Volg Ons Op:

Seniorengeluk

Seniorengeluk
Ervaringen : 0    

SeniorenGeluk is een online ontmoetingsplek voor mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder. Het is een advertentiewebsite waarop jij jezelf voorstelt door het plaatsen van een advertentie. Je kunt dit zien als een profiel. Je kunt foto’s plaatsen en iets over jezelf vertellen. Andere leden kunnen jouw advertentie dan zien en er op reageren. Jij kunt dat ook bij andere leden doen.

Zo krijg je meteen contact met elkaar in plaats van dat je moet wachten tot je per brief een antwoord krijgt. Advertentie daten had daardoor vroeger een taboe, maar daar hebben de senioren van tegenwoordig helemaal geen boodschap meer aan. De ouderen zijn in grote aantallen online aanwezig. Kennen er de weg en gaan dus ook op zoek naar een date met een andere 50-plusser.

De datingsite voor ouderen bestaat als sinds 2001 en is dus betrouwbaar en veilig gebleken. De leden vinden er makkelijk hun weg, want de datingsite is ook nog eens heel erg gebruikersvriendelijk. Alle profielen worden al sinds jaar en dag handmatig nagekeken en inactieve profielen of profielen die niet in orde zijn worden verwijderd.

Er zijn verschillende mogelijkheden om als gratis lid de datingsite te gebruiken. Wanneer je er echter voor kiest om full member te worden dan zul je het gemak van het datingplatform pas echt gaan merken. Vele senioren vonden elkaar op SeniorenGeluk. Jij kunt ook een succesverhaal vertellen als jij je aanmeldt en contact legt met een of meerdere van de andere leden.

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
No ratings yet.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Seniorengeluk scoort een : Nog geen beoordelingen.
Klantenbeoordeling: