Over Weetwiejedate

Laatste update : 14 april 2022 door

Ben je op zoek naar singles bij jou in de buurt? Dan kun je die andere singles zeker vinden op WeetWieJeDate. Je kunt hier terecht voor serieuze dating, en leuke ontmoetingen. Je kunt deze datingsite gratis uitproberen en zo erachter komen of de leden jou bevallen en of je er verder mee wilt.

De profielen doorgaan een controle die handmatig wordt uitgevoerd. Na je gratis aanmelding kun je een profiel maken en andere profielen bekijken. Wat WeetWieJeDate onderscheidt van andere datingsites is dat je hier een videochat kunt houden. Je weet dan ook zeker wie er aan de andere kant zit.

Dit kan op je telefoon of tablet. Je kunt dus overal en altijd op zoek gaan naar een single bij jou in de buurt. De leden zijn op zoek naar diverse dingen. Er is voor ieder wat wils.

Wanneer je 18 jaar of ouder bent kun jij je aanmelden. De leden zijn voornamelijk Nederlands, maar er zijn ook een hoop Belgen actief op deze datingsite. Veilig Daten staat voor op en daar zorgt WeetWieJeDate onder meer voor door de profielen handmatig en systematisch te controleren. Veilig online een date bij jou in de buurt vind je dus hier.

Name of Reviewed Item: WeetWieJeDate Rating Value: 3.5 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/weetwiejedate.jpg Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen Weetwiejedate

Plaats een beoordeling bij Weetwiejedate

weetwiejedate
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
7.3/10

Deel jouw ervaring over Weetwiejedate

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Weetwiejedate scoort een : 7.3
Klantenbeoordeling: