Tips voor singles, zo kom je van je vrijgezellenleven af!

28 januari 2019 | 0 reacties

Tips voor singles, zo kom je van je vrijgezellenleven af!

single zijn

Tips die je helpen als je single bent

Veel mensen zijn nog single en vinden dit een prima leven zo. Andere mensen denken erover hoe het zal zijn om een vaste relatie te hebben en zijn het vrijgezelle leven een beetje zat. Niet iedereen heeft de keus om een relatie te krijgen. Veel mensen die daadwerkelijk opzoek gaan naar een relatie kunnen er geen één vinden. In dit artikel leer je onder andere hoe je het best een nieuwe liefde zou kunnen vinden. Hiermee laat je het single zijn volledig achter je, iets waar je misschien wel naar opzoek bent toch? Neem het artikel eens rustig door en pas deze 7 waardevolle tips eens toe in de praktijk. Je zal zien dat dit op lange termijn zijn vruchten afwerpt en je binnen de kortste keren geen vrijgezel meer bent. Daarnaast leer je nog andere dingen zoals:

 • Hoe je het vrijgezelle gevoel aan de kant kan schuiven door een paar lichte aanpassingen in je levensstijl.
 • De Romeinen hadden hier een mooi spreekwoord voor, waar je dus de leukste vrouwen ontmoet.
 • Waarom vrouwen met sommige mannen wel een relatie willen, maar met andere juist niet.
 • Uiteraard veel plezier!

Tip 1: Zorg er voor dat je positiever in het leven gaat staan

Veel mannen zijn opzoek naar een leuke vrouw. Mannen die echt klaar zijn om te settelen, maar het zo moeilijk vinden een leuke partner te vinden. Vaak wordt je dit door verlangen erg verblind en brengt je in een negatieve sfeer. Als je een man bent en je bent drastisch opzoek naar een vrouw, kom je altijd vrouwen tegen die niet bij je passen. Het is eigenlijk heel erg te vergelijken als je boodschappen gaat doen als je heel erg honger hebt. Je neemt allemaal verkeerde dingen mee om die honger te stillen terwijl je dit eigenlijk niet eens nodig hebt. Hetzelfde geldt voor ‘wanhopige’ mannen.

Het is beter om boodschappen te doen met een volle maag, net zoals je een date gaat scoren als je vol zelfvertrouwen zit. Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe beter je je voelt en hoe beter jij ook in het leven staat. Je moet daarom ook geen akkoord geven op een vrouw die voldoet aan jouw wensen qua uiterlijk, maar een hele kruiwagen vol problemen met zich mee brengt. Je moet geen relatie nemen omdat je dan van je single leven af bent. Het is belangrijk om een relatie te hebben waar je je elkaar aanvult op sommige vlakken.

To do’s

Het is verstandig om dan gewoon eens alles te noteren waarvan jij denkt dat het jouw leven een boost geeft. Wat maakt jouw leven leuker? Waardoor ga je meer sociale contacten ontmoeten wat goed is voor je zelfvertrouwen?

 • Wat vind je leuk om te doen? Hou je van reizen?
 • Wil je echt ontspannen, welk boek zou je dan wel eens willen lezen?
 • Wil je meer met je vrienden afspreken?
 • Voel je je fit? Wat kan je er aan doen om je nog fitter te voelen? Eetgewoontes of sportschool?

Het is belangrijk om eens te kijken bij de punten die voor jou makkelijk te realiseren zijn. Vervolgens ga je de punten af die volgens jou steeds moeilijker worden om uit te voeren. Laat die gedachten van het vinden van een vrouw gewoon even los en focus je op je eigen levensstijl voor een tijdje. Vroeg of laat kom je er één tegen waarvan je denkt, ´JA, dit is d´r!´. Alles staat in verbinding met hoe jij als persoon bent. Negativiteit is hier uitgesloten, dat kunnen we hier niet gebruiken. Zorg er daarom voor dat je een optimist wordt!

Tip 2: Licht aan het eind van de tunnel

Leuke vrouwen, iedere man denkt er aan. Er gaat geen dag voorbij of mannen denken aan leuke vrouwen waarmee ze zichzelf al helemaal zien zitten. Echter is het dan wel de kunst om er één te kunnen vinden! Vrouwen waar je echt verliefd op kan worden zal je dus moeten gaan ontmoeten. Veel vrouwen ontmoeten is daarom essentieel. Misschien draait het hier om tientallen, maar misschien wel om honderden vrouwen. Niemand heeft gezegd dat het makkelijk zou zijn.

Daarom is het belangrijk om te gaan daten! In de meeste gevallen is het vinden van een date helemaal niet leuk. Vooral niet omdat je erg vaak afgewezen kan worden als man. En je misschien er na de vierde keer daten van dezelfde vrouw, achterkomt dat ze heel anders is als dat je zou denken. Ook kan het zo zijn dat je vrouwen tegen gaat komen die een kind hebben, of meerdere kinderen hebben. Maar wat als ze nou heel erg liefelijk is en er goed uitziet?

Uiteraard zijn hier oplossingen voor. Je moet er voor zorgen dat je veel aan het daten bent waarbij je er ook voor zorgt je niet te snel te hechten aan één persoon. Het is dus aan te raden om duidelijk te zijn en goed te communiceren met elkaar. Je kunt tegenwoordig via diverse datingsites veel vrouwen tegenkomen die ook opzoek zijn naar een leuke date. De zoektocht is vaak moeilijk, daarom zijn er websites die datingsites vergelijken met elkaar. Hier weet je precies waar je aan toe bent en zal je langzaam het single leven achter je laten.

Tip 3: Zorg ervoor dat je niet al te terughoudend bent

Laat eens wat zien van jezelf! Wat wil je precies als je single bent en een relatie zoekt? Een vrouw die zorgelijk is, lief voor je is of misschien wel een echte zelfstandige vrouw is? Zorg ervoor dat je dan ook plannen hebt hoe je dit wil gaan bereiken. Hoe kom je aan zo’n vrouw en hoe zorg ik ervoor dat ze mij ook leuk vind? De antwoorden op deze vragen zijn misschien niet altijd even makkelijk te beantwoorden. Erg veel vrouwen weten precies wat ze willen, echter zit het met mannen volledig anders. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk vrouwen te ontmoeten, je komt hierdoor heel veel verschillende persoonlijkheden / karakters tegen. Zo kan je gaan schrappen!

Uiteraard zijn er duizenden wegen die naar de mooie Italiaanse hoofdstad leiden. Dus hoe ga je te werk?

 • Een date scoren via een datingsite?
 • Een mooie vrouw tegenkomen in het uitgaansleven?
 • Misschien iemand op het werk?
 • Tegenkomen op straat?
 • Speeddating sessies?
 • Je in het verleden leuke meiden heb ontmoet en mee heb gedate en nog steeds single zijn?
 • Je maten vragen of ze nog leuke vrouwen kennen?

Dit is gewoon heel erg belangrijk omdat je hierboven in iedere omgeving jezelf anders opstelt. Zo ontdek je ook mensen die andere kanten hebben. Je krijgt hele andere indrukken die je je misschien in eerste instantie had voorgesteld. Deze kunnen uitgroeien tot een aantal dingen:

 • Zo weet je welke vrouw er bij je past. Je smaak gaat zich ontwikkelen, wat vind je aantrekkelijk en wat niet?
 • Je zal veel vrouwen ontmoeten op deze manier. Hoe meer, hoe beter, des te groter de kans de ware er tussen zit.
 • Je gaat het naar je zin krijgen. Het datingproces is in het begin erg vervelend, maar naarmate je hier in meegroeit, zal je zien dat het erg leuk is!

Tip 4: Romanticus of een verleider?

Moeilijk als het aankomt op deze twee. Veel mannen zijn het namelijk allebei niet.. Het is daarom de kunst om ervoor te zorgen dat je het wel gaat zijn! Hoe krijg je het voor elkaar om haar voor je te winnen als je niet de enige ben die aan het jagen is? Het is belangrijk om te weten dat je gewoon een goede indruk op haar maakt, zeker als het de eerste date betreft. Er zijn talloze tips die je kunt lezen voor een eerste date. Laat je het aan het lot over en zie je wel wat er gebeurd? Of probeer je je een beetje in te lezen en er voor te zorgen dat je hier op voorbereid bent? Ieder voor zich!

Het is in ieder geval belangrijk dat ze ziet dat je echt je best voor haar doet. Zo ziet ze dat je er echt moeite voor doet om haar voor je te winnen. De meeste vrouwen houden hiervan en zullen hier begrip voor hebben. Merk je dat een vrouw ‘Hard to get speelt?’, draai de rollen dan meteen om! Stel je erg gesloten op en zorg ervoor dat jij ‘hard to get’ wordt. Ze zal dit namelijk totaal niet verwachten waardoor ze veel losser wordt en zich open naar je opstelt. Tenslotte zijn jullie allebei single en willen er aan werken, waarom zal je je dan zo opstellen?

Tip 5: Uiterlijk is uiterst belangrijk

Vrouwen kijken naar je uiterlijk. Zo simpel is het. Vrouwen die zeggen dat het innerlijk belangrijker is dan het uiterlijk vertellen niet helemaal de waarheid. Het liefst zoeken ze 50/50 maar dit valt niet altijd te realiseren. Misschien bij jou wel? Daarnaast moet je beseffen dat je uiterlijk volledig te maken valt… je bent volledig te invloeden door dat gene wat je ziet op TV, social media of misschien wel in je directe omgeving. Dit geldt ook voor vrouwen, hierdoor kan je dus anders gaan praten over zowel mannen als vrouwen. Dus als mannen het dan hebben over een vrouw met grote billen en grote borsten, waar hebben ze het dan eigenlijk over? Natuurlijk zal dit belangrijk voor je zijn, maar dit is slechts 30% wat een vrouw, een vrouw maakt. De andere 70% zal jij nog moeten gaan ontdekken.

Uit onderzoek is gebleken dat heel veel vrouwen zich aangetrokken voelen tot dit soort dingen. Een paar andere voorbeelden:

 • Zorg ervoor dat je er goed uitziet, de sportschool zal hierbij een handje helpen. Een gezond uiterlijk is erg belangrijk voor vrouwen.
 • Fancy kapsel, blond of brunette, maakt in dit geval niet uit. Vrouwen vallen over het algemeen op mannen met een modern kapsel.
 • Stoere casual kleding die er voor zorgen dat je een bepaalde mannelijkheid uitstraalt.

Hoe stoerder jij je zal kleden, hoe aantrekkelijker je gevonden wordt. Het is daarom belangrijk om er voor te zorgen dat je persoonlijke verzorging gewoon tip top in orde is. Hierdoor zal je minder snel afgeketst worden.

Tip 6: Laat zien dat je het allemaal waard bent

Overtuig haar van het feit dat je echt een relatie aan kan gaan. Je hebt echter vaak als man de neiging om veel te snel van stapel te gaan. Doe dit juist niet! Zorg er voor dat je het allemaal langzaam opbouwt, ze jou vertrouwd en echt oprecht vind. Laat zo nu en dan ook het woord ‘relatie’ vallen, dit kunnen ze alleen maar waarderen. Echter niet te vaak, want vrouwen die voelen heel snel aan of ze geclaimed worden of niet. Hecht je daarom ook niet al te snel.

Zorg er daarnaast voor dat je ook regelmatig contact met elkaar hebt. Is de date goed verlopen zullen jullie in alle waarschijnlijkheid al nummers hebben uitgewisseld. Geen probleem natuurlijk! Alleen maar goed, hierdoor krijg je de mogelijkheid om vaker met elkaar in contact te komen. Stuur haar af en toe een appje, ook dit moet je niet overdrijven, vrouwen nemen dan alleen maar meer afstand! Laat gewoon merken hoe fijn je het vind om bij haar te zijn en de tijd met haar door te brengen. Je zal zien dat dit een hechte band creëert en je snel op de relatie tour zit.

Tip 7: Blijf vooral jezelf

Erg veel mannen hebben de neiging als ze een mooie vrouw ontmoeten, zich volledig anders voor te doen. Dit is de grootste afknapper die je eigenlijk kan hebben! Zorg er gewoon voor dat je ten alle tijden jezelf blijft. Hierdoor leert ze de ware jou kennen en komt ze later niet voor verassingen te staan. Niets is erger dan één groot toneelstuk waar je je volledig anders opstelt. Het zelfde geldt voor een vrouw, vrouwen die ´hard to get´spelen zijn vaak erg onzeker. Ze doen dit om hun onzekerheid te verbergen. Het is aan jou de kunst om deze onzekerheid volledig bij ze weg te nemen, daardoor zal je zien dat die barrière volledig wegvalt.

Hopelijk zullen deze waardevolle tips jou helpen om het single leven achter je te laten. Het vrijgezelle gevoel volledig bij je weg te nemen! Je zal hierdoor een veel grotere kans hebben om een mooie nieuwe liefde aan de haak te slaan. Niemand verdiend het om single te zijn. Wacht dus niet te lang en pas deze tips toe in de praktijk! Veel plezier en natuurlijk succes!

 

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *