Volg Ons Op:

50PlusMatch

8,5
50plusmatch
Ervaringen : 1    

Ben je een 50-plusser en op zoek naar een nieuwe liefde? De grote liefde van je leven? Dan is het tijd om je aan te melden op 50PlusMatch. Hier melden mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder zich aan om op zoek te gaan naar een nieuwe levenspartner. 50PlusMatch is een serieuze datingsite en komt niet alleen bij de leden goed uit de bus.

50PlusMatch is getest door Vara’s Kassa en is als beste uit de test gekomen. Ook is de datingwebsite voor 50-plussers winnaar van de Thuiswinkel Awards in de categorie datingsites. En door leden bekroond als meest favoriete datingplatform. De meeste mensen tussen de 50 en de 65 jaar ontmoeten elkaar op het wereld wijde web.

Je vindt er ook een blog gevuld met verhalen, opinies, informatie en tips. De succesverhalen van (voormalige) leden zijn ook terug te vinden. Overigens vindt niet iedereen hier alleen een nieuwe liefde, maar er zijn ook al mooie vriendschappen ontstaan. Je kunt persoonlijke berichten sturen, chatten met andere leden, meepraten op Things2Share en een online quiz met andere leden spelen.

Er zijn dus veel manieren om contact te hebben met andere leden. De website is ook te bereiken via je smartphone of tablet. Je kunt dus overal en altijd inloggen en nieuwe contacten vinden of kletsen met leden met wie jij al contact hebt. Internet daten voor 50plus is nog nooit zo makkelijk en veilig geweest. Meld je nu nog gratis aan!

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
4.25/5 (1)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reacties

 1. Riet
  21 augustus 2018

  Hallo,

  Ik wil jullie heel erg bedanken voor het vinden van mijn nieuwe liefde. Paar jaar geleden is mijn man overleden en ik voelde een enorme leegte.

  Daarom vond ik het ook tijd om een nieuwe liefde te zoeken. 50+ Match heeft mij geholpen om dit te doen, en met succes.

  Hartstikke bedankt dat het mogelijk gemaakt wordt deze leegte op te vullen.

50PlusMatch scoort een : 8,5
Klantenbeoordeling: