Over Ourtime

Laatste update : 19 oktober 2022 door

Jonge vijftig plussers die zich nog helemaal hip voelen ontmoeten elkaar op OurTime. De singles zijn oprecht en zoeken een serieuze relatie. Je kunt makkelijk bij jou in de buurt kijken welke leden er lid zijn. Maar bijvoorbeeld ook leden zien die dezelfde waarden als jij delen. Er worden ook groepsactiviteiten georganiseerd zodat je andere members kunt ontmoeten.

De profielen worden met de hand gecontroleerd. En je kunt dus met een gerust hart er van uitgaan dat inactieve of onbetrouwbare leden worden verwijderd. Je hebt dus met serieuze mannen en vrouwen te maken die actief op zoek zijn om iemand te vinden waar zij mee verder kunnen gaan. Dit kan meerdere vomen hebben.

De een zoekt een spannende chat, een ander een lat-relatie en weer een ander wilt opnieuw trouwen. Het is dus handig dat je elkaar in de chat en in persoonlijke berichten kunt leren kennen zodat je ook weet of je allebei hetzelfde zoekt. Je krijgt van OurTime datingtips die je helpen bij het vinden van de juiste persoon voor jou om mee af te spreken.

De datingsite is speciaal voor de oudere senioren gebruiksvriendelijk gemaakt. Je kunt je ook gratis inschrijven. De activiteiten waar je andere members kunt ontmoeten bestaan onder meer uit culturele uitstapjes, borrels, een weekendje weg en nog vee meer dingen. Wil jij op een veilige en betrouwbare manier discreet nieuwe mensen leren kennen van 50-plus? Dan meld je je hier aan.

Name of Reviewed Item: Ourtime Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/ourtime.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Speciaal voor 50plussers
  • Onderdeel van Lexa
  • Gecontroleerde profielen

Nadelen

  • Weinig tot geen opties voor gratis leden

Ourtime kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€24.99 p/m
3 maanden premium lidmaatschap
€16.99 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€9.99 p/m

Klantenbeoordelingen Ourtime

Plaats een beoordeling bij Ourtime

ourtime
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
6.7/10

Deel jouw ervaring over Ourtime

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Michel

21 August 2018
Totaal:
Hoi, Een lange tijd geleden ben ik gaan scheiden omdat het helaas niet meer ging. Ik ben een lange tijd gelukkig geweest en meer dan 25 jaar getrouwd. Ik ben een lange tijd alleen geweest om te kijken of dat uberhaupt wel ging. Echter zonder succes, ik voelde een gemis, en dat gevoel wilde ik echt weg hebben. Gelukkig heeft Ourtime mij de mogelijkheid gegeven een nieuwe liefde te kunnen vinden. Sinds 3 maanden nu erg gelukkig met mijn nieuwe vriendin! Erg overzichtelijk en makkelijk om te gebruiken, veel serieuze 50+ers die hier gebruik van maken. Bedankt!
Ourtime scoort een : 6.7
Klantenbeoordeling: