kun je stiekem doen zonder dat iemand jou er op aan kijkt. Of jou nou een vriendschap plus zoekt of een spannend contact, de leden zijn op zoek naar diverse vormen van relaties.

Ook voor een one-night-stand kun je hier goed terecht. Vaak worden die gevonden op de chat. SF heeft een 1 op 1 chat die ook via je mobiel te bereiken is. Dit is wel alleen voor TopMembers. Het aanmelden is gratis en gewone leden kunnen wel gebruik mkaen van andere functies op SF-Dating. Je vindt hier mannen en vrouwen uit heel Nederland van 18 jaar en ouder.

Je vindt hier erg veel mannen en vrouwen die vreemd willen gaan. Ze zitten in een sleur binnen hun relatie of er zijn andere redenen waarom ze geen seks meer met hun partner hebben en ze gaan dus op zoek naar een geheime affaire of een stiekeme one-night-stand. Samen kunnen makkelijk en discreet bespreken wat mogelijk is en wat niet.

Vervolgens kun je een afspraakje maken en je spannende buitenechtelijke avontuur aangaan. SF-Dating voert een member vriendelijk privacy beleid. Samen met feedback van leden wordt de datingsite zo vrij gehouden van fakers en oplichters. Je kunt dus ongestoord daten en als er een probleem is dan wordt daar ook werk van gemaakt. Jouw spannend affaire kan nu al online beginnen. Meld je snel aan.

Name of Reviewed Item: Sf dating Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/sf-dating.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Gratis uit te proberen
  • Affaire datingplek

Nadelen

  • Geen negatieve punten gevonden

Sf dating kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€33,99 p/m
3 maand premium lidmaatschap
€22,30 p/m
6 maand premium lidmaatschap
€15,90 p/m

Klantenbeoordelingen Sf dating

Plaats een beoordeling bij Sf dating

sf dating
Service
8.00
Prijs
6.00
Leden
6.00
Functionaliteiten
6.00
Expert:
7.6/10

Deel jouw ervaring over Sf dating

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Karin

19 February 2020
Totaal:
Mijn ervaring met Secretflirt is goed. Ik ben al 3 x eerder member geweest. Om de zoveel tijd kriebelt het en kan ik het niet laten om me weer aan te melden. Wat ik prettig vind, is dat SF geen sekssite is. Er zijn dus geen mannen die je goedkoop benaderen en direct seks willen Die heb ik in elk geval niet ontmoet, maar dat kan ook aan mijn profiel liggen omdat ik best duidelijk ben ik wat ik wil. Mannen die alleen maar op seks uit zijn daar heb ik niets mee. Vind ik zo plat en goedkoop. Seks en naakt foto\\\'s kom je op SF ook niet tegen. Volgens mij mag het niet eens. Secretflirt is spannend en het niveau is goed, dat maakt het erg leuk. Je komt er met leuke mensen in contact en er zitten echt intelligente koppen bij. Site is ook mooi van ontwerp en oogt eigentijds. MinpuntjeL De 1:1 chatfunctie werkt, maar het loopt weleens trager dan je zou willen (ik heb android 8 Samsung)
Man

Jesse

14 January 2020
Totaal:
Als ik me ergens inschrijf, ben ik sceptisch. Klopt het allemaal? Kan ik vinden wat ik wil? Ik had eens een radiospotje gehoord over deze site. Maanden later schreef ik me in. Op het eerste zicht komt het rustig en gestileerd op me over. Geen schreeuwerige dingen of lokkerige teksten die me op moeten naaiden iets te doen wat ik niet wil. Met een goed profiel en goede foto\\\'s kreeg ik uiteindelijk contact met een paar dames. Daar kwamen een paar mooie dates uit voort en dat was allemaal de moeite zeker waard. Ik kom nog weer eens terug hier
Sf dating scoort een : 7.6
Klantenbeoordeling: