Over Twoo

Laatste update : 19 oktober 2022 door

Twoo.com is de ideale dating site als je opzoek bent naar de ware liefde. De ideale datingsite met een enorm groot ledenplatform. Dit maakt het uitermate geschikt voor leden om te kijken of de echte liefde er tussen zit. Om leuke nieuwe mensen te leren kennen is dit de ideale datingsite. Het voordeel van Twoo is dat ze niet per direct gericht zijn op het zoeken van een nieuwe relatie, maar meer en deel gericht op het zoeken naar vriendschap in een nabije omgeving.

Andere voordelen zijn:

  • Gebruiksvriendelijk, vertrouwd & beschermd
  • Mogelijkheid tot online spelletjes met elkaar te spelen
  • Personaliseren van je profiel
  • Een werkende app voor jouw mobiele telefoon
  • Gratis!

Sinds de oprichting van Twoo zijn ze actief in meer dan 200 landen en hebben ze meer dan 181 miljoen leden die actief zijn. Daarnaast zijn er meer dan miljoen mensen per dag die met elkaar in contact komen, wat dus kan resulteren dat jij wellicht de  ware zal vinden!

Kortom Twoo is een zeer groot platform voor vriendschap óf wellicht jouw ware te ontmoeten, dus ook zeker het proberen waard!

Name of Reviewed Item: Twoo Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Twoo.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Gratis datingsite

Nadelen

  • Niet veel serieuze leden

Twoo kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

Klantenbeoordelingen Twoo

Plaats een beoordeling bij Twoo

Twoo
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
6.8/10

Deel jouw ervaring over Twoo

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

andre

02 October 2018
Totaal:
Erg leuk! Begon een tijdje geleden met online daten, maar TWOO maakt het net ff wat aangenamer allemaal. Groot, gebruiksvriendelijk en erg aantrekkelijk om vriendschappen te creeeren. Bedankt Andre
Twoo scoort een : 6.8
Klantenbeoordeling: