De ultieme Tinder tactieken

15 januari 2019 | 0 reacties

De ultieme Tinder tactieken

Tinder

Tinder tactieken

Wie kent het niet? Tinder, de ultieme dating app. Sommige gebruiken het dagelijks en de ander swiped misschien maandelijks. Over het algemeen is rond de 90% van alle singles te vinden op deze zeer populaire dating app. Ondanks dat, zijn mannen toch nog druk opzoek om een leuke vrouw binnen te harken. Dit blijkt niet zo makkelijk als dat we denken. Afhankelijk van wat je doel is, Tinder maakt het mogelijk om jouw droomman/droomvrouw te kunnen ontmoeten. Het blijkt echter veel moeilijker dan gedacht, vandaar dat je in dit artikel een paar ultieme tinder tips en tinder tactieken kan vinden. Pas ze toe en je zal zien dat het z’n vruchten zal afwerpen!

Een zeer duidelijke doelstelling

Het is belangrijk om diverse doelstellingen te hebben voor je gebruik gaat maken van deze leuke dating app. Voor je dus de tips te zien krijgt is het belangrijk dat je jezelf afvraagt wat je wil bereiken. Wil je echt een date scoren? Of wil je niet meer zo eenzaam zijn en misschien een one night stand proberen te regelen? In principe is alles mogelijk via Tinder. Ongeacht je doelstellingen, zorg er voor dat je weet wat je precies wil. Dit is erg belangrijk want alleen zo krijg je ook daadwerkelijk wat je wil. Ga er met een goede instelling in en je zal zien dat je alles kan bereiken, als je maar een doel voor ogen hebt en weet hoe je er naartoe moet werken. Hieronder volgen 5 tips en tactieken die jou zullen helpen in je Tinder carrière!

Tip 1. Zet wat in je bio, je zal mensen doen laten glimlachen

Iedereen kent Instragram wel. Veel mensen zetten in hun bio bijvoorbeeld: #partyboy #fitlife #healthytour noem het maar op. Het triggert mensen om te gaan kijken naar jouw profiel. Echter is dit niet meer de juiste aanpak. Delen mag natuurlijk altijd, tenslotte is dat je persoonlijke keus. Maar hou het beperkt, laat nog wat aan de verbeelding over, een beetje mysterieus is helemaal niet erg. Het is belangrijk om jezelf te kunnen onderscheiden van de rest. Daarom zijn er diverse dingen die je hierbij kunnen helpen.

Zet bijvoorbeeld iets leuks van jezelf neer. Erg veel vrouwen komen profielen tegen met de standaard teksten zoals hierboven. Hier raken de vrouwen totaal niet opgewonden van, waardoor je jezelf afvraagt of je het allemaal wel goed doet. Zie je er wel goed uit? Misschien begin je zelfs te twijfelen aan jezelf? Zet in plaats van die standaard teksten een leuke anekdote neer of iets waar mensen om kunnen lachen. Humor is een belangrijke eigenschap, vrouwen vallen hier op. Een klein beetje je best doen is helemaal niet erg, tenslotte ben jij degene die een nieuwe liefde wil scoren, daar zal je dan toch wat voor moeten doen.

Tip 2. Tijd kost geld, Tinder niet

Erg veel mensen maken gebruik van het zogenoemde ‘Quick Tinder’. De meeste mannen en vrouwen weten precies wat dit inhoudt. Tenslotte zit je dagelijks te swipen tot je duim of wijsvinger het begeven. Tinder kan erg veel tijd kosten, vandaar dat je zo snel mogelijk iemand wil tegenkomen waarvan jij denkt dat het misschien wel wat kan gaan worden. Wat doe je hier precies aan? Wat zijn de mogelijkheden?

Quick Tinder is niets meer dan erg snel routine werk. Klinkt misschien omslachtig, maar de enige dingen die hiervoor nodig zijn, zijn je duim en/of wijsvinger. Het enige wat je hier dus doet is swipen tot je iemand tegenkomt waarvan je denkt dat je met haar wel iets zou kunnen beginnen. Net zo lang swipen tot al je likes op zijn, dat is eigenlijk de kunst hier. Probeer dan wel naar RECHTS te swipen, anders hebben heb je een probleem.

Het is belangrijk om dit te doen, hoe meer mensen jij kunt swipen en liken op een dag, hoe groter de kans is dat jij zal slagen in een leuke date / match! Je kan lekker achterover zitten en wachten tot de andere jou ook liken. Match! Aan de hand van de matches ga je kijken of er wat voor je tussen zit, het is dus belangrijk dat je tijdens de swipe & like fase niet te snel liked en/of swiped. Je moet uiteraard wel kijken met welke dame je contact zou willen hebben. Het lezen van bio’s zijn er voor mensen die geen werk hebben of vakantie hebben. Waarschijnlijk heb jij niet zoveel vrije tijd.

Tip 3. Ook eerlijkheid duurt op Tinder het langst

Het is voor veel mannen meer dan alleen een date scoren via Tinder. Uiteindelijk willen ze in bed belanden met de dame in kwestie. Veel mannen gaan te snel over op actie, gun het wat tijd. Wees oprecht en eerlijk. Luister niet alleen maar naar je geslachtsdeel, maar probeer ook een beetje interesse te tonen. Vrouwen houden totaal niet van mannen die alleen maar over seks kunnen denken. Sterker nog, het is gewoon een enorme afknapper. Daarvoor is communicatie ook erg belangrijk. Mocht je een match hebben met iemand waarvan je denkt, ‘ja dit kan wel eens mijn nieuwe vrouw worden’, dan is het belangrijk om dit na een tijd ook kenbaar te maken. Communicatie is key.

Er zijn veel gevallen voorgekomen waar mensen dachten gewoon dates te kunnen hebben met elkaar zonder dat hier een relatie uit zou kunnen voortvloeien. Helaas, ook dit gebeurt, maak dus kenbaar dat als er gevoelens los komen bij beide partijen, jullie misschien wel een relatie zouden kunnen beginnen. Zelfde geldt voor een intiem avontuurtje, maak het kenbaar en hou elkaar niet aan het lijntje. Wil je alleen jouw seksuele behoeftes vervullen via Tinder? Prima, maar breng dit wel duidelijk over en wees dus ook eerlijk. Tenslotte denken mannen meer met het edele deel dan de hersenen in zulke gevallen.

Het is dus niet aan te raden om dit allemaal voor je te houden. Komt een beetje egoïstisch en asociaal over. Als je echt een vent bent, laat je je gevoelens zien en praat je hier over. Je zal zien dat vrouwen dit meer zullen accepteren dan een man die erg introvert is en alleen maar aan zichzelf denkt. Let dus goed op dat je ook eerlijk bent, het zal na een tijd echt effect hebben en misschien ben je dan instaat echt een liefde of een sexbuddy te kunnen vinden.

Tip 4. Stille wateren blijven diepe gronden houden

Het is belangrijk dat je in deze fase niet al te snel laat merken dat je een pareltje hebt gevonden. Vrouwen die merken dat je al snel overgaat op het ‘claimen’ nemen per direct afstand. De kunst is juist om ervoor te zorgen dat je met een omweg deze dame in kwestie voor je weet te winnen. Zo gaat het in de realiteit ook natuurlijk, loop jij iemand tegen het lijf waarvan je denkt dat het misschien wel een nieuwe liefde kan worden, ga je er ook zorgvuldig mee om.

Het is de bedoeling dat je langzaam opbouwt naar je favoriete Tindermatch. Je moet het langzaam opbouwen om het uiteindelijk te kunnen laten slagen, dit is ook logisch, jullie kennen elkaar nog niet eens. Het enige wat je gezien hebt is een mooie profielfoto. Misschien is haar karakter wel niet om uit te staan? Kijk de kat uit de boom op een effectieve manier, bouw het daarom rustig op. Je zal zien als je meer te weten komt over deze mooie dame, dat je na een tijd een oordeel kan vellen. Hoe knap ze ook mag zijn, hou het rustig.

Veel mannen proberen ook gelijk zich super open op te stellen, ook dit is niet echt wat je noemt aantrekkelijk. Geef niet gelijk alles bloot over jezelf, laat niet gelijk het achterste van je tong zien maar bewaar wat dingen voor een andere date. Een beetje mysterieus en geheimzinnig is helemaal niet erg, het geeft de vrouw juist het gevoel dat ze nog harder haar best moet doen om te weten te komen wat voor type man jij bent. Al met al een win win situatie.

Tip 5. Tinder Gold – Niet doen

Veel mensen die na een tijd nog steeds geen match hebben of een date hebben gescoord, hebben de neiging om Tinder Gold te gaan proberen. Je hebt geen resultaat met de gratis variant dus je gaat maar betalen voor een kleine upgrade. Om verdere discussie uit de weg te gaan, komt het hier op neer dat je dit beter niet kan doen. Wacht het nog even rustig af en maak daarna een keus. Tenslotte zit je hier ook weer voor een paar maanden aan vast, waarom ergens voor betalen als het ook gratis kan? De uitdrukking ‘Op ieder potje past een deksel’ is ook bij jou van toepassing. Hou dus hoop en je zal zien dat uiteindelijk wel positief voor je zal gaan uitpakken.

Na het lezen van deze tips en tactieken zal je misschien een beter inzicht hebben gekregen over hoe je het best een match kan krijgen. Probeer hier rekening mee te houden en alles valt uiteindelijk op zijn plaats. Belangrijk om te weten is dat er al meer dan 10 miljard matches uit Tinder zijn gekomen. Daar zal jij toch ook wel bij horen na het lezen van deze tips & tricks?

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *