Over Ondeugend daten

Laatste update : 20 augustus 2018 door Elise

Ondeugend daten zegt het eigenlijk al, voor mensen die opzoek zijn naar iets spannends en intiems. One night stands of serieuze erotische relaties op vertrouwen gebaseerd, Ondeugend daten heeft het allemaal!

Op deze datingsite kun je mensen vinden en zoeken die op zoek zijn naar meer dan alleen ondeugend daten. Je kunt in aanraking komen met mensen die op zoek zijn naar erotisch contact. Dit gaat ook vaak gepaard zonder bijkomende verplichtingen wat het natuurlijk een stuk interessanter maakt! Sinds de oprichting in 2004 en al meer dan 60.000 ingeschreven leden, is deze erotische dating site steeds groter geworden en nog steeds aan het groeien waarbij ze gemiddeld naar eigen zeggen 200 inschrijvingen per dag hebben.

Waarom kiezen voor Ondeugend daten?

  • De aandacht is vooral uitgegaan naar het bijhouden van vormgeving van de website.
  • Het is zeer duidelijk, gebruiksvriendelijk en laat je op zoek gaan naar jouw date die het beste bij jou past.
  • De mogelijkheid om je profiel zo uitgebreid mogelijk te maken zorgt ervoor dat je makkelijk door andere ondeugende mensen gevonden kunt worden.
  • Fotozapper – Het voorbij zien komen van foto’s van andere leden, wat gelijk de mogelijkheid geeft om te kijken wat voor andere leden actief zijn.
  • Het contact maken met andere leden is daarom ook erg makkelijk gemaakt d.m.v. de ingebouwde speciale chat en berichtmodules.

Kortom een zeer fijne dating site en ook zeker een aanrader!

 

 

Klantenbeoordelingen Ondeugend daten

Plaats een beoordeling bij Ondeugend daten

Ondeugend daten
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
16.0/10

Deel jouw ervaring over Ondeugend daten

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Ondeugend daten scoort een : 16.0
Klantenbeoordeling: