Volg Ons Op:

50Liefde

10
50liefde
Ervaringen : 3    

50Liefde.nl is een datingsite voor senioren. Mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder gaan hier op zoek naar liefde en lust. Je vindt hier overigens ook leden die iets jonger zijn, maar op 50-plussers vallen. De profielen worden met de hand gecontroleerd, dus je kunt een anoniem profiel aanmaken zonder risico’s.

Op 50Liefde kun je niet alleen op zoek gaan naar je nieuwe liefde, maar je krijgt daar ook hulp bij. Een uitgebreide blog legt je alles uit over internet daten. Er is daarnaast ook nog eens een professionele helpdesk die je verder helpt mocht je tegen vragen, problemen of klachten aanlopen.

De verhouding tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke leden is goed in balans. De datingsite houdt dit goed in de gaten. Je kunt je gratis aanmelden als de balans goed is. Houd de website dus in de gaten om je gratis aan te kunnen melden. Het datingplatform is ook zo ingericht dat je makkelijk en duidelijk alles kunt vinden, met grote knoppen voor de minder goed-ziende leden.

De mannen en vrouwen komen voornamelijk uit Nederland, maar er zijn ook een behoorlijk aantal Belgen aangemeld. Je vindt dus altijd iemand bij jou in de buurt. Een op de drie leden vindt hier de nieuwe liefde van zijn of haar leven. Meld je dus nu nog gratis aan en begin de zomer met vlinders in je buik!

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
5/5 (1)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties

 1. Robbie 15 augustus 2018

  Ik zelf zelf een goede ervaring met 50liefde.nl. Ik heb hier leuke contacten leren kennen, en hier spreek ik af en toe ook nog wel eens mee af voor een hapje of een drankje. Het is helaas niks meer geworden dan vriendschappen, maar heb er wel vertrouwen in dat ik hier mijn waarde liefde kan vinden.

 2. Petra
  15 augustus 2018

  Top datingsite! Heb hier de man van mijn leven leren kennen!

 3. Marloes 16 augustus 2018

  een tijd geleden ben ik erg ongelukkig geweest, ik voelde me echt een lange tijd zeer eenzaam.

  Ik vond dat het weer eens tijd werd om een nieuwe liefde te vinden… nou en met succes hoor! Ik ben er blij dat ik gebruik heb gemaakt van 50 liefde… echt ideaal. Ik heb nu de man van mijn leven kunnen vinden en dat alles dankzij deze makkelijke en overzichtelijke site.

  Een aanrader voor iedereen!

50Liefde scoort een : 10
Klantenbeoordeling: