Over OkCupid

Laatste update : 19 oktober 2022 door

Ben je toe aan een echte leuke serieuze match? Dan is OkCupid dé geschikte internationale datingsite voor jou! Via een mathematische berekening wordt er bepaald welke singles er goed bij je passen. Daarnaast is het mogelijk om gratis berichten naar elkaar te versturen wat resulteert in tevredenheid! Naast de gratis diensten die er worden aangeboden kan er ook gebruik worden gemaakt van betaalde diensten. Dit geeft de mogelijkheid om anoniem te kunnen browsen, filteren en zien wie jouw profiel interessant vind.

OkCupid is een spannende hangout voor singles die opzoek zijn naar een buitenlandse date. Om toegang te krijgen tot OkCupid door je gratis aan te melden d.m.v je e-mail adres te registreren. Deze spannende hangout heeft ook een aantal zeer interessante voordelen:

  • Premium lidmaatschap al v.a €17.50 per maand!
  • Profiel Boost v.a €1.70 (profiel laten opvallen)
  • Mobiele App
  • Dagelijks meer dan 50.000 mensen online
  • Gebruiksvriendelijk

Deze leuke en spannende hangout geeft je inzicht in het percentage voor een match. Dit percentage is vastgesteld aan de hand van een aantal vragen die je tijdens het inschrijven moest beantwoorden. Zo wordt er een leuk onderscheid gemaakt tussen matches en singles die totaal niet óf juist wel bij je passen. Simpel voorbeeld: ”Ben je een ochtendmens?” Als jij hier ”Ja” op hebt beantwoord dan worden er singles gezocht die dit ook zijn!

Kortom OkCupid is een zeer leuke en onderscheidende datingsite voor mensen die wat anders willen! Waarbij ook zeker een aanrader!

Name of Reviewed Item: Okcupid Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/OkCupid.jpg Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen OkCupid

Plaats een beoordeling bij OkCupid

OkCupid
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8.0/10

Deel jouw ervaring over OkCupid

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Milou

20 August 2018
Totaal:
Een geweldige datingsite met echt een leuk systeem erachter! Ben vrij recent erg gelukkig geworden met mijn nieuwe liefde. Die ook echt bij mij past. Door dit leuke systeem heb je ook echt gegarandeerd een match zoals ze beweren! Heel erg bedankt en ik zou zeggen ga zo door, want dit is echt hoe mensen bij elkaar komen! Dankjewel!!
OkCupid scoort een : 8.0
Klantenbeoordeling: