Wat zijn de beste gay dating apps

1 augustus 2019 | 0 reacties

Wat zijn de beste gay dating apps

Gay dating apps

Niet alleen hetero’s gaan meer en meer online op zoek naar een date. Ook gays vinden steeds meer hun weg naar het online daten. Het is dan ook niet verbazend dat er een hoop gay dating apps en websites zijn.

Maar hoe weet je nu welke homo dating apps en sites het beste zijn? Betrouwbaar zijn? En welke bij jou passen. Hieronder vind je de beste gay dating apps en websites.

GayParship

Gay dating app Gayparship

Bovenaan de lijst staat GayParship. Mede omdat je hier zowel homo’s als lesbiennes vindt. Maar ook omdat het een betrouwbare datingsite is. GayParship is het broertje van Parship en de websites werken in principe hetzelfde. Ook op hier vind je vooral serieuze leden die op zoek zijn naar meer dan losse contacten. Zij zoeken een vaste relatie, liefde, en zijn minder op zoek naar losse contacten en alleen maar seks. Net als de hetero versie staat de gay versie bekend om het hoge slagingspercentage.

Een van de voordelen is onder meer dat je anoniem kunt blijven op GayParship. Dit is vooral heel erg fijn voor mensen die nog niet uit de kast zijn, of dat misschien niet eens willen zijn, maar die wel op zoek zijn naar een partner of een date. Je bepaalt zelf wie jouw profiel kan bekijken. Ook GayParship heeft een gratis app die je kunt downloaden nadat je een profiel hebt aangemaakt. Op die manier kun je ten allen tijden en overal op een snelle en simpele manier op zoek gaan naar een partner, contacten onderhouden of kijken of er leden bij jou in de buurt zijn die ook  op zoek zijn naar een date.

Net als Parship maakt ook GayParship gebruik van het Parship- principe. Via 5 stappen zoekt dit principe naar de ideale match voor jou. Om te beginnen is er de persoonlijkheidstest die jouw belangrijkste karaktereigenschappen voor een goede stabiele relatie uitzoekt. Vervolgens wordt er gekeken naar je gewoontes en naar slechte ervaringen uit je verleden. Je krijgt partnervoorstellen en daar kunnen dan matches uit voort komen.

GayParship is betrouwbaar, veilig en jouw beste kans op het vinden van een serieuze relatie online. Meld je gratis aan en ontdek of GayParship de gaydating site voor jou is.

Gaybuddy

Gaybuddy gay dating app

Een andere bekende en populaire gaydating website is Gaybuddy. Deze online dating website is er alleen voor mannen. Homo’s kunnen hier op zoek naar andere mannen die ook op zoek zijn naar een date. Dit loopt uiteen van gays die op zoek zijn naar een serieuze relatie tot mannen die een one-night-stand zoeken. Gaybuddy heeft geen speciale app, maar de website is evengoed makkelijk via je telefoon te bekijken. Ook hier heb je de mogelijkheid om anoniem actief te zijn op de site, dus jij bepaalt zelf wanneer iemand jouw profiel te zien krijgt. Zeker voor mannen die nog niet uit de kast zijn, die een heimelijke affaire zoeken en voor mannen die in een heterorelatie zitten maar eens willen experimenteren is deze gay dating website dan ook uitermate geschikt.

De meeste leden vinden het leuk en makkelijk om door de profielen op te bladeren en zo rond te kijken wie er online op zoek zijn naar homo contacten. Gaybuddy is heel overzichtelijk en in een oogopslag zie je dan ook wie iemand is en waar diegene naar op zoek is. Ook op Gaybuddy kun jij je gratis inschrijven en eens rondkijken en het gratis lidmaatschap geeft veel mogelijkheden.

Wil je echter volledig gebruik maken van alle functies, zoals het versturen van berichten, dan dien je credits aan te schaffen. Knipoogjes versturen is gratis, dus je kunt eerst eens kijken of de ander ook interesse in jou heeft voor je besluit om verder te gaan. Het aantal matches op Gaybuddy is zeer hoog te noemen. Meld je gratis aan om te kijken of jij ook succesvol kunt online daten op Gaybuddy.

Grindr

Gay dating app Grindr

De meest bekende app in de gaydating scene is toch wel Grindr. Deze dating app heeft veel weg van de hetero versie Tinder. Grindr wordt wereldwijd gebruikt door homo’s die op zoek zijn naar contacten met andere mannen. Je vindt hier niet alleen homo’s maar ook veel biseksuele mannen. De meeste mannen zijn hier op zoek naar losse contacten en seksdating. Je vindt er zeker ook mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, maar dat aantal is minimaal te noemen.

Je krijgt profielen te zien bij jou in de buurt, net zoals op Tinder, maar op Grindr kun je al contact met die mannen opnemen, ook als je nog geen match bent. Je kunt tekst en foto’s versturen met de berichten en het lijkt veel op andere gangbare messenger systemen. Het is dan ook een heel erg gebruiksvriendelijke app. Je kunt in principe alle functies van Grindr gratis gebruiken. Je krijgt wel reclame te zien tussendoor. Wil je geen reclame meer zien of onbeperkt gebruik maken van alle functies dan kun je een betaald abonnement nemen. Voor het vinden van een date is dit echter niet nodig, het maakt het wel makkelijker.

Ben je nieuwsgierig? Op zoek naar online gay contacten? Meld je dan gratis aan en download de app gratis om eens te kijken of Grindr iets voor jou is.

Wat precies de beste dating app is, is vooral afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Wat vind jij fijn om te gebruiken? Waar ben je naar op zoek? Op welke datingsite passen de andere mannen het beste bij jou? Het is daarom fijn dat je je op alle drie de gay dating platformen gratis kunt aanmelden en zo dus eens rond kunt kijken welke het beste bij jou past. Bovenstaande gay dating apps zijn door Datingsite bekeken en beoordeeld op functionaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en populariteit. 

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *