Over NovaMora

Laatste update : 19 oktober 2022 door

NovaMora is een erotische contact platform voor mannen en vrouwen die hun seksleven een boost willen geven. De slogan luidt dan ook ‘Gun je seksleven een boost!’. Sinds de oprichting van dit erotische contact platform (2017) zijn er veel mannen en vrouwen die gebruik maken van de intieme diensten die worden aangeboden.

Dankzij de grote tv en media reclames zijn ze zeer korte tijd groot geworden. Dit gaat gepaard met veel actieve leden die hun intieme seksleven willen verbeteren. Naast het verbeteren van je seksleven is er ook de mogelijkheid dat de seksuele grenzen worden opgezocht. Meer spanning zal resulteren in meer tevredenheid en voldoening!

NovaMora biedt ook behoorlijk wat voordelen zoals:

  • Veilig & Betrouwbaar
  • Diverse profielen waaronder ‘Gay’ en ‘Stellen’
  • Inschrijven is gratis
  • Gebruiksvriendelijk

Eenmaal ingeschreven kan je er voor kiezen om je profiel te personaliseren met diverse foto’s (zoals je hoofdfoto). Met een gratis profiel kan je alleen de hoofdfoto zien van andere leden. Naast een gratis profiel kan je er ook voor kiezen om een betaald lidmaatschap te nemen. Dit geeft je de mogelijkheid om meer foto’s van andere leden te zien!

Kortom NovaMora is de ideale erotische en spannende contact platformen voor jong en oud. (LET OP v.a 18+) Hiermee dus zeker het proberen waard!

Name of Reviewed Item: Novamora Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/NovaMora.png Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Populair van TV reclame

Nadelen

  • Maand abonnement

NovaMora kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

1 maand VIP (Onbeperkt toegang)
€19,99 p/m
2 maanden VIP (Onbeperkt toegang)
€15,99 p/m
4 maanden VIP (Onbeperkt toegang)
€11,99 p/m

Klantenbeoordelingen NovaMora

Plaats een beoordeling bij NovaMora

NovaMora
Service
9.00
Prijs
7.00
Leden
7.00
Functionaliteiten
7.00
Expert:
7.5/10

Deel jouw ervaring over NovaMora

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

jou

30 July 2019
Totaal:
eenmaal vip geweest blijf je naar NovaMora terug komen..
Man

Ferdinand

15 August 2018
Totaal:
Haij, Ik ben sinds kort aan de slag gegaan bij NovaMora. Al een lange tijd kon ik geen gaydate vinden en zat echt met mezelf in de knoop. Tot ik op jullie site kwam! Gelukkig heb ik via NovaMora mijn ideale gaydate kunnen vinden. (Die mij tevens ook uit de knoop heeft gehaald). Echt top, zou bijna willen zeggen dat dit de man van mijn leven is. Ontbreekt niks aan... (als je begrijpt wat ik bedoel) Bedankt en ga zo door. Groetjes Ferdinand
NovaMora scoort een : 7.5
Klantenbeoordeling: