Over Qupid

Laatste update : 19 oktober 2022 door

Wat Qupid bijzonder maakt als contact platform is dat er voornamelijk vrouwen lid zijn. Het percentage gaat redelijk gelijk op, maar er is toch altijd een beduidend aantal meer vrouwen aanwezig. Qupid noemt zichzelf een contactplatform met tienduizenden openminded leden. Allemaal zijn ze op zoek naar erotisch contact, zonder verdere verplichtingen.

Inschrijven is helemaal gratis op Qupid. De profielen worden voor 100% gecontroleerd op scams, er is een professionele service die betrouwbaar is en goed te bereiken. Je vindt er ook artikelen die vol staan met tips en informatie. Welke jou op weg helpt om nog sneller de juiste persoon te vinden. Je kunt je ook anoniem aanmelden en zo op een discrete manier iemand zoeken om mee verder te gaan.

Je hebt op Qupid ook geen creditcard nodig om toch gebruik te kunnen maken van alle functies die het te bieden heeft. 17.500 leden waren succesvol met hun zoektocht op deze contact platform. Het is dus zeker de moeite om eens een kijkje te nemen. Je kunt na het aanmelden de andere profielen meteen bekijken. Ook kun je dan een knipoogje sturen om eens te peilen wat diegene van jou vindt.

De leden zijn 18 jaar en ouder en komen uit heel Nederland en België. Het is een hele diverse contact platform waar iedereen zich kan aanmelden en waar je dus ook altijd iemand vindt die bij jou past. Het is ook makkelijk om te zien wie er bij jou in de buurt wonen. Zo kun je elkaar nog sneller beter leren kennen. Meld je gratis aan en ontdek of Qupid bij jou ook raak schiet.

Name of Reviewed Item: Qupid Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/qupid.jpg Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen Qupid

Plaats een beoordeling bij Qupid

Qupid
Service
7.85
Prijs
7.41
Leden
8.00
Functionaliteiten
7.70
Expert:
7.2/10

Deel jouw ervaring over Qupid

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Glowing

22 June 2020
Totaal:
Leuke ervaring opgedaan, nog nooit in mijn leven heb ik zo\\\\\\\'n site gezien. Ik ben deze tegen gekomen toen ik zocht naar sekscontacten. Ben er over te spreken, het is veilig en vertrouwd en het ledenplatform is lekker groot en divers
Vrouw

Barbara

25 March 2020
Totaal:
Het is jammer dat je anno 2020 nog mensen zo aan het lijntje kan houden.
Man

Floris

18 March 2020
Totaal:
En ik weiger nieuwe te kopen voor ik eerst weet wanneer ik eindelijk iemand zal gaan ontmoeten. Ik snap dat het nu met deze tijd wat onzeker is mbt dat graf virus, maar ik ben al een tijd lid en ik heb elke keer het idee dat ik mn geld weg breng.
Man

Winter

07 February 2020
Totaal:
Qupid, Cupido, 14-02. De dag dat ik vorig jaar begon en nu eindelijk 2 vaste seksmaatjes gevonden heb. Een absolute aanrader als je het mij vraagt. je hebt alleen niet gelijk beet.. ik denk dat het een kwestie is van vertrouwen op bouwen en een band creeeren. Soms is dat lastig omdat het erg direct kan zijn. Super heet natuurlijk
Man

Ashwin23

20 January 2020
Totaal:
Deugd me wel deze site. Het heeft voor mij wel iets, het spreekt me aan en ik wordt er gewoon hitsig van. Het mooie van zulke sites is dat je nergens aan vast zit.
Man

Johandrie

19 November 2019
Totaal:
Zeer intens, direct, makkelijk, goedkoop en veel leden.
Man

Quentin

07 November 2019
Totaal:
Topper, leuk vermaak hier.
Man

Kakit

31 October 2019
Totaal:
Wat mijn titel inhoud is eigenlijk de filteroptie die op de site te zien is. Zo kan je erg veel mensen filteren waar je interesses niet liggen. Scheelt je veel tijd en bespaart je credits! Je moet uiteraard geen gesprekken aangaan met mensen waarvan je niet zeker weet of het je type zou kunnen zijn. Voor je het weet zijn je credits namelijk op. haha
Man

Younes

18 September 2019
Totaal:
Wat mijn titel eigenlijk probeert te zeggen is dat het allemaal wel wat beter kan. Je merkt gewoon dat er meer gepraat wordt dan dat er over gegaan wordt op actie. Is niet erg, maar als ik dan wil afspreken wordt er een beetje overheen gepraat. Zonde, had niet gehoeven!
Man

Roos

14 August 2019
Totaal:
Mijn naam doet het al zeggen. Voor vrouwen is het ook gewoon een plezier om hier erotisch contact te zoeken. Misschien is het voor vrouwen makkelijker als voor mannen, omdat je namelijk als vrouw sneller contact krijgt. De kosten 42,50 voor 50 credits zijn naar mijn mening wel aan de prijzige kant.
Qupid scoort een : 7.2
Klantenbeoordeling: