Review Qupid.be – Aanmelden, mogelijkheden en kosten

Review Qupid.be: Qupid dating is een datingsite voor serieuze personen, die naar een serieuze relatie of naar een serieuze vriendschap op zoek zijn. De nadruk ligt hier dus echt op een serieuze date, uniek, aangezien je hier gewoon met credits kan betalen. Op de meeste serieuze dating sites zal je hier een lidmaatschap of abonnement voor moeten afsluiten.

Je zit hier perfect op je plek, wanneer je op zoek bent naar een vriendschap, relatie voor langere duur of date.

Voor welke doelgroep is Qupid Dating?

Qupid dating is er voor personen tussen de 18 en 55 jaar ongeveer die op zoek zijn naar een serieuze relatie of naar een mooie vriendschap. Af en toe zijn er mensen op zoek naar een spannende date, maar wanneer je daar zelf niet echt naar op zoek bent, hoef je daar uiteraard ook niet op in te gaan.

Over het algemeen zal je hier met name mensen treffen van tussen de 30 en 40, die vaak iets hebben meegemaakt, zijn gescheiden, of gewoon nooit zijn getrouwd. Naarmate de jaren vorderen begint dit steeds meer te knabbelen, en dat is de reden dat mensen Qupid gaan gebruiken

Je hoeft niet per sé hetero te zijn voor deze site, en zelfs als homo of lesbienne kan je je aanmelden, zodat er speciaal voor jou ook mede homo´s en lesbiennes worden gezocht. Dit maakt het zoeken een stuk fijner en gemakkelijker, en het scheelt natuurlijk een hoop onnodige uitleg aan sommige mannen of vrouwen.

Aanmelden op deze datingsite

Aanmelden via de datingsite gaat erg gemakkelijk. Aan de rechterkant heb je een kolom waar je kan opgeven of je een man of vrouw bent, en of je een man of vrouw zoekt. Wanneer je dit hebt aangegeven kan je een gebruikersnaam kiezen, gebruik altijd een unieke gebruikersnaam, die dicht bij jou als persoon staat.

Na deze stap geef je je mailadres door, je geboortedatum, kies je een wachtwoord, en kan je direct het gratis aanmeldingsproces vervolgen. Vervolgens is het zaak om een goed, krachtig profiel aan te leggen. Bij je profiel instellingen kan je bepaalde zaken specificeren. Denk aan de volgende gegevens/zaken:

 • Foto’s
 • Persoonsgegevens
 • Leeftijd
 • Lengte
 • Afkomst
 • Gewicht
 • Kleur ogen
 • Een volledige profielbeschrijving, ga hier niet te diep op door, maar zorg voor een solide basis, die mensen uitdaagt om meer te vragen

Wat zijn de (gratis) mogelijkheden van Qupid dating?

Laten we beginnen met het gratis gedeelte. De hele aanmeldprocedure is gratis en tevens kan je gratis profielen bekijken en opzoeken. Je kan ook alle betaalde diensten uitproberen, daar je één gratis credit hebt gekregen na het gratis aanmelden. Hier kan je dus rustig een berichtje van sturen naar de persoon die je het meest aantrekt.

Tip: Gebruik de gratis credit om een chat bericht te plaatsen, hier zullen meerdere leden op reageren.

Wanneer je berichten wilt blijven uitwisselen met deze persoon, en het gevoel hebt dat de site bij je past en je hier een serieuze date gaat vinden, dan kan je een pakket credits aanschaffen. 1 credit staat gelijk aan 1 bericht en op deze wijze kan je dus in contact blijven met de persoon, of personen, waar je een date mee zou willen.

Hoe groter de aanschaf, hoe goedkoper de credits. Op deze manier kan je flink wat besparen, wanneer je voor de grotere pakketten gaat.

Er zijn veel verschillende functies te vinden op Datingsite Qupid, waaronder deze:

 • Personen als favoriet instellen
 • Profielen bekijken, en de foto´s bekijken van andere leden
 • Zelf een uitgebreid profiel kunnen maken over jezelf, wie jij bent en wat je zoekt
 • Een uitgebreide zoekfunctie, met veel zoekmogelijkheden
 • Berichten versturen, berichten ontvangen en berichten volledig lezen
 • Openbare oproepen (chat) neerzetten en ontvangen

Kosten en betaalmogelijkheden:

De credits beginnen per 10 waar je dan 10 euro voor betaald. Dit is omgerekend 1 euro per credit, en wanneer je dus meer credits aanschaft, zal de prijs per credit naar beneden gaan. Een totaal overzicht van de beschikbare pakketten:

 • 10 credits betaal je €10,- voor. Dit is €1,- per credit.
 • 25 credits betaal je €22,50 voor. Dit is €0,90 per credit.
 • 50 credits betaal je €42,50 voor. Dit is €0,85 per credit.
 • 100 credits betaal je €80,- voor. Dit is €0,80 per credit.
 • 275 credits betaal je €200,- voor. Dit is €0,72 per credit.

Het klinkt als erg veel geld, maar besef dat je op een datingsite, waarbij je per maand betaald, voor minder functies uiteindelijk ook gemakkelijk 500 tot 1000 euro per jaar kwijt bent. De site geeft 100% reactie garantie, wat met andere woorden betekent dat je zeker met 275 credits al een paar dates zal hebben gehad, voor je door je credit heen bent. In ieder geval zou je genoeg potentiële dates moeten hebben, en een aantal actieve gesprekken.

De betaalmogelijkheden:

Je kan op Qupid veilig betalen (via een beveiligde SSL verbinding). De mogelijkheden waarmee je kan betalen zijn zeer uitgebreid, en bestaan uit de volgende mogelijkheden:

 • iDeal, meest voorkomende betaalmiddel in Nederland
 • Je kan met een Visa / Mastercard betalen
 • Het is mogelijk om met een paysafe card te betalen op deze datingsite
 • Je kan het via een bankoverschrijving overmaken, wat ook erg gemakkelijk kan zijn (verwerkingstijd is hier wel ongeveer 3 werkdagen)
 • Via Mistercash of BanContact, Belgische betaalsystemen, kan je uiteraard ook betalen

Je hebt met andere woorden erg veel keuze om uit te kiezen, om de betaling mee uit te voeren.

Veiligheid van Qupid dating

Datingsite Qupid is een erg veilige datingsite met een hoop beveiliging achter de schermen. Daar betaal je uiteraard ook voor, maar het is goed om te weten waar je geld in geïnvesteerd wordt. We noemden eerder de beveiligde (SSL) verbinding al even. Hierdoor weet je dat je gegevens niet in handen zullen komen van aanvallers. Ook legt de dating site zich er op toe om je gegevens zo veilig en vertrouwd mogelijk te verwerken. Je persoonsgegevens, zoals je naam en mailadres, zullen onmogelijk te vinden zijn voor andere leden van Qupid.

Profielen worden handmatig gecontroleerd, waardoor je er ook zeker van kan zijn dat je geen neppe profielen, of catfish profielen, zal treffen op de site. Mocht je toch vermoedens hebben, of een bepaald gesprek ruikt niet helemaal fris, bel of mail dan gerust even met de formidabele klantenservice. Je kan hier werkelijk met alles terecht.

Ervaringen Qupid.be

Qupid dating is een datingsite voor personen die serieus op zoek zijn naar een vriendschap, date of relatie, veelal tussen de 18 en 55 jaar oud.

Hier kan je veilig aan de gang gaan op een datingsite die met de hand wordt nagekeken, en niet door een computer, of lastige algoritmes. Dit zorgt ervoor dat je nooit een nepprofiel zal tegenkomen, en als je die per ongeluk toch tegenkomt, dan is het enige wat je hoeft te doen, even contact op te nemen met de helpdesk en de naam van het nepprofiel doorgeven. De betaalmogelijkheden van deze datingsite zijn enorm groot en er is dan ook voor bijna iedereen een oplossing mogelijk.

Qupid.be

Qupid.be
88.75

Algemene beoordeling

9/10

  Prijs/Kwaliteit

  9/10

   Profielkeuze

   8/10

    Klantenservice

    9/10

     Voordelen

     • Eenvoudige interface
     • Telefonisch bereikbaar
     • Geen abonnement

     Nadelen

     • Betalen per bericht