Over 50PlusMatch

Laatste update : 14 april 2022 door

Ben je een 50-plusser en op zoek naar een nieuwe liefde? De grote liefde van je leven? Dan is het tijd om je aan te melden op 50PlusMatch. Hier melden mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder zich aan om op zoek te gaan naar een nieuwe levenspartner. 50PlusMatch is een serieuze datingsite en komt niet alleen bij de leden goed uit de bus.

50PlusMatch is getest door Vara’s Kassa en is als beste uit de test gekomen. Ook is de datingwebsite voor 50-plussers winnaar van de Thuiswinkel Awards in de categorie datingsites. En door leden bekroond als meest favoriete datingplatform. De meeste mensen tussen de 50 en de 65 jaar ontmoeten elkaar op het wereld wijde web.

Je vindt er ook een blog gevuld met verhalen, opinies, informatie en tips. De succesverhalen van (voormalige) leden zijn ook terug te vinden. Overigens vindt niet iedereen hier alleen een nieuwe liefde, maar er zijn ook al mooie vriendschappen ontstaan. Je kunt persoonlijke berichten sturen, chatten met andere leden, meepraten op Things2Share en een online quiz met andere leden spelen.

Er zijn dus veel manieren om contact te hebben met andere leden. De website is ook te bereiken via je smartphone of tablet. Je kunt dus overal en altijd inloggen en nieuwe contacten vinden of kletsen met leden met wie jij al contact hebt. Internet daten voor 50plus is nog nooit zo makkelijk en veilig geweest. Meld je nu nog gratis aan!

Name of Reviewed Item: 50Plusmatch Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/50plusmatch.png Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Handmatig controle van alle profielen
  • Incl dating app
  • Speciaal voor 50plussers

Nadelen

  • Weinig tot geen opties als gratis lid

50PlusMatch kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand premium lidmaatschap
€ 19,95 p/m
3 maanden premium lidmaatschap
€ 14,95 p/m
6 maanden premium lidmaatschap
€ 9,95 p/m

Hoe kan ik het lidmaatschap van 50PlusMatch verwijderen

Hoe kan ik het lidmaatschap van 50plusmatch opzeggen?

Heb jij jouw 50plusmatch gevonden of wil je toch ergens anders op zoek naar jouw liefde? 50plusmatch opzeggen is natuurlijk mogelijk. We laten je graag zien hoe dit moet in overzichtelijke stappen.

  • Stap 1 – Log in, ga vervolgens naar Mijn Profiel. Hier kan je alle wijzigingen aanpassen die mogelijk zijn voor jouw profiel
  • Stap 2 – Nadat dit gedaan is, kom je in het profiel menu terecht. Klik hier vervolgens op Instellingen & Lidmaatschap. Hier komt jouw overzicht van het desbetreffende lidmaatschap in beeld.
  • Stap 3 – Als hierop geklikt is, kom je in het scherm terecht waar je je kan uitschrijven. Daarbij wordt het volledige profiel stop gezet en ontvang je niets meer van 50plusmatch. Mocht het zo zijn dat er vaste kosten ontstaan door 50plusmatch, worden deze ook automatisch stop gezet.
  • Stap 4 – Vervolgens kom je in het scherm terecht waar je je definitief kan uitschrijven en kan je jouw account verwijderen zonder complicaties.

Wij hopen dat dit een makkelijk overzicht was om jouw account te deactiveren / verwijderen. Veel geluk in de liefde!

Klantenbeoordelingen 50PlusMatch

Plaats een beoordeling bij 50PlusMatch

50plusmatch
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8.0/10

Deel jouw ervaring over 50PlusMatch

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Riet

21 August 2018
Totaal:
Hallo, Ik wil jullie heel erg bedanken voor het vinden van mijn nieuwe liefde. Paar jaar geleden is mijn man overleden en ik voelde een enorme leegte. Daarom vond ik het ook tijd om een nieuwe liefde te zoeken. 50+ Match heeft mij geholpen om dit te doen, en met succes. Hartstikke bedankt dat het mogelijk gemaakt wordt deze leegte op te vullen.
50PlusMatch scoort een : 8.0
Klantenbeoordeling: