Over OkCupid

Laatste update : 24 augustus 2018 door Elise

Ben je toe aan een echte leuke serieuze match? Dan is OkCupid dé geschikte internationale datingsite voor jou! Via een mathematische berekening wordt er bepaald welke singles er goed bij je passen. Daarnaast is het mogelijk om gratis berichten naar elkaar te versturen wat resulteert in tevredenheid! Naast de gratis diensten die er worden aangeboden kan er ook gebruik worden gemaakt van betaalde diensten. Dit geeft de mogelijkheid om anoniem te kunnen browsen, filteren en zien wie jouw profiel interessant vind.

OkCupid is een spannende hangout voor singles die opzoek zijn naar een buitenlandse date. Om toegang te krijgen tot OkCupid door je gratis aan te melden d.m.v je e-mail adres te registreren. Deze spannende hangout heeft ook een aantal zeer interessante voordelen:

  • Premium lidmaatschap al v.a €17.50 per maand!
  • Profiel Boost v.a €1.70 (profiel laten opvallen)
  • Mobiele App
  • Dagelijks meer dan 50.000 mensen online
  • Gebruiksvriendelijk

Deze leuke en spannende hangout geeft je inzicht in het percentage voor een match. Dit percentage is vastgesteld aan de hand van een aantal vragen die je tijdens het inschrijven moest beantwoorden. Zo wordt er een leuk onderscheid gemaakt tussen matches en singles die totaal niet óf juist wel bij je passen. Simpel voorbeeld: ”Ben je een ochtendmens?” Als jij hier ”Ja” op hebt beantwoord dan worden er singles gezocht die dit ook zijn!

Kortom OkCupid is een zeer leuke en onderscheidende datingsite voor mensen die wat anders willen! Waarbij ook zeker een aanrader!

 

Klantenbeoordelingen OkCupid

Plaats een beoordeling bij OkCupid

OkCupid
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
15.0/10

Deel jouw ervaring over OkCupid

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
OkCupid scoort een : 15.0
Klantenbeoordeling: