Volg Ons Op:

Lexa

9,0
Lexa
Ervaringen : 6    

Lexa de nummer 1 serieuze datingsite van Nederland. Je kunt makkelijk naar andere leden zoeken dankzij de uitgebreide zoekfunctie, maar ook gewoon door de profielen op bladeren. Je kun in een oogopslag zien wie het andere lid is en of diegene ook bij je past.

Lexa heeft ook een virtuele coach die je kan helpen en begeleiden bij het vinden van een date. Een echte gentleman heeft ook meer succes op Lexa, want de vrouwelijke leden kunnen een gentleman namelijk een Lexa Badge Certificaat geven. Dan weten andere vrouwen dat ook ze met een gentleman te maken hebben.

De datingsite is betrouwbaar en veilig en naast dat je profielgegevens beschermd zijn, kun je er ook nog eens voor kiezen onzichtbaar te zijn met de incognito-modus. Je bepaalt dus zelf wanneer je zichtbaar bent en voor wie. Je wordt alleen maar benaderd door mensen waar je interesse in hebt en die bij jouw criteria passen.

Heel makkelijk bij jou in de regio of buurt op zoek gaan naar een nieuwe partner. Ook geeft Lexa tips over bijvoorbeeld hoe je een gesprek begint. Zo zijn er hoop datingtips die er voor zorgen dat jij nog sneller succes hebt. Deze datingsite organiseert ook events zodat je de andere leden op een veilige manier kunt ontmoeten.

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
4.5/5 (4)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties

 1. Devv
  2 augustus 2018

  dit is een goede datingsite

 2. Leon 15 augustus 2018

  Het lukt mij maar niet om mijn account bij Lexa te verwijderen. Zelfs na het mailen met hun, verwijderen ze alle behalve mijn foto en emailadres. Hoe los ik dit op?

 3. Ria 28 augustus 2018

  Al meerdere jaren betalend lid. Ik heb mezelf hier ooit ingeschreven puur uit nieuwsgierigheid. Inmiddels al meerdere leuke singles leren kennen. Ik vind Lexa dan ook een van de Betere datingsites van Nederland. Beetje jammer dat het nog steeds niet gratis kan zijn.

 4. Laura
  6 september 2018

  Lexa heeft mij echt geholpen. Geholpen in het vinden van een date. Zeer veel leden zijn er actief, meer als ik had verwacht eigenlijk. Ben erg tevreden over hoe de site in elkaar zit en hoe ik bij mijn huidige partner terecht ben gekomen.

  Alhoewel het voor mij wel echt een moeilijke stap was, heb ik hem toch genomen omdat ik een bepaalde leegte had. Die is nu compleet weg!

  Dankuuuu

 5. Vivian
  2 oktober 2018

  Ik heb me ooit eerder op een andere datingsite aangemeld. Die was echt langerna niet zo goed als deze. Hier ontmoet ik tenminste echte personen

 6. Pietermaai
  19 oktober 2018

  Dit is echt een slechte datingsite, een site die je geld steelt. Ik weet niet hoeveel maanden ze nog blijven afschrijven, maar ik ben al lang uitgeschreven als het goed is. Help me als je blieft

Lexa scoort een : 9,0
Klantenbeoordeling: