Over Runnersdate

Laatste update : 19 oktober 2022 door

Als je van sporten houdt, dan is het leuk als je nieuwe liefde daar ook van kan genieten. Hiervoor is Runnersdate gemaakt. Specifiek voor hardlopers. Hardlopen kan verslavend zijn en dan is het wel zo fijn als jij iemand ontmoet die dat snapt omdat ze het zelf ook doen. En wat is er nou leuker dan samen te gaan rennen op je eerste date.

Je kunt elkaar op die manier ook motiveren en stimuleren op dagen dat je wat minder zin hebt. En ook als je een aangepast dieet hebt is dit makkelijk om dat samen te doen dan alleen. Daarnaast houdt Runnersdate je ook op de hoogte van allerhande weetjes en tips uit de sport. Zo kun je bijvoorbeeld ook samen met je date naar een event gaan.

Dit is een unieke manier om op een sportieve wijze nieuwe mensen te leren kennen en misschien wel de liefde van je leven die dezelfde passie als jij heeft. De profielen worden nagekeken zodat jij ook zeker met iemand te maken hebt die ook serieus op zoek is. Je kunt ook heel makkelijk bij jou in de buurt of de regio zoeken.

Op die manier kun jij de hardlopers bij jou in de buurt leren kennen en er mee afspreken. Voor je het weet ben je samen aan het rennen en leer je elkaar op een leuke en sportieve manier kennen. Naast leuke vriendschappen is de kans heel erg groot dat je jouw nieuwe liefde tegen het rennende lijf loopt.

Name of Reviewed Item: Runnersdate Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/runnersdate.jpg Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen Runnersdate

Plaats een beoordeling bij Runnersdate

Runnersdate
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
7.4/10

Deel jouw ervaring over Runnersdate

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Runnersdate scoort een : 7.4
Klantenbeoordeling: