Over 50Liefde

Laatste update : 14 april 2022 door

Op 50Liefde vind je 50-plussers die op zoek zijn naar liefde. Gescheiden, ongehuwd, weduwes en weduwnaren. De leden zijn jong van geest en willen niet achter de geraniums gaan zitten, maar beseffen dat het leven net pas is begonnen en zij willen dit delen met een partner. Een nieuwe levenspartner, een lat-relatie, een vriendschap plus. Je vindt ze hier allemaal. Een enkeling is op zoek naar losse contacten, maar de meeste mannen en vrouwen hier zijn op zoek naar een serieuze verbintenis.

Online dating voor 50-plussers

Nederland is aan het vergrijzen en dat is iets wat alleen maar zal toenemen. Er zijn ook steeds meer singles. Terwijl het, zeker als je ouder wordt, fijn is om de fijne dingen in het leven met iemand te delen. Iemand speciaal. De ouderen vereenzamen, maar dankzij 50Liefde is dat voorbij. Of je nu op zoek bent naar een vriendschap of meer, op deze online ontmoetingsplek voor ouderen is de kans groot dat je het vindt.

De mannen en vrouwen op 50Liefde willen van het leven genieten, zij zijn actief, gaan er graag op uit, houden van lekker eten en drinken en willen al die fijne kleine dingen met iemand delen. Velen zijn gehuwd geweest, maar er zijn ook een hoop eeuwige vrijgezellen die nu de liefde een kans willen geven. Op 50Liefde vind je meer dan alleen maar dating. Er is een blog die je op weg helpt met advies, tips en informatieve artikelen die je meer inzicht geven in de online dating wereld.

Jouw liefde vinden op 50Liefde

Aanmelden is helemaal gratis en je kunt meteen een profiel aanmaken. Op jouw profiel kunnen andere leden zien wie jij bent. Het is de eerste indruk die je geeft. Je kunt kiezen voor verschillende foto’s en wat vragen invullen en ook een eigen tekstje. Maak hier ook gebruik van. Het is de uitgelezen kans om te zorgen dat alleen leden die bij jou passen ook op jouw profiel reageren.

Vertel wie je bent en wat je zoekt, maar hou het oppervlakkig, het is beter om persoonlijke gegevens niet openbaar te zetten. Hoe leuker je profiel is, des te meer reacties je zult krijgen. Het is dus de moeite waard om hier even tijd in te steken. Wil je niet herkenbaar met een foto online staan? Kies er dan toch voor om een afbeelding te plaatsen. Iets wat met je hobby te maken heeft misschien?

Veilig en betrouwbaar online daten voor ouderen

50Liefde is ontzettend gebruiksvriendelijk en duidelijk gemaakt met ouderen in gedachte. De letters en knoppen zijn allemaal groot zodat je het makkelijk kunt lezen en zien. De profielen zijn niet zichtbaar als je geen lid bent, dus alleen andere leden kunnen jouw profiel bekijken. De datingsite controleert alle profielen handmatig, heeft een beveiligde verbinding en maakt gebruik van de gangbare betaalmethodes.

Discretie is ook erg belangrijk en wanneer jij bijvoorbeeld besluit om een abonnement te nemen dan komt er op je bankafschrift een discrete vermelding te staan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand ontdekt dat je aan online daten doet. Iets waar jij je zeker niet voor hoeft te schamen, want je gaat alleen maar met je tijd mee, iedereen zit online tegenwoordig en we zijn allemaal op zoek  naar liefde.

Mocht je ergens tegenaan lopen, dan kun je heel makkelijk contact opnemen met 50Liefde. Je kunt het formulier op de website invullen, een e-mail sturen en zelfs bellen. De vriendelijke klantenservice staat je snel en professioneel te woord.

Leuke feitjes van 50Liefde

 • Je kent 50Liefde waarschijnlijk van RTL4, Nu.nl of een van de andere media waarin deze datingsite geregeld verschijnt.
 • Afgelopen jaar werden er meer dan 1 miljoen berichten via 50Liefde verstuurt.
 • 1 op de 3 leden vind hier een nieuwe liefde.
 • De balans tussen het aantal mannelijke en het aantal vrouwelijke leden is in balans met 57% mannen en 43% vrouwen.
 • 50Liefde staat boordevol met succesverhalen van leden die een nieuwe liefde gevonden hebben.
 • 50Liefde kun je bereiken via je telefoon, tablet en laptop of pc.

Is 50Liefde de datingsite voor jou?

Deze datingsite heeft een hele goede reputatie en je vindt er dan ook heel veel tevreden leden. Je kunt makkelijk met anderen in gesprek raken en dus op een leuke manier iemand leren kennen zonder dat je uit je luie stoel hoeft op te staan. Je kunt bij jou in de buurt zoeken, maar ook wat verder weg. En je kunt dat overal en altijd doen want je kunt 50Liefde ook heel goed gebruiken op je telefoon of tablet. Je kunt dus altijd en overal je contacten onderhouden en nieuwe contacten vinden.

Als 50-plusser heb je nog jaren om met iemand samen door te brengen en op 50Liefde vind je die liefde zo goed als zeker. Iemand die dezelfde hobby’s als jou heeft, die familie wel of niet belangrijk vindt, die wilt genieten van het leven. Bedenk je goed welke punten voor jou belangrijk zijn in een relatie en dankzij een gelijkwaardige leeftijd kun je hier heel goed met elkaar over communiceren. Je vindt hier ook enkele jongere leden die op 50plussers vallen. Er is voor alle senioren en mensen die vallen op senioren plek.

Meld je gratis aan op 50Liefde, vul je profiel in en kijk eens rond of je hier de nieuwe liefde van je leven kunt vinden. Een leuke smile is zo gestuurd en je hebt snel genoeg in de gaten of er wederzijdse interesse is. Lees ondertussen de blog van 50Liefde om helemaal up to date te zijn over de laatste ontwikkelingen op het gebied van online dating voor ouderen.

Jij bent het toch ook beu om alles alleen te doen? Geen steun en toeverlaat (meer) te hebben? Jij wilt genieten van het leven, jouw leven delen. Aanmelden kost niets en wie weet ga jij hier het geluk weer vinden. 

Name of Reviewed Item: 50Liefde Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/50liefde.png Review Author:Review Date:

Voordelen

 • 1 op de 3 vindt hier een liefde!
 • Handmatig gecontroleerde profielen
 • Speciaal voor 50plussers

Nadelen

 • Betalen voor extra mogelijkheden

50Liefde kosten

Wat kost 50Liefde? Een deel van de functies op 50Liefde kun je gratis gebruiken. Wil je van alle functies gebruik maken dan neem je een Premium lidmaatschap. Met een gratis lidmaatschap kun je een profiel aanmaken, foto's toevoegen, een smile versturen, al je matches en al je partnervoorstellen bekijken. Een smile kun je versturen om te kijken of iemand interesse heeft, dan krijg je een reactie, of om iemand even snel tussendoor te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Wil je verder contact hebben, dan dien je wel een Premium lidmaatschap te nemen. Dit is een abonnement en hoe langer jij een abonnement neemt, des te goedkoper het per maand is. Met een Premium lidmaatschap kun je naast de functies van het gratis abonnement nog de volgende functies gebruiken:

 • onbeperkt berichten versturen en ontvangen
 • onbeperkt het matchgame spelen
 • onzichtbare modus aanzetten
 • bezoekers van je profiel zien
 • uitgebreid zoeken
 • je krijgt contactgarantie
 • je kunt users blokkeren
Met een abonnement van 12 maanden betaal je 17,99 euro per maand. Let wel op dat je dit in een keer moet betalen. Er zijn ook abonnementen van 3 en 6 maanden, maar deze zullen per maand duurder uitvallen. Om de site uit te proberen is het aan te raden om eerst een kort abonnement te kiezen. Let ook op de automatische verlenging die je in je profiel aan of uit kunt zetten. Aanmelden is gratis en je wordt meteen gevraagd om je profiel in te vullen. Op die manier is het veel makkelijker om iemand te leren kennen en zo worden lieden die niet serieus zijn ook geweerd. Wanneer je hulp nodig hebt met het invullen van je profiel dan kun je onder aan de pagina met een knop om hulp vragen.

Dit zijn de abonnementskosten:

3 maanden premium lidmaatschap
€ 24,99 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€ 19,99 p/m
12 maanden premium lidmaatschap
€ 14,99 p/m

Klantenbeoordelingen 50Liefde

Plaats een beoordeling bij 50Liefde

Service
7.87
Prijs
7.53
Leden
8.00
Functionaliteiten
7.87
Expert:
8.9/10

Deel jouw ervaring over 50Liefde

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Andreas

22 June 2020
Totaal:
In tegenstelling tot vele andere mensen die gebruik hebben gemaakt van 50liefde, ben ik er wel positief over te spreken. Het is belangrijk dat er goed gelezen wordt en de algemene voorwaarden goed doorgenomen worden. Het voorkomt echt een hoop rompslomp en verassingen. Al met al was me dit een avontuur wel, de leden zijn erg actief en ik ben ook blij dat er zoveel mensen gebruik maken hiervan. Je komt bij elkaar en zoekt een persoon waarvan je denkt dat dat wel klikt. Vervolgens leer je elkaar online kennen en probeer je een ontmoeting te regelen. Zo moeilijk is het niet! :)
Man

Richard

15 June 2020
Totaal:
Een datingsite die functioneert naar behoren!
Vrouw

Anneke

10 June 2020
Totaal:
Het online daten is tegenwoordig erg mager heb ik het idee...?? 50liefde doet er wel alles aan om je te koppelen, maar ik merk dat er weinig actieve mensen zijn. Jammer.
Man

Wendy

14 May 2020
Totaal:
een wereld ging voor me open. John en ik zijn erg gelukkig geworden dankzij 50liefde. We hebben elkaar gevonden en genieten nu met elkaar.
Man

Kenny

29 April 2020
Totaal:
50liefde liet me een andere kant van het online daten zien. Ik heb een profiel op Lexa en Parship, wat gewoon maandelijks lekker in de kosten loopt. Maar ik kan gewoon niet alleen zijn... ik heb echt een wederhelft nodig. Maakt me dan niet uit op welke datingsite ik iemand zou kunnen vinden, al is t maar gewoon binnen een relatief snelle tijd. 50liefde was de eerste site waar ik mijzelf heb aangemeld en een kleine pauze had, maar na een pauze van 4 maanden ben ik weer terug en met plezier. Hier staat de 40+ echt centraal.. geen poespas of wat dan ook. Al met al een keurig nette datingsite met een professionele klantenservice.
Man

Joost

25 March 2020
Totaal:
Een datingsite waarbij je mensen spreekt die hetzelfde doel voor ogen hebben als ik. Eindelijk.. heb vaak mis gegrepen maar hier heb ik echt mijn ware kunnen vinden. Het ging uiteraard niet zonder een slag of stoot, maar dit is echt een aanrader. Minimaal 40+ zijn en je nieuwe partner vinden doe je hier.
Man

Henk

17 March 2020
Totaal:
In negatieve zin alleen.. dat is wel jammer. Maar ik draai het om, ik heb het helemaal niet negatief ervaren. Er zullen altijd azijnzeikers zijn die zulke sites naar beneden willen halen. Maar uiteindelijk geven ze de single senior wat ze willen.. namelijk contact en kans op een nieuwe vlam. Ik ben er een goed voorbeeld van, ik had erg veel nieuw contact met mensen, hier werd ik online ook echt close mee, tot er op een gegeven moment iets ging bloeien.. na een keer of 2 afgesproken te hebben hebben we besloten het rustig op te pakken. Dit allemaal dankzij 50liefde.
Man

Hung

12 March 2020
Totaal:
50liefde maakte het allemaal mogelijk voor mij. Het is gebruiksvriendelijk en daarbij heb je ook erg veel mogelijkheden iemand te vinden die bij je past. Er zijn talloze leden als ik het allemaal zo zag. Heb slechts maar met een handje vol contact gehad, maar meer was niet nodig. Een pluim voor deze datingsite.
Man

Marion

25 February 2020
Totaal:
Nog nooit in mijn leven gebruik van gemaakt. Nu op 55 jarige leeftijd begon ik er aan te geloven. Mijn relatie van 11 jaar liep stuk en het gemis van een wederhelft was intens... daar wilde ik zsm vanaf, maar wel op een juiste en rustige manier. 50liefde hielp me daar enorm bij. Het is een erg gebruiksvriendelijke datingsite met de focus op senioren. Ben blij dat ik een jaar abo heb afgesloten, dat maakte het erg aangenaam om op mijn gemak te zoeken naar nieuw contact. Om een lang verhaal dus kort te maken, na een tijdje kwam ik dus in contact en wilde ik snel afspreken. We hebben nu nog steeds contact en ben ik erg blij om.
Man

Ernst

21 February 2020
Totaal:
Een makkelijke datingsite voor mooi contact.
50Liefde scoort een : 8.9
Klantenbeoordeling: