Over Lovoo

Laatste update : 14 april 2022 door

Zoek jij mensen met dezelfde interesses? Dan is Lovoo een echte aanrader en de ideale dating app voor jou! Al sinds 2011 actief in het bemiddelen van relaties tussen mensen. Of je nou op uit bent voor een one night stand, paar maanden relatie of misschien de liefde van je leven? Dankzij Lovoo wordt het allemaal mogelijk gemaakt! ”The app with a heart”

Deze gebruiksvriendelijke app maakt het mogelijk om over jezelf te kunnen vertellen, foto’s te kunnen uploaden en op de hoogte blijven van alles wat er in jouw omgeving gebeurt. Dit alles d.m.v een live radar! De App is beschikbaar voor zowel Apple als Android, waardoor het een zeer groot netwerk creëert en dus veel mogelijkheden om jouw ideale date te kunnen vinden. Zodra je de app download kan je een profiel aanmaken en deze personaliseren.

Lovoo biedt een aantal voordelen:

  • VIP abonnement v.a €6.99,-
  • Groot netwerk
  • Gratis credits verdienen door personen uit te nodigen

Kortom, ben jij toe aan spannende en leuke chats in een brede casual hangout? Dan is Lovoo de ultieme omgeving om hier jouw date te scoren. Zeer zeker het proberen waard!

Name of Reviewed Item: Lovoo Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Lovoo.jpg Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen Lovoo

Plaats een beoordeling bij Lovoo

Lovoo
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8.0/10

Deel jouw ervaring over Lovoo

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Lisa

20 August 2018
Totaal:
Zeer leuke app! Heb al een enige tijd een nieuwe vriend via deze app kunnen scoren. Dit is sinds Oktober 2016 mijn tweede relatie en ik ben dol gelukkig. Zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en heel veel leden die gebruik maken van de app. In eerste instantie geloofde ik er niet zo in, maar het tegendeel is bewezen hoor. Heel erg bedankt voor de service en ik raad het mensen ook echt aan om eens te proberen, er zal zeker wat tussen zitten! Lisa
Lovoo scoort een : 8.0
Klantenbeoordeling: