Over 50Plusrelatie

Laatste update : 14 april 2022 door

50Plusrelatie is gemaakt voor mannen en vrouwen van vijftig jaar en ouder. Ben jij vijftig jaar en ouder of zoek jij een 50-plusser dan is de kans groot dat je hier iemand vindt. Aanmelden is gratis en je kunt meteen zelf een profiel maken en je hebt ook toegang tot de andere profielen. Uitsluitend gecontroleerde profielen worden ook aan je getoond.

Dat geldt ook voor de tienduizenden foto’s die je kunt bekijken. De leden komen voornamelijk uit Nederland, maar er zijn ook Belgen aanwezig. Je kunt flirten met de andere leden of persoonlijke berichtjes naar elkaar versturen. De controle van de profielen gebeurt zowel met software als handmatig. Er staan dus alleen maar serieuze leden en profielen op de website.

50PlusRelatie is voor mannen en vrouwen die een serieuze relatie zoeken. Vaak hebben ze al een lange relatie achter de rug of zijn hun partner al verloren. Allemaal zijn ze toe aan een nieuwe liefde, spanning in hun leven en willen ze nieuwe mensen leren kennen. Er ontstaan ook mooie vriendschappen op 50PlusRelatie.

Er is een servicedesk met professionele medewerkers die je snel zullen helpen mocht je tegen vragen of problemen aan lopen. Daarnaast kun je er ook een groot deel van de succesverhalen van voormalige leden terug vinden. Er zijn ook vaak kortingsacties waardoor je goedkoop full member kunt worden. Voor senioren is 50PlusRelatie.nl de online ontmoetingsplek.

Name of Reviewed Item: 50plusrelatie Rating Value: 3.5 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/50plusrelatie.png Review Author:Review Date:

50Plusrelatie kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€ 14,99 p/m
3 maanden premium lidmaatschap
€ 9,99 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€ 7,50 p/m

Klantenbeoordelingen 50Plusrelatie

Plaats een beoordeling bij 50Plusrelatie

50plusrelatie
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8.0/10

Deel jouw ervaring over 50Plusrelatie

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Eduardo

16 August 2018
Totaal:
Sindskort zeer gelukkig met mijn nieuwe partner. Dankzij 50plusrelatie heb ik een nieuwe vrouw kunnen vinden die mij heel erg gelukkig maakt. Ik was erg eenzaam voorheen en ben eigenlijk gaan zoeken naar een vrouw, echter zonder succes, maar toen kwam ik op 50plusrelatie en ben ik tegen de vrouw van mijn leven aangelopen om het zo maar te zeggen! Wederom bedankt voor de overzichtelijkheid en raad het andere 50 plussers ook zeker aan!
50Plusrelatie scoort een : 8.0
Klantenbeoordeling: