Over Elitedating

Laatste update : 14 april 2022 door

Je droompartner is iemand met ambitie, een goede opleiding, een gelijkgestemde die net als jou op zoek is naar een stabiele relatie. Je vindt diegene dan op EliteDating. De leden zijn allemaal hoogopgeleid, ze hebben interesse in cultuur en het milieu. Ze genieten van het leven en hebben levenservaring. Zeker 70% van de leden is minimaal in het bezit van een bachelordiploma. Buiten het opleidingsniveau vindt je er alle soorten mannen en vrouwen. Christelijke leden, 50-plussers, homo’s en lesbiennes en alleenstaande ouders. Ondanks de specifieke doelgroep is er dus wel evengoed een groot aanbod aan mannen en vrouwen uit heel Nederland. EliteDating heeft nu ook een app die het nog makkelijker maakt om overal en altijd je contacten te onderhouden of nieuwe contacten te zoeken.

Feitjes over EliteDating

 • 90% van de leden is 30 jaar of ouder.
 • 70% heeft een universitaire opleiding afgerond.
 • Is internationaal actief in meer dan 25 landen.
 • Is actief in Nederland sinds 2010.
 • Werkt samen met universiteiten over de hele wereld.

De wetenschappelijke persoonlijkheidstest

EliteDating heeft een persoonlijkheidstest die bestaat uit meer dan 280 vragen. Het zogenoemde Big Five Model. Er wordt een persoonlijkheidsprofiel gemaakt aan de hand van de analyse die plaatsvindt op basis van de vragen die gericht zijn 5 facetten van jouw persoonlijkheid. Er wordt in deze test gekeken naar individuele belangen, waarden, attitudes en relatiewensen en zo worden er vervolgens persoonlijke partnervoorstellen voor jou gevonden. Hierbij wordt ook gekeken naar jouw reactie op de partnervoorstellen, contacten, en nog veel meer andere gedragingen in het gebruik van EliteDating.

EliteDating stelt deze informatie, anoniem, beschikbaar aan diverse universiteiten over de hele wereld. Dit doen ze sinds 2011. De universiteiten hebben toonaangevende onderzoekers en die werken samen aan een onderzoek. Er is een onder andere een team van sociologen bij betrokken en er wordt ook door psychologen naar gekeken. Hiermee bevordert EliteDating de algemene ontwikkeling van de wetenschap, maar nog belangrijker, kan die resultaten ook gebruiken om de diensten van de datingwebsite te verbeteren.

Raadgever van EliteDating

De Raadgever staat vol met artikelen, tips, advies, verhalen, reviews, en ga zo maar door. Je kunt het zien als een online magazine over onderwerpen die de leden interessant vinden gerelateerd aan (online) dating. Er zijn verschillende categorien die het nog makkelijker maken om het advies voor jou zo persoonlijk mogelijk te maken. Wanneer je ergens mee zit aangaande online dating, dan is het slim om hier even een kijkje te nemen. De kans is groot dat je een gerelateerd artikel vindt waardoor jij weer meer kennis hebt en beter weet hoe je met je dilemma om dient te gaan. Of dit nu over het online daten gaat, de date zelf, hoe je met een relatie om moet gaan, over je profiel en ga zo nog maar even door.

Andere extra’s van EliteDating

Er is een aparte sectie met succesverhalen in diverse categorieën. Het is leuk en motiverend om de succesverhalen te lezen en je kunt ook ideetjes opdoen over hoe je met bepaalde zaken om wilt gaan. Daarnaast is het ook een leuk onderwerp om over te spreken op je date.

EliteDating werkt mee aan en doet onderzoeken waar van ze de resultaten presenteren in artikelen. Dit zijn dus wetenschappelijke onderbouwde onderzoeken waar jij heel veel van kunt leren als het aan komt op dating, online dating, relaties, liefde en alle mogelijke onderwerpen die je maar kunt bedenken met deze zaken als rode lijn.

Er is een professionele en behulpzame klantenservice die bereikbaar is via een contactformulier of per brief.

Veilig en betrouwbaar een serieuze partner vinden

Naast een beveiligde verbinding doet EliteDating meer er aan om een veilig en betrouwbaar datingplatform te hebben. Zo wordt je profiel volledig verwijderd wanneer jij je account stopt, worden je gegevens niet met derden gedeeld en wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde fraudedetectors. Een kwaliteitsteam controleert alle profielen en er wordt een ID-verificatie geboden waarbij er aan de hand van jouw identiteitsbewijs gekeken wordt of jij bent wie je zegt te zijn en krijg je vervolgens een embleem in je profiel zodat andere leden kunnen zien dat jouw identiteit geverifieerd is. Hoewel alle profielen door het team gecontroleerd worden, kan er altijd een faker tussendoor schieten. Het is onmogelijk volgens EliteDating of 100% echtheidsgarantie te geven. Er is dan ook een lijst met richtlijnen om te zorgen dat je echt veilig kunt daten.

EliteDating heeft het Keurmerk Veilig Daten en het Thuiswinkel Waarborg certificaat.

Is EliteDating de datingsite voor jou?

EliteDating heeft een hele specifieke doelgroep. Wanneer jij hierbinnen valt dan is de kans erg groot dat jij hier de liefde van je leven kunt vinden. Je bent naar hetzelfde op zoek als het overgrote deel van de leden. Het kan ook zo zijn dat jij valt op de doelgroep maar hier zelf niet binnen valt. Je hebt dan evengoed kans om je droompartner te vinden. EliteDating houdt dit allemaal goed in het oog. Het is namelijk hun doel om jou aan een serieuze relatie te helpen. Wanneer een profiel echt niet binnen het datingplatform past dan wordt het niet goed gekeurd. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat je toch met hele andere mensen dan je verwacht te maken krijgt.

De datingsite heeft een heel hoog succesratio en elke maand vinden er 2500 singles er liefde. Dat is behoorlijk veel en het geeft dan ook aan dat de gehanteerde methodes werken en dat deze doelgroep van hoogopgeleide, ambitieuze, succesvolle 30-plussers elkaar hier goed weet te vinden. De carriere tijgers hebben geen tijd om op stap te gaan om iemand te ontmoeten en zitten niet bij verenigingen. Zij kunnen tussen de bedrijven door makkelijk even via de app online gaan om te kijken of ze nog berichten hebben ontvangen of om nieuwe contacten te zoeken. Kwaliteit gaat hier duidelijk boven kwantiteit en dat zie je ook terug in de succesverhalen. EliteDating geeft je ook tips voor een goed profiel en als jij dat wenst dan worden je foto’s bekeken en voorzien van feedback zodat jij jezelf nog beter kunt presenteren.

Aanmelden en uit proberen is gratis. EliteDating is wel niet de goedkoopste datingsite en je bent enigszins beperkt met een gratis lidmaatschap, maar hierdoor weet je wel ook zeker dat de andere leden serieus zijn, dat er rekening gehouden wordt met jouw privacy en kun je op een discrete manier op zoek naar jouw nieuwe liefde.

Name of Reviewed Item: Elitedating Rating Value: 4.5 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Elitedating.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

 • Incl. Persoonlijkheidstest
 • Identiteitscontrole (100% veilig)
 • 70% is hoogopgeleid
 • Incl. Datingapp

Nadelen

 • Weinig opties voor gratis leden

Elitedating kosten

Er is een gratis lidmaatschap en een premium lidmaatschap. Het gratis lidmaatschap is er om een idee te krijgen van hoe de datingsite werkt. Op die manier kun je goed beoordelen of je wel een premium lidmaatschap wilt nemen. Met een gratis lidmaatschap kun je inzage krijgen in de uitslagen van je persoonlijkheidstest, partnervoorstellen ontvangen, glimlachen en 'likes' versturen en foto's uploaden.

Met een premium lidmaatschap kun je heel wat meer. Je krijgt een gedetailleerd overzicht van de resultaten van je persoonlijkheidstest, je wordt vaker aan andere Premium leden voorgesteld, je kunt zien wie jouw profiel heeft bezocht, je kunt onbeperkt berichten versturen en ontvangen, je hebt toegang tot alle foto's van je partnervoorstellen, je kunt reageren op profielen en foto's, de Kismet functie toont je iedere dag maximaal 20 extra matches, de premium functies werken ook allemaal op de app van EliteDating.

Er zijn naast het gratis lidmaatschap drie mogelijke abonnementen. Let er op dat abonnementen automatisch worden verlengd en dat je dit dus stop moet zetten. Hiervoor kun je via instellingen een online annuleringsverzoek indienen.

Een Premium Plus lidmaatschap is te verkrijgen voor 6 maanden, 12 maanden of 24 maanden. Hoe langer de duur, hoe goedkoper per maand.

Hoe kan ik het lidmaatschap van Elitedating verwijderen

Hoe kan ik het lidmaatschap van EliteDating opzeggen?

Heb jij je slimmere en hogeropgeleide liefde kunnen vinden? Of ben je toe aan een andere manier van daten? EliteDating opzeggen is mogelijk! Hieronder een overzichtelijke en makkelijke uitleg over hoe je jouw account verwijderen.

 • Stap 1 – Log in en ga vervolgens naar Instellingen.
 • Stap 2 – Zodra je op instellingen klikt, kom je in het instellingen menu waar je alles van jouw profiel kan aanpassen. Ga vervolgens naar Account. Onderaan het kopje Account heb je de mogelijkheid om het account te verwijderen.
 • Stap 3 – Zodra hier op geklikt hebt zullen er een aantal vragen verschijnen. Na het invullen van deze vragen kan je het account verwijderen.
 • Wij hopen dat dit overzicht heeft geholpen jouw account te doen verwijderen en de liefde van je leven hebt gevonden!

Klantenbeoordelingen Elitedating

Plaats een beoordeling bij Elitedating

Elitedating
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8.6/10

Deel jouw ervaring over Elitedating

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Lisanne

21 August 2018
Totaal:
Hele leuke en vooral ook serieuze datingsite als je op zoek bent naar een hoger opgeleide. En toevallig was ik dat! Ik ben al een tijdje afgestudeerd en vond het wel eens tijd worden om een liefde te vinden. Tijdens mijn studie helaas niemand kunnen 'vinden' maar Elite Dating maakte het mogelijk om mijn nieuwe vriend te leren kennen. Samen een afgeronde studie en hardwerkende mensen! Voel mijzelf echt heel erg gelukkig en dit is mede te danken aan EliteDating. Thnx! Lisanne
Elitedating scoort een : 8.6
Klantenbeoordeling: