Over Qupid

Laatste update : 16 november 2018 door Elise

Wat Qupid bijzonder maakt als datingsite is dat er voornamelijk vrouwen lid zijn. Het percentage gaat redelijk gelijk op, maar er is toch altijd een beduidend aantal meer vrouwen aanwezig. Qupid noemt zichzelf een contactplatform met tienduizenden openminded leden. Allemaal zijn ze op zoek naar erotisch contact, zonder verdere verplichtingen.

Inschrijven is helemaal gratis op Qupid. De profielen worden voor 100% gecontroleerd op scams, er is een professionele service die betrouwbaar is en goed te bereiken. Je vindt er ook artikelen die vol staan met tips en informatie. Welke jou op weg helpt om nog sneller de juiste persoon te vinden. Je kunt je ook anoniem aanmelden en zo op een discrete manier iemand zoeken om mee verder te gaan.

Je hebt op Qupid ook geen creditcard nodig om toch gebruik te kunnen maken van alle functies die het te bieden heeft. 17.500 leden waren succesvol met hun zoektocht op deze datingsite. Het is ds zeker de moeite om eens een kijkje te nemen. Je kunt na het aanmelden de andere profielen meteen bekijken. Ook kun je dan een knipoogje sturen om eens te peilen wat diegene van jou vindt.

De leden zijn 18 jaar en ouder en komen uit heel Nederland en België. Het is een hele diverse datingsite waar iedereen zich kan aanmelden en waar je dus ook altijd iemand vindt die bij jou past. Het is ook makkelijk om te zien wie er bij jou in de buurt wonen. Zo kun je elkaar nog sneller beter leren kennen. Meld je gratis aan en ontdek of Qupid bij jou ook raak schiet.

Klantenbeoordelingen Qupid

Plaats een beoordeling bij Qupid

Qupid
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
16.0/10

Deel jouw ervaring over Qupid

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Qupid scoort een : 16.0
Klantenbeoordeling: