Over 50Liefde

Laatste update : 18 juli 2019 door Elise

50Liefde.nl is een datingsite voor senioren. Mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder gaan hier op zoek naar liefde en lust. Je vindt hier overigens ook leden die iets jonger zijn, maar op 50-plussers vallen. De profielen worden met de hand gecontroleerd, dus je kunt een anoniem profiel aanmaken zonder risico’s.

Op 50Liefde kun je niet alleen op zoek gaan naar je nieuwe liefde, maar je krijgt daar ook hulp bij. Een uitgebreide blog legt je alles uit over internet daten. Er is daarnaast ook nog eens een professionele helpdesk die je verder helpt mocht je tegen vragen, problemen of klachten aanlopen.

De verhouding tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke leden is goed in balans. De datingsite houdt dit goed in de gaten. Je kunt je gratis aanmelden als de balans goed is. Houd de website dus in de gaten om je gratis aan te kunnen melden. Het datingplatform is ook zo ingericht dat je makkelijk en duidelijk alles kunt vinden, met grote knoppen voor de minder goed-ziende leden.

De mannen en vrouwen komen voornamelijk uit Nederland, maar er zijn ook een behoorlijk aantal Belgen aangemeld. Je vindt dus altijd iemand bij jou in de buurt. Een op de drie leden vindt hier de nieuwe liefde van zijn of haar leven. Meld je dus nu nog gratis aan en begin de zomer met vlinders in je buik!

Voordelen

  • 1 op de 3 vindt hier een liefde!
  • Handmatig gecontroleerde profielen
  • Speciaal voor 50plussers

Nadelen

  • Betalen voor extra mogelijkheden

50Liefde kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

3 maanden premium lidmaatschap
€ 24,99 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€ 19,99 p/m
12 maanden premium lidmaatschap
€ 14,99 p/m

Klantenbeoordelingen 50Liefde

Plaats een beoordeling bij 50Liefde

Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
17.4/10

Deel jouw ervaring over 50Liefde

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
50Liefde scoort een : 17.4
Klantenbeoordeling: