Volg Ons Op:

Elitedating

7,0
elitedating
Ervaringen : 1    

EliteDating is dé datingsite voor hogeropgeleiden. Het is een serieuze datingsite met serieuze singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie met een andere hoger opgeleide. Er is een kwaliteitsteam dat er op toeziet dat de profielen echt en actief zijn. Je wordt dus alleen aan actieve leden voorgesteld.

De foto’s zijn alleen zichtbaar voor andere leden die ook betalen. Je kunt dus zelf bepalen hoe anoniem jij lid wilt zijn en je kunt op een discrete manier op zoek gaan naar je nieuwe liefde. Bij EliteDating draait het allemaal om kwaliteit en minder om kwantiteit. Zij helpen jou hier mee door het gebruik van wetenschappelijke matchmaking die dieper ingaat op de psychologische kant.

Je dient dus ook een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Deze helpt bij het vinden van iemand die past bij jouw levensstijl en jouw voorkeuren. Je kunt de uitslag van de test zelf inzien en je zoekcriteria aanpassen. Je vindt dus voornamelijk goede, passende matches met wie jij een serieuze relatie zou kunnen beginnen.

De leden hebben minimaal een bacheloropleiding, zijn bewust op zoek en hebben ambities en levenservaring. Zij zoeken een gelijkgestemde partner met dezelfde interesses .Echte liefde die past vind je bij EliteDating. Meld je nu gratis aan zolang de balans tussen de mannelijke en vrouwelijke leden gelijk is.

 

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
3.5/5 (1)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reacties

 1. Lisanne
  21 augustus 2018

  Hele leuke en vooral ook serieuze datingsite als je op zoek bent naar een hoger opgeleide. En toevallig was ik dat! Ik ben al een tijdje afgestudeerd en vond het wel eens tijd worden om een liefde te vinden.

  Tijdens mijn studie helaas niemand kunnen ‘vinden’ maar Elite Dating maakte het mogelijk om mijn nieuwe vriend te leren kennen. Samen een afgeronde studie en hardwerkende mensen! Voel mijzelf echt heel erg gelukkig en dit is mede te danken aan EliteDating.

  Thnx!
  Lisanne

Elitedating scoort een : 7,0
Klantenbeoordeling: