Over Paiq

Laatste update : 19 oktober 2022 door

Wil jij op een andere manier aan je date komen? Dan is Paiq de ultieme datingsite voor jou! Paiq is een datingsite die het net even wat anders aanpakt als de gemiddelde casual datingsite. Ze maken namelijk gebruik van een heel slim systeem. Dit systeem geeft de mogelijkheid om een match te vinden die echt bij je past. Dat resulteert natuurlijk in veel tevreden klanten waardoor je mensen leert kennen op een spontane en leuke manier.

Met deze matches ben je in de gelegenheid om een chat te starten waarbij je pas een foto te zien krijgt (profielfoto) naarmate het gesprek vordert. Dankzij dit systeem leer je eerst de persoon goed kennen voordat er bepaalde vooroordelen gevergd worden. Je kan elkaar pas zien als je daadwerkelijk een match hebt! De meeste mensen zullen Paiq niet per direct kennen van TV of radio maar toch worden ze vaak genoemd en behoren ze bij de betere datingsites van Nederland.

Ook Paiq heeft net zoals andere datingsites meerdere voordelen:

  • Betrouwbaar & Veilig
  • Speed daten
  • Organiseren van zogeheten foto toernooien
  • Personaliseren van je profiel óf kiezen om anoniem te blijven

Kortom een hele leuke datingsite voor mensen die net even wat anders willen daten. Dit is dus ook zeker het proberen waard!

Name of Reviewed Item: Paiq Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Paiq.jpg Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen Paiq

Plaats een beoordeling bij Paiq

Paiq
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
6.5/10

Deel jouw ervaring over Paiq

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Marco

16 August 2018
Totaal:
Dit is echt een geweldige datingsite. Echt een zeer leuke manier van elkaar leren kennen! Zonder verplichtingen openlijk chatten met de persoon waarbij jij denkt dat het echt klikt. Dit werkte erg goed voor mij, ben sinds kort namelijk een gelukkige man die zijn ware heeft gevonden! Voor mensen die geen bepaalde 'druk' willen voelen tijdens het chatten is dit de ideale datingsite. Paiq ga zo door! Groet Marco
Paiq scoort een : 6.5
Klantenbeoordeling: