Over 50Liefde

Laatste update : 12 september 2019 door

Op 50Liefde vind je 50-plussers die op zoek zijn naar liefde. Gescheiden, ongehuwd, weduwes en weduwnaren. De leden zijn jong van geest en willen niet achter de geraniums gaan zitten, maar beseffen dat het leven net pas is begonnen en zij willen dit delen met een partner. Een nieuwe levenspartner, een lat-relatie, een vriendschap plus. Je vindt ze hier allemaal. Een enkeling is op zoek naar losse contacten, maar de meeste mannen en vrouwen hier zijn op zoek naar een serieuze verbintenis.

Online dating voor 50-plussers

Nederland is aan het vergrijzen en dat is iets wat alleen maar zal toenemen. Er zijn ook steeds meer singles. Terwijl het, zeker als je ouder wordt, fijn is om de fijne dingen in het leven met iemand te delen. Iemand speciaal. De ouderen vereenzamen, maar dankzij 50Liefde is dat voorbij. Of je nu op zoek bent naar een vriendschap of meer, op deze online ontmoetingsplek voor ouderen is de kans groot dat je het vindt.

De mannen en vrouwen op 50Liefde willen van het leven genieten, zij zijn actief, gaan er graag op uit, houden van lekker eten en drinken en willen al die fijne kleine dingen met iemand delen. Velen zijn gehuwd geweest, maar er zijn ook een hoop eeuwige vrijgezellen die nu de liefde een kans willen geven. Op 50Liefde vind je meer dan alleen maar dating. Er is een blog die je op weg helpt met advies, tips en informatieve artikelen die je meer inzicht geven in de online dating wereld.

Jouw liefde vinden op 50Liefde

Aanmelden is helemaal gratis en je kunt meteen een profiel aanmaken. Op jouw profiel kunnen andere leden zien wie jij bent. Het is de eerste indruk die je geeft. Je kunt kiezen voor verschillende foto’s en wat vragen invullen en ook een eigen tekstje. Maak hier ook gebruik van. Het is de uitgelezen kans om te zorgen dat alleen leden die bij jou passen ook op jouw profiel reageren.

Vertel wie je bent en wat je zoekt, maar hou het oppervlakkig, het is beter om persoonlijke gegevens niet openbaar te zetten. Hoe leuker je profiel is, des te meer reacties je zult krijgen. Het is dus de moeite waard om hier even tijd in te steken. Wil je niet herkenbaar met een foto online staan? Kies er dan toch voor om een afbeelding te plaatsen. Iets wat met je hobby te maken heeft misschien?

Veilig en betrouwbaar online daten voor ouderen

50Liefde is ontzettend gebruiksvriendelijk en duidelijk gemaakt met ouderen in gedachte. De letters en knoppen zijn allemaal groot zodat je het makkelijk kunt lezen en zien. De profielen zijn niet zichtbaar als je geen lid bent, dus alleen andere leden kunnen jouw profiel bekijken. De datingsite controleert alle profielen handmatig, heeft een beveiligde verbinding en maakt gebruik van de gangbare betaalmethodes.

Discretie is ook erg belangrijk en wanneer jij bijvoorbeeld besluit om een abonnement te nemen dan komt er op je bankafschrift een discrete vermelding te staan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand ontdekt dat je aan online daten doet. Iets waar jij je zeker niet voor hoeft te schamen, want je gaat alleen maar met je tijd mee, iedereen zit online tegenwoordig en we zijn allemaal op zoek  naar liefde.

Mocht je ergens tegenaan lopen, dan kun je heel makkelijk contact opnemen met 50Liefde. Je kunt het formulier op de website invullen, een e-mail sturen en zelfs bellen. De vriendelijke klantenservice staat je snel en professioneel te woord.

Leuke feitjes van 50Liefde

 • Je kent 50Liefde waarschijnlijk van RTL4, Nu.nl of een van de andere media waarin deze datingsite geregeld verschijnt.
 • Afgelopen jaar werden er meer dan 1 miljoen berichten via 50Liefde verstuurt.
 • 1 op de 3 leden vind hier een nieuwe liefde.
 • De balans tussen het aantal mannelijke en het aantal vrouwelijke leden is in balans met 57% mannen en 43% vrouwen.
 • 50Liefde staat boordevol met succesverhalen van leden die een nieuwe liefde gevonden hebben.
 • 50Liefde kun je bereiken via je telefoon, tablet en laptop of pc.

Is 50Liefde de datingsite voor jou?

Deze datingsite heeft een hele goede reputatie en je vindt er dan ook heel veel tevreden leden. Je kunt makkelijk met anderen in gesprek raken en dus op een leuke manier iemand leren kennen zonder dat je uit je luie stoel hoeft op te staan. Je kunt bij jou in de buurt zoeken, maar ook wat verder weg. En je kunt dat overal en altijd doen want je kunt 50Liefde ook heel goed gebruiken op je telefoon of tablet. Je kunt dus altijd en overal je contacten onderhouden en nieuwe contacten vinden.

Als 50-plusser heb je nog jaren om met iemand samen door te brengen en op 50Liefde vind je die liefde zo goed als zeker. Iemand die dezelfde hobby’s als jou heeft, die familie wel of niet belangrijk vindt, die wilt genieten van het leven. Bedenk je goed welke punten voor jou belangrijk zijn in een relatie en dankzij een gelijkwaardige leeftijd kun je hier heel goed met elkaar over communiceren. Je vindt hier ook enkele jongere leden die op 50plussers vallen. Er is voor alle senioren en mensen die vallen op senioren plek.

Meld je gratis aan op 50Liefde, vul je profiel in en kijk eens rond of je hier de nieuwe liefde van je leven kunt vinden. Een leuke smile is zo gestuurd en je hebt snel genoeg in de gaten of er wederzijdse interesse is. Lees ondertussen de blog van 50Liefde om helemaal up to date te zijn over de laatste ontwikkelingen op het gebied van online dating voor ouderen.

Jij bent het toch ook beu om alles alleen te doen? Geen steun en toeverlaat (meer) te hebben? Jij wilt genieten van het leven, jouw leven delen. Aanmelden kost niets en wie weet ga jij hier het geluk weer vinden. 

Name of Reviewed Item: 50Liefde Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/50liefde.png Review Author:Review Date:

Voordelen

 • 1 op de 3 vindt hier een liefde!
 • Handmatig gecontroleerde profielen
 • Speciaal voor 50plussers

Nadelen

 • Betalen voor extra mogelijkheden

50Liefde kosten

Wat kost 50Liefde? Een deel van de functies op 50Liefde kun je gratis gebruiken. Wil je van alle functies gebruik maken dan neem je een Premium lidmaatschap. Met een gratis lidmaatschap kun je een profiel aanmaken, foto's toevoegen, een smile versturen, al je matches en al je partnervoorstellen bekijken. Een smile kun je versturen om te kijken of iemand interesse heeft, dan krijg je een reactie, of om iemand even snel tussendoor te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Wil je verder contact hebben, dan dien je wel een Premium lidmaatschap te nemen. Dit is een abonnement en hoe langer jij een abonnement neemt, des te goedkoper het per maand is. Met een Premium lidmaatschap kun je naast de functies van het gratis abonnement nog de volgende functies gebruiken:

 • onbeperkt berichten versturen en ontvangen
 • onbeperkt het matchgame spelen
 • onzichtbare modus aanzetten
 • bezoekers van je profiel zien
 • uitgebreid zoeken
 • je krijgt contactgarantie
 • je kunt users blokkeren
Met een abonnement van 12 maanden betaal je 17,99 euro per maand. Let wel op dat je dit in een keer moet betalen. Er zijn ook abonnementen van 3 en 6 maanden, maar deze zullen per maand duurder uitvallen. Om de site uit te proberen is het aan te raden om eerst een kort abonnement te kiezen. Let ook op de automatische verlenging die je in je profiel aan of uit kunt zetten. Aanmelden is gratis en je wordt meteen gevraagd om je profiel in te vullen. Op die manier is het veel makkelijker om iemand te leren kennen en zo worden lieden die niet serieus zijn ook geweerd. Wanneer je hulp nodig hebt met het invullen van je profiel dan kun je onder aan de pagina met een knop om hulp vragen.

Dit zijn de abonnementskosten:

3 maanden premium lidmaatschap
€ 24,99 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€ 19,99 p/m
12 maanden premium lidmaatschap
€ 14,99 p/m

Klantenbeoordelingen 50Liefde

Plaats een beoordeling bij 50Liefde

Service
7.93
Prijs
7.67
Leden
7.87
Functionaliteiten
7.93
Expert:
8.9/10

Deel jouw ervaring over 50Liefde

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Helene

10 September 2019
Totaal:
Bedankt 50liefde. Voor het mogelijk maken voor het vinden van een nieuwe partner.
Man

Kees

04 September 2019
Totaal:
Mijn titel zegt het misschien al. Maar dit is zeker het proberen waard. Er zijn niet veel datingsites die het waar kunnen maken... na het lezen van behoorlijk wat negativiteit, dacht ik dat 50liefde het ook niet kon waarmaken. Maar dat konden ze wel! Voelde me na een week als een vis in het water, veel mensen gesproken en een X aantal ontmoet. 1 steekt er natuurlijk dan bovenuit en dat is de persoon waarmee je eventueel wel een relatie zou kunnen aangaan. In mijn geval was dat zo. Blij mee dat ik een jaar lang geprobeerd heb om een nieuwe partner te kunnen vinden. Het heeft immers zijn vruchten afgeworpen. bedankt
Man

Frank

21 August 2019
Totaal:
Een tegenvaller. Dit is geen datingsite die ik zoek. Helaas! Zoektocht gaat verder.
Man

Boris

06 August 2019
Totaal:
Goedenavond, Ik zou graag 50liefde willen aanbevelen voor zowel 40+ als 60+. Ik zelf ben van 1957 en heb al het nodige moeten doorstaan. Na een moeilijke tijd toch besloten om eraan te geloven.. het online daten. 50liefde bood me alles wat ik maar wensen kon. Het is gebruiksvriendelijk en je hebt in principe binnen de kortste keren leuk contact. Als ik voor mezelf mag spreken, was dit binnen een paar dagen na het selectief uitzoeken van vrouwen. Wat ook altijd even aan te raden is, is de algemene voorwaarden door te nemen. Het is altijd maar de vraag of je voor verassingen komt te staan. Gelukkig heb ik nooit ervaren bij 50liefde. Het ontmoeten van een nieuwe partner was nog nooit zo makkelijk geweest. Groet, Boris.
Vrouw

Marieke 13 September 2019

Ha Boris, ik kan me volledig vinden in jouw verhaal. Ik heb het gelukkig ook zo mogen ervaren.
Man

Robbie

15 August 2018
Totaal:
Ik zelf zelf een goede ervaring met 50liefde.nl. Ik heb hier leuke contacten leren kennen, en hier spreek ik af en toe ook nog wel eens mee af voor een hapje of een drankje. Het is helaas niks meer geworden dan vriendschappen, maar heb er wel vertrouwen in dat ik hier mijn waarde liefde kan vinden.
Man

Petra

15 August 2018
Totaal:
Top datingsite! Heb hier de man van mijn leven leren kennen!
Man

Marloes

16 August 2018
Totaal:
een tijd geleden ben ik erg ongelukkig geweest, ik voelde me echt een lange tijd zeer eenzaam. Ik vond dat het weer eens tijd werd om een nieuwe liefde te vinden... nou en met succes hoor! Ik ben er blij dat ik gebruik heb gemaakt van 50 liefde... echt ideaal. Ik heb nu de man van mijn leven kunnen vinden en dat alles dankzij deze makkelijke en overzichtelijke site. Een aanrader voor iedereen!
Man

vliegerlisa

02 October 2018
Totaal:
50Liefde is echt een top datingsite. Het contact dat ik hier heb is erg fijn. Ook is alles duidelijk. Totaal niet lastig om te leren hoe je op deze site iemand kunt vinden. Ik hoop dan ook dat er een leuke van voor mij tussen zit haha.
Man

Frank

03 October 2018
Totaal:
Hele aangename datingsite. Ben zeer blij dat ik gebruik heb mogen maken van deze leuke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke datingsite. Ik was een lange tijd alleen, en voelde een leegte die ik nooit eerder gevoeld heb. Was wel echt even wennen... echter wende het niet, dus wilde een goede datingsite voor 50+ers. Gelukkig is dit 50liefde voor mij geworden. Aanmelden verliep soepel en het is allemaal makkelijk te overzien. De suggesties die je krijgt zijn ook super... binnen 4 maanden had ik mijn nieuwe vrouwelijke partner gevonden. Vergeet daarna niet je abonnement op te zeggen (maand opzegtermijn)
Man

Jenny

09 October 2018
Totaal:
Zeer fijn contact op deze leuke datingsite gehad. Ik ben sindskort geen senioren single meer maar erg gelukkig met mijn nieuwe man. Heeft voor mij niet lang geduurd en ik kwam in contact met een nieuwe man. 50liefde is erg gebruiksvriendelijk en heeft mij geholpen een leegte te vullen die ik nog nooit eerder heb gevoeld. Al met al echt een aanrader en ik wens alle 50 plussers veel succes toe met het zoeken van hun nieuwe liefde
50Liefde scoort een : 8.9
Klantenbeoordeling: