Volg Ons Op:

50Liefde

8,6
50liefde
Ervaringen : 34    

50Liefde.nl is een datingsite voor senioren. Mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder gaan hier op zoek naar liefde en lust. Je vindt hier overigens ook leden die iets jonger zijn, maar op 50-plussers vallen. De profielen worden met de hand gecontroleerd, dus je kunt een anoniem profiel aanmaken zonder risico’s.

Op 50Liefde kun je niet alleen op zoek gaan naar je nieuwe liefde, maar je krijgt daar ook hulp bij. Een uitgebreide blog legt je alles uit over internet daten. Er is daarnaast ook nog eens een professionele helpdesk die je verder helpt mocht je tegen vragen, problemen of klachten aanlopen.

De verhouding tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke leden is goed in balans. De datingsite houdt dit goed in de gaten. Je kunt je gratis aanmelden als de balans goed is. Houd de website dus in de gaten om je gratis aan te kunnen melden. Het datingplatform is ook zo ingericht dat je makkelijk en duidelijk alles kunt vinden, met grote knoppen voor de minder goed-ziende leden.

De mannen en vrouwen komen voornamelijk uit Nederland, maar er zijn ook een behoorlijk aantal Belgen aangemeld. Je vindt dus altijd iemand bij jou in de buurt. Een op de drie leden vindt hier de nieuwe liefde van zijn of haar leven. Meld je dus nu nog gratis aan en begin de zomer met vlinders in je buik!

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
4.3/5 (31)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

34 reacties

 1. Robbie 15 augustus 2018

  Ik zelf zelf een goede ervaring met 50liefde.nl. Ik heb hier leuke contacten leren kennen, en hier spreek ik af en toe ook nog wel eens mee af voor een hapje of een drankje. Het is helaas niks meer geworden dan vriendschappen, maar heb er wel vertrouwen in dat ik hier mijn waarde liefde kan vinden.

 2. Petra
  15 augustus 2018

  Top datingsite! Heb hier de man van mijn leven leren kennen!

 3. Marloes 16 augustus 2018

  een tijd geleden ben ik erg ongelukkig geweest, ik voelde me echt een lange tijd zeer eenzaam.

  Ik vond dat het weer eens tijd werd om een nieuwe liefde te vinden… nou en met succes hoor! Ik ben er blij dat ik gebruik heb gemaakt van 50 liefde… echt ideaal. Ik heb nu de man van mijn leven kunnen vinden en dat alles dankzij deze makkelijke en overzichtelijke site.

  Een aanrader voor iedereen!

 4. vliegerlisa
  2 oktober 2018

  50Liefde is echt een top datingsite. Het contact dat ik hier heb is erg fijn. Ook is alles duidelijk. Totaal niet lastig om te leren hoe je op deze site iemand kunt vinden.

  Ik hoop dan ook dat er een leuke van voor mij tussen zit haha.

 5. Frank
  3 oktober 2018

  Hele aangename datingsite. Ben zeer blij dat ik gebruik heb mogen maken van deze leuke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke datingsite.

  Ik was een lange tijd alleen, en voelde een leegte die ik nooit eerder gevoeld heb. Was wel echt even wennen… echter wende het niet, dus wilde een goede datingsite voor 50+ers. Gelukkig is dit 50liefde voor mij geworden.

  Aanmelden verliep soepel en het is allemaal makkelijk te overzien. De suggesties die je krijgt zijn ook super… binnen 4 maanden had ik mijn nieuwe vrouwelijke partner gevonden. Vergeet daarna niet je abonnement op te zeggen (maand opzegtermijn)

 6. Jenny 9 oktober 2018

  Zeer fijn contact op deze leuke datingsite gehad. Ik ben sindskort geen senioren single meer maar erg gelukkig met mijn nieuwe man. Heeft voor mij niet lang geduurd en ik kwam in contact met een nieuwe man.

  50liefde is erg gebruiksvriendelijk en heeft mij geholpen een leegte te vullen die ik nog nooit eerder heb gevoeld. Al met al echt een aanrader en ik wens alle 50 plussers veel succes toe met het zoeken van hun nieuwe liefde

 7. Marieke
  12 oktober 2018

  Erg fijn en betrouwbaar!

  De site liet me meerdere contacten zien. Het mooie ook van 50liefde is dat je mensen kan filteren op jouw gewenste voorkeur. Dat was voor mij echt ideaal. Ik ben best een lastig persoon en kieskeurig. Gelukkig kwamen er genoeg suggesties omhoog waarmee ik erg tevreden en gelukkig kon zijn.

  Er zat een man tussen waarmee ik nu een relatie heb. Mijn partner en ik genieten er van en zijn dankbaar dat 50liefde dit heeft mogelijk gemaakt.

 8. Loes
  16 oktober 2018

  Erg fijn om een partner te zoeken via 50liefde! Ben blij dat ik gebruik heb gemaakt van deze dienst.

  Lang single geweest, maar toch weer tijd voor een nieuwe vent. Duurde voor mij ook niet lang, het aanmelden is zo gepiept en kon gelijk aan de slag om een nieuwe man te zoeken.

  En met succes! We zijn nu erg blij met elkaar en bouwen een zeer sterke relatie op.
  Loes

 9. Miep
  18 oktober 2018

  Deze website voldeed prima.

  Leuk contact, aangename mensen. Ik heb hier een leuke man leren kennen en wil even zeggen dat ik hier heel blij mee ben

  Bedankt
  Miep

 10. Jan
  25 oktober 2018

  Ik wil hier wel een positieve reactie achterlaten… ik ben erg blij dat ik gebruik heb gemaakt van deze leuke en aangename datingsite. Het is niet niks voor mij, heb een zwaar leven achter de rug en qua liefde zat het nooit mee.

  Ik heb gekozen voor een regulier abonnement waarbij je 1 maand opzegtermijn hebt. Maar dat was voor mij voldoende om een nieuwe liefde te kunnen vinden. Kortom 50liefde maakt het gewoon waar en ook ik, zoals vele anderen, raad deze datingsite aan.

  Groet,
  Jan

 11. Joke
  30 oktober 2018

  Hallo,

  Ik wil toch even een positieve reactie plaatsen. Erg fijn, makkelijk en veel senioren. Iets waar ik naar zocht. Een levendige datingsite. Niks is vervelender dan een kale saaie datingsite..

  Kortom, ik heb een nieuwe man kunnen vinden! wij gaan genieten.

  Joke

 12. Mascha
  2 november 2018

  Hallo, wat mij betreft een erg fijne datingsite. Ik ben erg gelukkig geworden. Ik heb mijzelf aangemeld met een normaal abonnement met een maandje opzeg termijn. Helemaal top!

  Het aanmelden ging soepel en ik kon gelijk beginnen om een nieuwe man te vinden. Een leuk proces en erg fijn. Na een maand intensief contact is het me gelukt een zeer attente man te vinden die mij door het leven helpt. Bedankt!

  Een aanrader voor andere senioren.

 13. Yael
  19 november 2018

  Mijn man en ik zijn een tijd geleden uit elkaar gegaan vanwege het werk wat hij deed. Hij liet me eigenlijk gewoon in de steek.

  Tijd voor een nieuwe vlam, bij 50liefde heb ik deze kunnen vinden. Een gebruiksvriendelijke site waarbij je snel in contact komt met meerdere mensen. Ik had eerst leuk contact en nu heb ik een relatie.

  Mijn dank!
  Yael

 14. Marieke
  29 november 2018

  Hallo,

  ik lees hier veel positieve reacties maar op andere datingsitesvergelijkers negatieve reacties. Ondanks dat ben ik het toch gaan proberen. Ik heb helemaal geen negatieve ervaringen gehad met 50liefde. Sterker nog het is me heel goed bevallen. Die zogenoemde ‘lokkertjes’ van 3-10 dagen worden niet meer automatisch verlengd.

  Hou gewoon goed in de gaten wanneer je zou willen stoppen, met daarbij een maand opzegtermijn. Het ging mij tenslotte om het vinden van een nieuwe partner, en dat is gelukt!

  Al met al erg blij.
  Marieke

 15. Ellie
  13 december 2018

  Goedenavond allemaal,

  ik heb genoten van mijn tijd bij 50liefde. Het duurde voor mij maar heel even voor ik leuk contact had. Ik lees hier en daar wat verhalen dat het onwijs lang duurde voor er contact kwam.

  Na mijn abonnement van 10 dagen heb ik besloten om over te gaan op een jaar abonnement. Erg van genoten en een absolute aanrader.

 16. Lianne
  19 december 2018

  Hallo,

  Na een lange periode single te zijn geweest vond ik het tijd voor een datingsite. Ik was er totaal niet mee bekend, maar je went er snel aan. Als 56 jarige vrouw die jaren lang op een administratieve afdeling heeft gezeten heeft wel wat ervaring met het internet. Na wat onderzoek gedaan te hebben wilde ik toch even gluren bij 50liefde haha.

  Om te beginnen nam ik een 10 daagsabonnement om even te kijken hoe en wat. Erg goed bevallen, maar in 10 dagen wordt het moeilijk om een echte liefde te vinden. Verlengd naar een half jaar en hier voelde ik me prettig bij.

  Leuke manier van contact zoeken, diverse ontmoetingen gehad waarvan er 1 is blijven hangen. Tevens nu mijn huidige partner!

  Ik wil het hierbij andere ook aanraden, mits je 50+ bent natuurlijk!

 17. Bas
  3 januari 2019

  50liefde heeft me prima door alle leden kunnen laten scrollen. Het voordeel van zo’n premium account is dat je wat hoger eindigt in de zoekresultaten. Dat heb ik ook gemerkt. Ik kreeg best wat berichten van leuke vrouwen.

  Om een lang verhaal kort te maken, voor mij heeft het geholpen en gewerkt. Ik heb er een mooie en attente 56 jarige vrouw aan overgehouden.

 18. Siem
  8 januari 2019

  Goedenavond allemaal,

  Ik lees hier en daar wat negativiteit rondom 50liefde. Ik wilde toch even met mijn eigen ogen kijken of het daadwerkelijk een negatieve ervaring zou gaan worden. In tegen stelling werd het een zeer positieve ervaring! Ik heb gekozen voor het jaar abonnement, waarbij je 17,99 per maand betaalt en altijd bovenaan de zoekresultaten tevoorschijn komt.

  Je kan volledig gratis een account aanmaken om gewoon een kijkje te nemen op de website. Je ziet gelijk welke leden er actief en online zijn, Daarbij kan je volledig filteren op gewenste voorkeur. Ideaal. Heb gewoon kunnen genieten en daarbij een erg leuke vrouw mogen ontmoeten…

  Negativiteit met een korrel zout nemen denk ik zo..

 19. Francis
  11 januari 2019

  Hoi hoi,

  Leuke datingsite. Mooi mogen ervaren hoe het is om van een senioren single te zijn, naar een bezette senior te gaan.

  Was erg tevreden en daarom ook een aanrader voor andere van mijn leeftijd.

 20. Laura
  17 januari 2019

  Ik kan jullie in alle eerlijkheid melden dat het mij goed bevallen is. Uit veel reacties hieronder blijkt dat ook het geval. Maar bij andere vergelijkers is dat niet het geval.

  Ik zal het kort houden. Het aanmelden is voor senioren erg gemakkelijk. Zodra dit gebeurd is kan je wat persoonlijke gegevens invullen en rondkijken. Wil je ervoor kiezen om contact te zoeken, zal je een abonnement moeten afsluiten. In principe helemaal niet erg, zeker niet als je die bedragen ziet en wat je er voor terug krijgt. Ik koos hier voor 3 maanden, wilde het eerst even testen. Daar betaalde ik 29,99 per maand voor. Na 3 maanden nog geen succes dus nog een keer met 3 maanden verlengt.

  In de laatste maand een leuke man tegen gekomen en dit klikte meteen! Korte versie nogmaals: ik ben geen single meer en 50liefde maakt het allemaal gewoon waar.

 21. Guusje
  22 januari 2019

  Ha goedemiddag,

  Na een relatie van 15 jaar uit elkaar gegaan. De leegte die je dan voelt is echt verschrikkelijk dus snel een nieuwe partner gezocht! Mijn zoektocht begon en eindigde bij 50liefde.

  Een keurige, overzichtelijke en makkelijke site waarbij je snel en aangenaam contact hebt met andere mensen. Je kan even rondkijken dmv de gratis aanmelding, maar bij het versturen van berichten moet je een abo afsluiten. Ik had toen gekozen voor 3 maandjes, 29,99 per maand. Was overigens niet lang genoeg, toen maar 6 maanden eraan geplakt, 24,99 per maand. Dikke prima, ik heb een nieuwe man leren kennen die ik nu tevens mij partner kan noemen in slechts 8 maanden.

  Ideaal.. absolute aanrader en het proberen meer dan waard

 22. Norman
  28 januari 2019

  Erg leuk en aangenaam gehad hier. Het aanmelden is ook zo gemaakt dat je nergens de fout in kan gaan. Is zo gebeurd en je hebt zo een account klaar. Erg leuk contact gehad hier.

  Op het begin kan je gewoon even rondkijken hoe de site eruit ziet. Maar wil je iemand een berichtje sturen vergt dit wel een abonnement. Ik heb toen gekozen voor 3 maanden, dit kostte me €29.99 per maand.

  Misschien is voor sommige senioren is het niet zo weggelegd, maar ik heb gelukkig in deze 3 maanden een leuke vrouw ontmoet. Besloten om buiten deze datingsite contact te hebben. Het is erg aangenaam nu allemaal!

  Bedankt

 23. Gerard
  4 februari 2019

  Hallo,

  Het daten op deze datingsite is echt aangenaam voor senioren. Het was best een behoorlijke zoektocht om een goede datingsite te vinden voor mijn leeftijd. Bij 50liefde is het erg makkelijk, je hebt zo een account.

  Even rondkijken en een abonnement afsluiten. Super leuke ervaring gehad, met name vanwege het feit dat ik hier een nieuwe partner aan over heb gehouden.

  Aanrader!

 24. Rosanne 15 februari 2019

  Dikke 5 sterren waard. Ik begon mijn avontuur vorig jaar Juni en zojuist een nieuwe partner kunnen vinden. Het mooie van deze datingsite is dat je ook als abonnementhouder, contact kan opnemen met niet abonnementhouders. Zo begon het eigenlijk allemaal.

  Ze denken met je mee, en heb je vragen kan je altijd contact opnemen met de klantenservice!

 25. Ellen
  21 februari 2019

  Goedemiddag,

  Als 47 jarige vrouw is het lastig om zo maar weer aan een nieuwe liefde te komen. Dus ik begon net zoals heel veel andere ‘senioren’ aan het online daten. Ik wist even niet waar ik moest beginnen dus ik ging gewoon zoeken naar goede recensies.

  Ik moet eerlijk bekennen dat de recensies van 50liefde niet al te positief waren. Het was 60% negatief en 40% positief. Maar ik wilde het zelf ervaren dus ik ben mijzelf gaan aanmelden onder een maand abonnement. Hierbij had ik 14 dagen bedenktijd. Ideaal, want ik wilde wel even kijken of het wat voor mij was.

  Dat was het, want na die maand ben ik gelijk overgestapt naar een 3 maanden abonnement waarvoor ik 29.99 per maand betaalde. In de eerste maand heb ik een leuke vent leren kennen, waarbij ik doorpakte in de tweede maand. Maand 3 een ontmoeting gehad en geloof het of niet, het was meteen raak.

  Na de vierde maand samen besloten om een relatie met elkaar aan te gaan. Tot op heden kunnen we zeggen dat het eigenlijk zo had moeten zijn. 50liefde heeft het gewoon mogelijk gemaakt.

 26. Gordon
  6 maart 2019

  Goedemiddag,

  Het is een voldoende. Geen 5 sterren, ik liep tegen behoorlijk wat problemen aan. Uiteindelijk ook niet echt een nieuwe partner kunnen vinden. Ik ben er mee gestopt, misschien in de toekomst weer eens een kijkje nemen.

 27. Wes
  19 maart 2019

  Middag allen,

  Snapdate is echt aan te raden!

 28. Lex
  26 maart 2019

  Goedemiddag,

  Het enige wat me niet zo heel erg aanstaat is zijn de kosten van 50liefde. Voor de rest was het een hele ervaring. Het aanmelden ging vrij soepel, gelijk voor een maand abonnement gekozen waarbij je 14 dagen bedenk tijd hebt. Vervolgens mijzelf helemaal ingelezen, ook over VIP credits. Hier kan je eigenlijk berichten kopen waarmee je de leden benaderd die nog geen abonnement hebben. Na deze maand een 6 maanden abonnement afgesloten.

  Heb ik niet zo zeer gebruik van gemaakt, maar het was wel echt een leuke ervaring. Heb een mooie vrouw leren kennen. Langzaam maar zeker werken we naar een relatie toe. Het enige wat ik dus kan zeggen is dat het echt geholpen heeft.

 29. Herman
  2 april 2019

  Door gebruik te maken van 50liefde heb ik een hele nieuwe wereld ontdekt van mogelijkheden om een nieuwe partner te kunnen vinden. Ik wist dat het online daten gewoon echt voor de tijd van nu was. Maar dat het zo geavanceerd zou zijn wist ik niet, ik ben nogal van de oude stempel.

  Mijn ervaring is erg positief en goed. Er zijn talloze mensen op 50liefde die opzoek zijn naar een nieuwe liefde. Ik was hier dus één van. Het was gewoon erg positief allemaal en daarmee ook zeker aan te raden.

 30. Richard
  3 april 2019

  Goedemorgen,

  Het is echt een geweldige datingsite. Een maand abonnement om even de kat uit de boom te kijken is een top idee. Je hebt hierbij 14 dagen bedenktijd om door te gaan of niet. Hier heb ik dus ook echt gebruik van gemaakt, zeker na het lezen van diverse negatieve berichten..

  Het heeft allemaal gewerkt voor mij. Het aanmelden is vrij gemakkelijk, de lay out spreekt voor zich en er zijn genoeg 40+/50+ & 60+ om mee in contact te komen. Na dat maand abonnement besloten voor een halfjaar abonnement te gaan. Hier betaal je €24.99,- per maand. 2 ontmoetingen gehad en direct een klik!

 31. Lianne
  10 april 2019

  Goedemiddag,

  Het gebruik van 50liefde is voor mij heel erg goed bevallen. Normaliter ben ik totaal niet van het online daten, maar toch is het nodig geweest. De VIP credits zijn ideaal als je nog veel meer mensen wil leren kennen. Je koopt namelijk een bepaalde aantal berichten voor vrije gebruikers die daardoor instaat zijn jou te antwoorden. Zo kwam ik in contact met mensen die ik echt heb leren kennen door een aantal ontmoetingen. Uiteindelijk besluiten ze wel een abonnement te nemen, je blijft natuurlijk niet altijd betalen. Al met al een geslaagd avontuur, zeer fijn om een nieuwe man in mijn leven te hebben.

  Groet,
  Lianne

 32. Thijs
  18 april 2019

  Goedemiddag,

  Bij 50liefde zit je goed. Je zal ongetwijfeld (net zoals ik) negatieve dingen lezen over deze datingsite. Incasso’s, nepprofielen, te duur etc etc. Ik kan uit persoonlijke ervaring zeggen dat dit bij mij absoluut niet het geval was.

  Je kan gewoon prima een abonnement afsluiten, leuk contact hebben met mensen zonder dat je er teveel voor betaald. Als je rekening houdt met een maand opzegtermijn dan zit je goed. Voor mij heeft het in ieder geval gewerkt en daar ben ik blij om!

 33. Rosanne
  23 april 2019

  Prachtig proces en prachtige momenten. Ik zeg het heel eerlijk, dit had ik niet verwacht. Ik was oprecht heel erg blij dat ik gebruik heb gemaakt van deze gebruiksvriendelijke datingsite. Het duurde slechts een maandje voor ik serieus contact had wat zou kunnen uitgroeien tot ware liefde. Nu mag ik van geluk spreken! Een echte aanrader.

 34. Jerry
  30 april 2019

  Goedemiddag,

  Naar mijn mening eerlijk ingevuld. De service is absoluut 5 hartjes waard. De klantenservice staat je namelijk altijd goed en deskundig te woord. Zoals ik het er ook van had verwacht! De prijs is in mijn ogen niet heel scherp, kan altijd beter. Alhoewel het in principe wel meevalt, vind ik vaste kosten toch altijd vrij lastig om eerlijk te zijn. De leden zijn heel erg vriendelijk, ik heb behoorlijk wat contact gehad het afgelopen jaar.

  Al met al zeer tevreden, zeker gezien het resultaat! Ben erg blij dat ik een zorgzame vrouw heb kunnen vinden. Na persoonlijke omstandigheden had ik dat ook zeker nodig. Bedankt.

50Liefde scoort een : 8,6
Klantenbeoordeling: