Over Knuz

Laatste update : 14 april 2022 door

Ben jij het zat om elke keer te betalen voor diverse datingsites? Dan is Knuz de ideale datingsite om jouw toekomstige partner te kunnen vinden. Daardoor zijn er natuurlijk onwijs veel singles ingeschreven. Wat resulteert in een gegarandeerde match! Dankzij de 600.000 inschrijvingen behoort Knuz tot één van de grotere datingsites van Nederland. Dit betekent natuurlijk ook dat er behoorlijk wat actieve leden zijn waar jouw match zou kunnen tussen zitten.

Knuz biedt een aantal grote voordelen:

  • Zoekfunctie waardoor je makkelijk een match in jouw omgeving kunt vinden
  • Mobiele App
  • Personaliseren van je profiel om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken (Foto’s & Video’s)
  • Meldingen krijgen van mensen als ze een update van hun profiel gedaan hebben

Door middel van de zogenaamde ‘Fotomatching’ kan je op een snelle manier in contact komen met andere leden. Zodra jij een foto leuk vind, krijgt het andere lid hier een melding van. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat jouw toekomstige vriend of vriendin op één van deze foto’s te zien is!

Knuz is de ideale datingsite voor mensen die gewoon gratis op het gemak eens willen kijken of er wellicht een toekomstige partner tussen zit. Geen verplichtingen, geen druk, volkomen gratis. Kortom, deze leuke hangout is het proberen waard!

Name of Reviewed Item: Knuz Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Knuz.jpg Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen Knuz

Plaats een beoordeling bij Knuz

Knuz
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
7.5/10

Deel jouw ervaring over Knuz

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Anne

17 August 2018
Totaal:
Hele leuke datingsite! Inderdaad 100% gratis zodat je zonder verplichtingen lekker op zoek kan gaan naar jouw date. Dit is mij in ieder geval gelukt hoor, heb sinds 2 maanden een nieuwe vriend en heb deze via Knuz gevonden! Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe liefde! Dankjewellll!! Groetjes Anne
Knuz scoort een : 7.5
Klantenbeoordeling: