Volg Ons Op:

Qupid

10
Qupid
Ervaringen : 2    

Wat Qupid bijzonder maakt als datingsite is dat er voornamelijk vrouwen lid zijn. Het percentage gaat redelijk gelijk op, maar er is toch altijd een beduidend aantal meer vrouwen aanwezig. Qupid noemt zichzelf een contactplatform met tienduizenden openminded leden. Allemaal zijn ze op zoek naar erotisch contact, zonder verdere verplichtingen.

Inschrijven is helemaal gratis op Qupid. De profielen worden voor 100% gecontroleerd op scams, er is een professionele service die betrouwbaar is en goed te bereiken. Je vindt er ook artikelen die vol staan met tips en informatie. Welke jou op weg helpt om nog sneller de juiste persoon te vinden. Je kunt je ook anoniem aanmelden en zo op een discrete manier iemand zoeken om mee verder te gaan.

Je hebt op Qupid ook geen creditcard nodig om toch gebruik te kunnen maken van alle functies die het te bieden heeft. 17.5000 leden waren succesvol met hun zoektocht op deze datingsite. Het is ds zeker de moeite om eens een kijkje te nemen. Je kunt na het aanmelden de andere profielen meteen bekijken. Ook kun je dan een knipoogje sturen om eens te peilen wat diegene van jou vindt.

De leden zijn 18 jaar en ouder en komen uit heel Nederland en België. Het is een hele diverse datingsite waar iedereen zich kan aanmelden en waar je dus ook altijd iemand vindt die bij jou past. Het is ook makkelijk om te zien wie er bij jou in de buurt wonen. Zo kun je elkaar nog sneller beter leren kennen. Meld je gratis aan en ontdek of Qupid bij jou ook raak schiet.

GRATIS AANMELDEN GRATIS AANMELDEN
5/5 (1)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

 1. Kees 16 augustus 2018

  Mijn ideale vrouw kunnen vinden! Het is een tijdje slecht gegaan in mijn vorige relatie waardoor ik best wel in een leegte kwam.. dit heeft een lange tijd geduurd en was zeer ongelukkig..

  Toen ben ik gaan zoeken naar sites zoals Qupid om een nieuwe liefde te kunnen vinden, en met succes!

  Sinds 2 jaar enorm gelukkig met mijn nieuwe vrouw Nienke. Bedankt hiervoor en ik raad iedereen aan om hier gebruik van te maken als je een nieuwe liefde zoekt!

 2. Bianca
  21 augustus 2018

  Al een tijdje actief op Qupid. Vind deze site een prima middel om in contact te komen met mensen die spannend contact zoeken.

Qupid scoort een : 10
Klantenbeoordeling: