Over Elitedating

Laatste update : 18 juli 2019 door Elise

EliteDating is dé datingsite voor hogeropgeleiden. Het is een serieuze datingsite met serieuze singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie met een andere hoger opgeleide. Er is een kwaliteitsteam dat er op toeziet dat de profielen echt en actief zijn. Je wordt dus alleen aan actieve leden voorgesteld.

De foto’s zijn alleen zichtbaar voor andere leden die ook betalen. Je kunt dus zelf bepalen hoe anoniem jij lid wilt zijn en je kunt op een discrete manier op zoek gaan naar je nieuwe liefde. Bij EliteDating draait het allemaal om kwaliteit en minder om kwantiteit. Zij helpen jou hier mee door het gebruik van wetenschappelijke matchmaking die dieper ingaat op de psychologische kant.

Je dient dus ook een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Deze helpt bij het vinden van iemand die past bij jouw levensstijl en jouw voorkeuren. Je kunt de uitslag van de test zelf inzien en je zoekcriteria aanpassen. Je vindt dus voornamelijk goede, passende matches met wie jij een serieuze relatie zou kunnen beginnen.

De leden hebben minimaal een bacheloropleiding, zijn bewust op zoek en hebben ambities en levenservaring. Zij zoeken een gelijkgestemde partner met dezelfde interesses .Echte liefde die past vind je bij EliteDating. Meld je nu gratis aan zolang de balans tussen de mannelijke en vrouwelijke leden gelijk is.

 

Voordelen

  • Incl. Persoonlijkheidstest
  • Identiteitscontrole (100% veilig)
  • 70% is hoogopgeleid
  • Incl. Datingapp

Nadelen

  • Weinig opties voor gratis leden

Elitedating kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

6 maanden premium lidmaatschap
€ 29,90 p/m
12 maanden premium lidmaatschap
€ 24,90 p/m
24 maanden premium lidmaatschap
€ 19,90 p/m

Klantenbeoordelingen Elitedating

Plaats een beoordeling bij Elitedating

Elitedating
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
17.4/10

Deel jouw ervaring over Elitedating

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Elitedating scoort een : 17.4
Klantenbeoordeling: