Volg Ons Op:

Tindl

Tindl
Ervaringen : 0    

Tindl is een online hangout waar je leuke matches kunt vinden. Het profiel van een lid verschijnt in je scherm en dan kun je het profiel beoordelen. Dit doe je met een duimpje omhoog of een duimpje omlaag. Wanneer de ander dit ook met jouw profiel doet en je kiest allebei positief dan is er een match en kun je met elkaar in contact komen.

Het is vermakelijk om alle profielen langs te zien komen en zo een indruk te krijgen van de andere leden. Je vindt hier mannen en vrouwen van alle leeftijden, ook wel eens een stelletje, uit heel Nederland en Belgie. De leden zijn erg actief en dat is ook logisch want het is leuk entertainment als je even niets te doen hebt. Gelukkig is de datingsite dan ook goed bereikbaar via je smartphone of tablet.

Tindl heeft een servicedesk waar je terecht kunt met vragen, problemen en klachten. Daarnaast worden de profielen allemaal gecontroleerd op echtheid. Je kunt dus op een betrouwbare en veilige manier op zoek gaan naar een contact, date of zelfs een serieuze relatie. Er is hier voor iedereen een match te vinden.

Voor het aanmelden kun je al een indruk krijgen van de dating website. Aanmelden is gratis en daarna kun jij een profiel aanmaken. Als je niet herkenbaar online wilt staan is het dus handig om hier wel evengoed een afbeelding of foto te plaatsen. Je merken dat je ook snel matcht met andere leden en voor je het weet kun je een date afspreken.

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
No ratings yet.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Tindl scoort een : Nog geen beoordelingen.
Klantenbeoordeling: