Vind hij je leuk? Kenmerken van een verliefde man

15 oktober 2019 | 0 reacties

Vind hij je leuk? Kenmerken van een verliefde man

Verliefde man

Je bent aan het daten je vindt je mannelijke date steeds leuker. Het klikt goed en jullie hebben het gezellig. Het is voor jou alleen lastig om te ontdekken of hij jou ook leuk vindt. Mannen zijn daar nou eenmaal niet zo duidelijk in en tegenwoordig zijn mannen er ook nog eens heel goed in om te doen alsof. Het is gelukkig wel te merken als je weet waar je op moet letten.

Het is belangrijk om dan niet van een enkele keer uit te gaan, maar te letten op herhalende patronen, om zeker te weten dat hij jou ook echt leuk vindt, of dat hij het leuk vindt om jou als persoon te leren kennen. Hoe dan ook, wanneer een man onderstaande kenmerken vertoont, dan vindt hij je zeker niet vervelend en wilt hij meer tijd met je doorbrengen.

Een man zal niet snel uitspreken dat hij je leuk vindt wanneer hij dit oprecht voelt. Het is dan moeilijk om er achter te komen of hij je echt wel zo leuk vindt. Je komt daar achter door op zijn gedrag, lichaamstaal en andere kleine dingetjes te letten.

Lichaamstaal van een verliefde man

Wanneer een man verliefd is dan merk je dat het beste aan zijn lichaamstaal. Dat is iets wat hij onbewust doet en wat dus ook heel erg oprecht en zelden gespeeld is. Daarna is het moeilijk vol te houden wanneer het wel gespeeld is.

  1. Hij houdt zijn hoofd schuin wanneer hij naar je luistert en of naar je kijkt.
  2. Zijn borstkas en bekken zijn naar jou toe gedraaid, ook als hij niet bij je in de buurt staat of niet met jou aan het praten is of jouw kant opkijkt.
  3. Staat hij met gespreide voeten en een hand of allebei in zijn zij, dan wilt hij onbewust krachtig overkomen en zo indruk op jou maken.

Wanneer een man je echt leuk vindt en misschien zelfs al verliefd op je is dan zal hij je veel vragen stellen. Hij heeft namelijk interesse in jou, hij wilt weten wie jij bent en hij is nieuwsgierig omdat hij over je nadenkt en zich dingen over jou afvraagt. Daarnaast merk je ook nog eens dat hij onthoudt wat je allemaal zegt. Dit is vooral een goed teken. Hij wilt echt alles van je weten en hij onthoudt ook nog eens alles.

  1. Oogcontact laat jou het beste zien hoe hij zich voelt bij en door jou. Zie je zijn ogen stralen? Kijkt hij je langer aan dan gebruikelijk is. Betrap je hem er op dat hij naar je staart?

Hij wilt alles van je weten

Jouw mening telt

Hij wilt weten wat jouw mening is over bepaalde zaken. Jouw mening telt voor hem en hij wilt je nog beter leren kennen door naar jouw visie te vragen, en hij ontdekt hier ook mee hoe jij er op reageert als het over jouw mening gaat. Het is ook nog eens zo dat hij wilt dat jij hem leuk vindt, dus hij wilt ook weten of jij zijn haren, kleding en andere keuzes waardeert. Het maakt bijna niet uit welk onderwerp het is, hij wilt meteen weten hoe jij daar over denkt.

Hij zoekt steeds contact met jou

Uit het niets stuurt hij je berichtjes, soms met iets zinnigs te zeggen, maar meestal niet. Het zijn vaak lieve of informerende berichtjes en het is duidelijk dat hij het contact met je zoekt. Hij denkt duidelijk aan jou en is met je bezig in zijn hoofd en heeft behoefte aan aandacht van jou. Hier aan kun je heel duidelijk merken of hij je leuker dan leuk vindt, want de meeste mannen zijn te snel door andere zaken afgeleid om de hele tijd berichtjes naar je te sturen.

Hij zoekt subtiel lichamelijk contact met jou

Wanneer jullie samen zijn dan kan hij zich niet inhouden om je geregeld subtiel aan te raken. Even je hand vastpakken of een arm om je heen, een knuffel, een kusje, een streel over je arm of door je haar. Hij heeft behoefte aan jouw nabijheid, je aanrakingen. Hij komt dicht bij je staan en gaat dicht naast je zitten. Wanneer een man je echt leuk vindt, dan houdt hij het subtiel, maar geregeld. Hij wilt zich inhouden, maar heeft er moeite mee.

Hij is er voor jou

Een verliefde man zal er voor jou willen zijn wanneer er iets niet goed met jou is. Of je nu een baaldag hebt, problemen op je werk of gewoon niet zo lekker in je vel zit. Hij luistert naar je en zal er alles aan doen om er voor te zorgen dat jij je beter voelt. Je verwennen, lief voor je zijn, een man die er alles aan wilt doen om er voor te zorgen dat jij je beter voelt is bijna zeker verliefd op jou.

Mensen die belangrijk voor hem zijn

Hij is verliefd op je en wilt je betrekken in zijn leven, hij raakt niet over je uitgepraat over jou tegen zijn familie en vrienden en hij wilt dat jij hen ontmoet. Hij wilt dat jij deel uit maakt van zijn intieme kring van geliefde familie en vrienden. En natuurlijk is hij ook heel erg benieuwd naar hoe zij jouw zullen vinden.

Jullie zijn immers allemaal belangrijk voor hem. Wanneer een man bezig is met jouw kennismaking met zijn vrienden en familie dan kun je er wel van uitgaan dat hij je meer dan gewoon leuk vindt.

Vanzelfsprekende toekomst

Hij zal niet snel uitspreken dat hij zijn hele leven met jou wilt doorbrengen, op die manier denkt een man niet zo snel, maar dat betekent niet dat hij dat onbewust al zo voelt. En dat uit zich dan door andere toekomstige evenementen als vanzelfsprekend te plannen om samen door te brengen. Het boeken van festival tickets over twee maanden, vragen wat je met de kerst doet aan het begin van de herfst.

Daarnaast praat hij ook vaak in de wij-vorm wanneer het over de toekomst gaat. Ook zal hij je mening vragen over zaken die over de toekomst gaan. Denk bijvoorbeeld aan een uit te kiezen bankstel of een nieuwe baan die aangeboden wordt. Jouw mening zal daarbij heel erg belangrijk zijn wanneer hij verliefd op je is en een toekomst met jou voor zich ziet.

Blog Headline: Vindt hij mij leukt? Kenmerken van een verliefde man Blog Description: Je bent aan het daten je vindt je mannelijke date steeds leuker. Het klikt goed en jullie hebben het gezellig. Het is voor jou alleen lastig om te ontdekken of hij jou ook leuk vindt. Published Date: 2019-10-15 Modified Date: 2019-10-15 Image URL: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2019/10/Verliefde-man.jpg Image Width: 740 Image Height: 355 Publisher Name: Datingsite.nl Logo URL: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2019/08/logo.png Logo Width: 400 Logo Height: 135

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.