Over Pepper

Laatste update : 19 oktober 2022 door

Je grote liefde vindt je op Pepper. Dit is niet zomaar een datingsite, maar een serieus platform voor singles die op zoek zijn naar serieuze relaties. Naast profielen van andere leden vind je hier ook het bekende Pepper Magazine dat boordevol artikelen, tips en advies staat rondom het vinden van je nieuwe liefde online. Pepper beoordeelt zelf ook andere datingsites met het door hen opgerichte keurmerk Veilig Daten.

Meer dan tachtig procent van de leden is tussen de 25 en 45 jaar oud, maar iedereen van 18 jaar en ouder is welkom. Ook kun je Pepper makkelijk bereiken door een app te downloaden voor je smartphone of tablet. Je kunt je gratis aanmelden en de datingsite uitproberen. Maar waar maken ze een onderscheid t.o.v al die andere dating websites?

Pepper vindt dat je een betere indruk van elkaar krijgt door middel van beeld en je hebt dan ook de mogelijkheid om in plaats van je interesses neer te pennen, een fotocollage te maken. Het ziet er daarnaast niet alleen ook beter uit op je profiel, maar het is ook leuk om te maken en om te bekijken bij anderen. De Pepper interesse collage is iets wat veel leden succes oplevert.

Dit is nog niet eens alles wat dit platform te bieden heeft. Je kunt ook nog een persoonlijkheidstest doen en matchen vinden die daarbij passen. Door middel van interview vragen wordt je ook geholpen om meer over jezelf te vertellen. De datingsite heeft een persoonlijke klantenservice die iedere dag te bereiken is, ook in het weekend. Meld je aan op het datingplatform voor een volledige beleving van internet daten.

Name of Reviewed Item: Pepper.nl Rating Value: 4.5 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/Pepper.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Gemaakt door echte daters
  • Originele layout

Nadelen

  • Niet veel mogelijkheden als gratis lid

Pepper kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€25,00 p/m
3 maanden premium lidmaatschap
€15 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€9,95 p/m

Klantenbeoordelingen Pepper

Plaats een beoordeling bij Pepper

Pepper
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
7.1/10

Deel jouw ervaring over Pepper

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Juanita

29 August 2018
Totaal:
Super leuke datingsite waarbij ik veel nieuwe contacten heb kunnen op doen. De leden variatie en het aantal is opzich gewoon OK. Ik heb wel gelukkig mijn nieuwe liefde kunnen vinden na een lange zoektocht. Gelukkig heeft Pepper mij aan een ideale man kunnen helpen. Makkelijke site, overzichtelijk en vooral een leuke man aan over gehouden. Dankiiii Juanita
Pepper scoort een : 7.1
Klantenbeoordeling: