Over Nieuwerelatie

Laatste update : 14 april 2022 door

NieuweRelatie is er voor een specifieke doelgroep, namelijk mannen en vrouwen van 40-plus die een relatie achter de rug hebben en op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Je kunt binnen je eigen regio op zoek gaan naar een nieuw online contact. Maar je kunt ook in de rest van Nederland en België op onderzoek uit gaan.

NieuweRelatie probeert de kosten voor de leden laag te houden. Inschrijven is ook gratis, net zoals het nemen van een profiel. Er is een ChatCafe waar je met andere leden kunt kletsen. Je kunt tienduizenden foto’s op een fotomuur bekijken en je hebt meteen toegang tot alle profielen en profielfoto’s.

Er is een handmatige controle van de profielen en wanneer het beheer het vermoeden heeft dat een profiel niet klopt dan wordt dit profiel verwijderd. De singles die jij te spreken krijgt, zijn dus serieus op zoek naar een relatie. NieuweRelatie is eigenlijk een online catalogus waar jij door foto’s en profielen op kunt bladeren.

Wanneer je denkt je nieuwe liefde gevonden te hebben, dan kun je hem of haar een flirt of een berichtje te sturen om te kijken of de interesse wederzijds is. Het is dus heel simpel om contact te leggen met andere leden op NieuweRelatie. Wil jij ook opnnieuw de liefde ervaren en ben je 40+? Meld je dan nu gratis aan op NieuweRelatie.

Name of Reviewed Item: Nieuwerelatie.nl Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/Nieuwerelatie-1.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Gratis uit te proberen
  • Voor 40 jaar en ouder

Nadelen

  • Geen

Nieuwerelatie kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
Totaal €14,99
3 maand premium lidmaatschap
Totaal €29,99
6 maand premium lidmaatschap
Totaal €44,99

Klantenbeoordelingen Nieuwerelatie

Plaats een beoordeling bij Nieuwerelatie

Nieuwerelatie
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
7.8/10

Deel jouw ervaring over Nieuwerelatie

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Nieuwerelatie scoort een : 7.8
Klantenbeoordeling: