Over Sf dating

Laatste update : 13 augustus 2019 door

SF-dating staat voor SecretFlirt-Dating. Je kunt hier dus heel discreet flirten zonder dat iemand hoeft te weten wie jij bent. SF-Dating heeft discretie en veiligheid hoog in het vaandel staan. Hier kun je stiekem doen zonder dat iemand jou er op aan kijkt. Of jou nou een vriendschap plus zoekt of een spannend contact, de leden zijn op zoek naar diverse vormen van relaties.

Ook voor een one-night-stand kun je hier goed terecht. Vaak worden die gevonden op de chat. SF heeft een 1 op 1 chat die ook via je mobiel te bereiken is. Dit is wel alleen voor TopMembers. Het aanmelden is gratis en gewone leden kunnen wel gebruik mkaen van andere functies op SF-Dating. Je vindt hier mannen en vrouwen uit heel Nederland van 18 jaar en ouder.

Je vindt hier erg veel mannen en vrouwen die vreemd willen gaan. Ze zitten in een sleur binnen hun relatie of er zijn andere redenen waarom ze geen seks meer met hun partner hebben en ze gaan dus op zoek naar een geheime affaire of een stiekeme one-night-stand. Samen kunnen makkelijk en discreet bespreken wat mogelijk is en wat niet.

Vervolgens kun je een afspraakje maken en je spannende buitenechtelijke avontuur aangaan. SF-Dating voert een member vriendelijk privacy beleid. Samen met feedback van leden wordt de datingsite zo vrij gehouden van fakers en oplichters. Je kunt dus ongestoord daten en als er een probleem is dan wordt daar ook werk van gemaakt. Jouw spannend affaire kan nu al online beginnen. Meld je snel aan.

Name of Reviewed Item: Sf dating Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/sf-dating.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Gratis uit te proberen
  • Affaire datingplek

Nadelen

  • Geen negatieve punten gevonden

Sf dating kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€33,99 p/m
3 maand premium lidmaatschap
€22,30 p/m
6 maand premium lidmaatschap
€15,90 p/m

Klantenbeoordelingen Sf dating

Plaats een beoordeling bij Sf dating

sf dating
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
15.2/10

Deel jouw ervaring over Sf dating

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Sf dating scoort een : 15.2
Klantenbeoordeling: