Over Vijftigplusdating

Laatste update : 14 april 2022 door

Ben je op zoek naar andere 50-plussers bij jou in de buurt? Dan kun je terecht op VijftigPlusDating. Hier vind je senioren en ouderen die op zoek zijn naar liefde, een leuk nieuw contact of een spannende date. De senioren zijn nog jong en welbekend met internet en gaan graag online op zoek naar nieuwe contacten omdat het makkelijk is.

Je kunt dankzij de app van VijftigPlusDating overal en altijd inloggen en met je contacten communiceren of nieuwe contacten zoeken. De app is te vinden in de App Store en de Google Play Store. Ouderen zijn hier vaak op zoek naar een nieuwe relatie, maar je vindt er ook mannen en vrouwen die een scheve schaats willen rijden en 50plussers die een hete chat of date zoeken.

VijftigPlusDating is voor mensen van 50 jaar en ouders, maar er zijn ook leden die wat jjonger zijn en op senioren vallen. De meeste leden zoeken echter iemand van hun eigen leeftijd. De website is hier ook naar ingericht. Grote duidelijke letters en knoppen zorgen er ook voor dat de website gebruikersvriendelijk is. Het is dus ontzettend makkelijk om zo iemand te vinden waar jij een relatie mee kunt beginnen.

VijftigPlusDating controleert handmatig de profielen en filtert de profielen die niet in orde lijken te zijn. Op die manier kun je er ook zeker van zijn dat de andere leden ook serieus op zoek zijn naar een nieuwe liefde of partner. Meld je nu gratis aan en ontdek ook welke 50-plussers op jou zitten te wachten.

Name of Reviewed Item: Vijftigplusdating Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/vijftigplusdating.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Gratis uit te proberen
  • Speciaal voor 50plussers

Nadelen

  • Geen

Vijftigplusdating kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€29,50 p/m
3 maanden premium lidmaatschap
€19,95 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€14,95 p/m

Klantenbeoordelingen Vijftigplusdating

Plaats een beoordeling bij Vijftigplusdating

Vijftigplusdating
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
7.7/10

Deel jouw ervaring over Vijftigplusdating

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Vijftigplusdating scoort een : 7.7
Klantenbeoordeling: