Volg Ons Op:

50Liefde

8,9
50liefde
Ervaringen : 20    

50Liefde.nl is een datingsite voor senioren. Mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder gaan hier op zoek naar liefde en lust. Je vindt hier overigens ook leden die iets jonger zijn, maar op 50-plussers vallen. De profielen worden met de hand gecontroleerd, dus je kunt een anoniem profiel aanmaken zonder risico’s.

Op 50Liefde kun je niet alleen op zoek gaan naar je nieuwe liefde, maar je krijgt daar ook hulp bij. Een uitgebreide blog legt je alles uit over internet daten. Er is daarnaast ook nog eens een professionele helpdesk die je verder helpt mocht je tegen vragen, problemen of klachten aanlopen.

De verhouding tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke leden is goed in balans. De datingsite houdt dit goed in de gaten. Je kunt je gratis aanmelden als de balans goed is. Houd de website dus in de gaten om je gratis aan te kunnen melden. Het datingplatform is ook zo ingericht dat je makkelijk en duidelijk alles kunt vinden, met grote knoppen voor de minder goed-ziende leden.

De mannen en vrouwen komen voornamelijk uit Nederland, maar er zijn ook een behoorlijk aantal Belgen aangemeld. Je vindt dus altijd iemand bij jou in de buurt. Een op de drie leden vindt hier de nieuwe liefde van zijn of haar leven. Meld je dus nu nog gratis aan en begin de zomer met vlinders in je buik!

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
4.44/5 (17)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 reacties

 1. Robbie 15 augustus 2018

  Ik zelf zelf een goede ervaring met 50liefde.nl. Ik heb hier leuke contacten leren kennen, en hier spreek ik af en toe ook nog wel eens mee af voor een hapje of een drankje. Het is helaas niks meer geworden dan vriendschappen, maar heb er wel vertrouwen in dat ik hier mijn waarde liefde kan vinden.

 2. Petra
  15 augustus 2018

  Top datingsite! Heb hier de man van mijn leven leren kennen!

 3. Marloes 16 augustus 2018

  een tijd geleden ben ik erg ongelukkig geweest, ik voelde me echt een lange tijd zeer eenzaam.

  Ik vond dat het weer eens tijd werd om een nieuwe liefde te vinden… nou en met succes hoor! Ik ben er blij dat ik gebruik heb gemaakt van 50 liefde… echt ideaal. Ik heb nu de man van mijn leven kunnen vinden en dat alles dankzij deze makkelijke en overzichtelijke site.

  Een aanrader voor iedereen!

 4. vliegerlisa
  2 oktober 2018

  50Liefde is echt een top datingsite. Het contact dat ik hier heb is erg fijn. Ook is alles duidelijk. Totaal niet lastig om te leren hoe je op deze site iemand kunt vinden.

  Ik hoop dan ook dat er een leuke van voor mij tussen zit haha.

 5. Frank
  3 oktober 2018

  Hele aangename datingsite. Ben zeer blij dat ik gebruik heb mogen maken van deze leuke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke datingsite.

  Ik was een lange tijd alleen, en voelde een leegte die ik nooit eerder gevoeld heb. Was wel echt even wennen… echter wende het niet, dus wilde een goede datingsite voor 50+ers. Gelukkig is dit 50liefde voor mij geworden.

  Aanmelden verliep soepel en het is allemaal makkelijk te overzien. De suggesties die je krijgt zijn ook super… binnen 4 maanden had ik mijn nieuwe vrouwelijke partner gevonden. Vergeet daarna niet je abonnement op te zeggen (maand opzegtermijn)

 6. Jenny 9 oktober 2018

  Zeer fijn contact op deze leuke datingsite gehad. Ik ben sindskort geen senioren single meer maar erg gelukkig met mijn nieuwe man. Heeft voor mij niet lang geduurd en ik kwam in contact met een nieuwe man.

  50liefde is erg gebruiksvriendelijk en heeft mij geholpen een leegte te vullen die ik nog nooit eerder heb gevoeld. Al met al echt een aanrader en ik wens alle 50 plussers veel succes toe met het zoeken van hun nieuwe liefde

 7. Marieke
  12 oktober 2018

  Erg fijn en betrouwbaar!

  De site liet me meerdere contacten zien. Het mooie ook van 50liefde is dat je mensen kan filteren op jouw gewenste voorkeur. Dat was voor mij echt ideaal. Ik ben best een lastig persoon en kieskeurig. Gelukkig kwamen er genoeg suggesties omhoog waarmee ik erg tevreden en gelukkig kon zijn.

  Er zat een man tussen waarmee ik nu een relatie heb. Mijn partner en ik genieten er van en zijn dankbaar dat 50liefde dit heeft mogelijk gemaakt.

 8. Loes
  16 oktober 2018

  Erg fijn om een partner te zoeken via 50liefde! Ben blij dat ik gebruik heb gemaakt van deze dienst.

  Lang single geweest, maar toch weer tijd voor een nieuwe vent. Duurde voor mij ook niet lang, het aanmelden is zo gepiept en kon gelijk aan de slag om een nieuwe man te zoeken.

  En met succes! We zijn nu erg blij met elkaar en bouwen een zeer sterke relatie op.
  Loes

 9. Miep
  18 oktober 2018

  Deze website voldeed prima.

  Leuk contact, aangename mensen. Ik heb hier een leuke man leren kennen en wil even zeggen dat ik hier heel blij mee ben

  Bedankt
  Miep

 10. Jan
  25 oktober 2018

  Ik wil hier wel een positieve reactie achterlaten… ik ben erg blij dat ik gebruik heb gemaakt van deze leuke en aangename datingsite. Het is niet niks voor mij, heb een zwaar leven achter de rug en qua liefde zat het nooit mee.

  Ik heb gekozen voor een regulier abonnement waarbij je 1 maand opzegtermijn hebt. Maar dat was voor mij voldoende om een nieuwe liefde te kunnen vinden. Kortom 50liefde maakt het gewoon waar en ook ik, zoals vele anderen, raad deze datingsite aan.

  Groet,
  Jan

 11. Joke
  30 oktober 2018

  Hallo,

  Ik wil toch even een positieve reactie plaatsen. Erg fijn, makkelijk en veel senioren. Iets waar ik naar zocht. Een levendige datingsite. Niks is vervelender dan een kale saaie datingsite..

  Kortom, ik heb een nieuwe man kunnen vinden! wij gaan genieten.

  Joke

 12. Mascha
  2 november 2018

  Hallo, wat mij betreft een erg fijne datingsite. Ik ben erg gelukkig geworden. Ik heb mijzelf aangemeld met een normaal abonnement met een maandje opzeg termijn. Helemaal top!

  Het aanmelden ging soepel en ik kon gelijk beginnen om een nieuwe man te vinden. Een leuk proces en erg fijn. Na een maand intensief contact is het me gelukt een zeer attente man te vinden die mij door het leven helpt. Bedankt!

  Een aanrader voor andere senioren.

 13. Yael
  19 november 2018

  Mijn man en ik zijn een tijd geleden uit elkaar gegaan vanwege het werk wat hij deed. Hij liet me eigenlijk gewoon in de steek.

  Tijd voor een nieuwe vlam, bij 50liefde heb ik deze kunnen vinden. Een gebruiksvriendelijke site waarbij je snel in contact komt met meerdere mensen. Ik had eerst leuk contact en nu heb ik een relatie.

  Mijn dank!
  Yael

 14. Marieke
  29 november 2018

  Hallo,

  ik lees hier veel positieve reacties maar op andere datingsitesvergelijkers negatieve reacties. Ondanks dat ben ik het toch gaan proberen. Ik heb helemaal geen negatieve ervaringen gehad met 50liefde. Sterker nog het is me heel goed bevallen. Die zogenoemde ‘lokkertjes’ van 3-10 dagen worden niet meer automatisch verlengd.

  Hou gewoon goed in de gaten wanneer je zou willen stoppen, met daarbij een maand opzegtermijn. Het ging mij tenslotte om het vinden van een nieuwe partner, en dat is gelukt!

  Al met al erg blij.
  Marieke

 15. Ellie
  13 december 2018

  Goedenavond allemaal,

  ik heb genoten van mijn tijd bij 50liefde. Het duurde voor mij maar heel even voor ik leuk contact had. Ik lees hier en daar wat verhalen dat het onwijs lang duurde voor er contact kwam.

  Na mijn abonnement van 10 dagen heb ik besloten om over te gaan op een jaar abonnement. Erg van genoten en een absolute aanrader.

 16. Lianne
  19 december 2018

  Hallo,

  Na een lange periode single te zijn geweest vond ik het tijd voor een datingsite. Ik was er totaal niet mee bekend, maar je went er snel aan. Als 56 jarige vrouw die jaren lang op een administratieve afdeling heeft gezeten heeft wel wat ervaring met het internet. Na wat onderzoek gedaan te hebben wilde ik toch even gluren bij 50liefde haha.

  Om te beginnen nam ik een 10 daagsabonnement om even te kijken hoe en wat. Erg goed bevallen, maar in 10 dagen wordt het moeilijk om een echte liefde te vinden. Verlengd naar een half jaar en hier voelde ik me prettig bij.

  Leuke manier van contact zoeken, diverse ontmoetingen gehad waarvan er 1 is blijven hangen. Tevens nu mijn huidige partner!

  Ik wil het hierbij andere ook aanraden, mits je 50+ bent natuurlijk!

 17. Bas
  3 januari 2019

  50liefde heeft me prima door alle leden kunnen laten scrollen. Het voordeel van zo’n premium account is dat je wat hoger eindigt in de zoekresultaten. Dat heb ik ook gemerkt. Ik kreeg best wat berichten van leuke vrouwen.

  Om een lang verhaal kort te maken, voor mij heeft het geholpen en gewerkt. Ik heb er een mooie en attente 56 jarige vrouw aan overgehouden.

 18. Siem
  8 januari 2019

  Goedenavond allemaal,

  Ik lees hier en daar wat negativiteit rondom 50liefde. Ik wilde toch even met mijn eigen ogen kijken of het daadwerkelijk een negatieve ervaring zou gaan worden. In tegen stelling werd het een zeer positieve ervaring! Ik heb gekozen voor het jaar abonnement, waarbij je 17,99 per maand betaalt en altijd bovenaan de zoekresultaten tevoorschijn komt.

  Je kan volledig gratis een account aanmaken om gewoon een kijkje te nemen op de website. Je ziet gelijk welke leden er actief en online zijn, Daarbij kan je volledig filteren op gewenste voorkeur. Ideaal. Heb gewoon kunnen genieten en daarbij een erg leuke vrouw mogen ontmoeten…

  Negativiteit met een korrel zout nemen denk ik zo..

 19. Francis
  11 januari 2019

  Hoi hoi,

  Leuke datingsite. Mooi mogen ervaren hoe het is om van een senioren single te zijn, naar een bezette senior te gaan.

  Was erg tevreden en daarom ook een aanrader voor andere van mijn leeftijd.

 20. Laura
  17 januari 2019

  Ik kan jullie in alle eerlijkheid melden dat het mij goed bevallen is. Uit veel reacties hieronder blijkt dat ook het geval. Maar bij andere vergelijkers is dat niet het geval.

  Ik zal het kort houden. Het aanmelden is voor senioren erg gemakkelijk. Zodra dit gebeurd is kan je wat persoonlijke gegevens invullen en rondkijken. Wil je ervoor kiezen om contact te zoeken, zal je een abonnement moeten afsluiten. In principe helemaal niet erg, zeker niet als je die bedragen ziet en wat je er voor terug krijgt. Ik koos hier voor 3 maanden, wilde het eerst even testen. Daar betaalde ik 29,99 per maand voor. Na 3 maanden nog geen succes dus nog een keer met 3 maanden verlengt.

  In de laatste maand een leuke man tegen gekomen en dit klikte meteen! Korte versie nogmaals: ik ben geen single meer en 50liefde maakt het allemaal gewoon waar.

50Liefde scoort een : 8,9
Klantenbeoordeling: