Over Samen Christen

Laatste update : 19 oktober 2022 door

SamenChristen, de naam zegt het al, een datingplatform voor mensen met een christelijk geloof. Seks is daarom ook geen taboe meer! Een partner die perfect bij je past is niet alleen een partner die er goed uit ziet, maar ook iemand die een persoonlijkheid heeft die aansluit op jouw karakter. Daarvoor is dit een mooie datingplatform om mensen met een christelijk geloof bij elkaar te brengen. Dankzij dit brede platform kan je meer dan alleen een partner vinden, het is ook uitermate geschikt voor een gebedspartner of nieuwe vrienden!

Het aanmeld proces is erg gemakkelijk en binnen 5 minuten heb jij een profiel. Een groot voordeel van SamenChristen zijn de voorkeursopties die beschikbaar zijn op de datingsite. Hier kan je kiezen of je een persoon met humor wilt of met wie je gezellig een avondje uit kan hebben. SamenChristen heeft nog een aantal andere voordelen:

  • Eerste 2 weken gratis na het aanmelden!
  • Een matchsysteem waarbij de leden gefilterd worden op jouw voorkeuren
  • Één platform met alleen christelijke leden
  • Direct chatten met andere leden

Kortom SamenChristen maakt het mogelijk om jouw toekomstige christelijke partner te vinden op een leuke en spontane manier!

Name of Reviewed Item: Samen Christen Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/SamenChristen.png Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen Samen Christen

Plaats een beoordeling bij Samen Christen

SamenChristen
Service
3.33
Prijs
6.00
Leden
2.67
Functionaliteiten
2.67
Expert:
5.9/10

Deel jouw ervaring over Samen Christen

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Vrouw

Chantal

26 May 2021
Totaal:
Je wordt respectloos behandeld door zogenaamde christelijke mensen daar. Je wordt als vrouw als minderwaardig behandeld en door de eigenaar van de app wordt je de vrijheid van meningsuiting ontnomen en op de emoties ingespeeld. Reacties en klachten worden niet goed gelezen door de redactie.
Man

Piet

24 November 2020
Totaal:
Ik heb slechte ervaringen met Samenchristen.nl datingwebsite Jammer dat ze de inbox van hun eigen leden lezen en controleren, dat is niet leuk. Heel wat leden klagen hierover. Ook jammer dat ze erg weinig nieuwe leden hebben, waardoor het aanbod van Samenchristen.nl erg magertjes is.
Man

Karin

20 August 2018
Totaal:
God heeft mijn gebeden serieus genomen. Eindelijk mijn nieuwe liefde ontvangen. Bij mij in de familie is dit echt een taboe nog steeds, maar ben gewoon op zoek gegaan naar een nieuwe liefde op internet, De algemene datingsites die zijn niet echt gebaseerd op geloof, maar SamenChristen gelukkig wel. Heb mijn nieuwe vriend leren kennen via deze website en ben tot op heden erg gelukkig. Mijn dank is groot Karin
Samen Christen scoort een : 5.9
Klantenbeoordeling: