Over Paiq

Laatste update : 20 augustus 2018 door Elise

Wil jij op een andere manier aan je date komen? Dan is Paiq de ultieme datingsite voor jou! Paiq is een datingsite die het net even wat anders aanpakt als de gemiddelde casual datingsite. Ze maken namelijk gebruik van een heel slim systeem. Dit systeem geeft de mogelijkheid om een match te vinden die echt bij je past. Dat resulteert natuurlijk in veel tevreden klanten waardoor je mensen leert kennen op een spontane en leuke manier.

Met deze matches ben je in de gelegenheid om een chat te starten waarbij je pas een foto te zien krijgt (profielfoto) naarmate het gesprek vordert. Dankzij dit systeem leer je eerst de persoon goed kennen voordat er bepaalde vooroordelen gevergd worden. Je kan elkaar pas zien als je daadwerkelijk een match hebt! De meeste mensen zullen Paiq niet per direct kennen van TV of radio maar toch worden ze vaak genoemd en behoren ze bij de betere datingsites van Nederland.

Ook Paiq heeft net zoals andere datingsites meerdere voordelen:

  • Betrouwbaar & Veilig
  • Speed daten
  • Organiseren van zogeheten foto toernooien
  • Personaliseren van je profiel óf kiezen om anoniem te blijven

Kortom een hele leuke datingsite voor mensen die net even wat anders willen daten. Dit is dus ook zeker het proberen waard!

 

Klantenbeoordelingen Paiq

Plaats een beoordeling bij Paiq

Paiq
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
14.0/10

Deel jouw ervaring over Paiq

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Paiq scoort een : 14.0
Klantenbeoordeling: