Volg Ons Op:

Muslima

8
Muslima
Ervaringen : 1    

Ben je van Islamitische afkomst en toe aan het vinden van een partner, vriendschap, romantiek of misschien wel een huwelijk? Dan is Mulsima.com de perfecte datingsite voor jou! Daarnaast behoort Muslima tot één van de grootste Islamitische datingsites van de wereld. Het grote voordeel van Muslima.com is dat het deel uitmaakt van het Cupid Media Netwerk. Cupid Media Netwerk  beheert 30 grote datingsites, wat resulteert in een heel groot netwerk van gebruikers!

Mulsima.com is uitsluitend bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar Moslim singles voor een huwelijk. Daarnaast gelden er ook Islamitische gedragsregels voor de verkeringstijd. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van deze website is het mogelijk om jezelf te kunnen inschrijven via je Facebookaccount. Dit is een groot voordeel ten opzichte van het reguliere inschrijf proces. Het is belangrijk om te weten dat de gegevens en posts van de gebruiker niet op jouw Facebook account geplaatst zullen worden.

Daarnaast biedt Muslima.com nog een aantal interessante voordelen:

 • 4.5 Miljoen Moslim gebruikers wereldwijd
 • Gratis gebruik maken van de diensten
 • Mobiele App

Kortom, Muslima is de ultieme datingsite als het gaat om het vinden van jouw Islamitische partner!

GRATIS AANMELDEN
4/5 (1)

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reacties

 1. Karim
  20 augustus 2018

  Al een tijd opzoek naar een Islamitische partner. Kan u zeggen dat mij dit gelukt is via jullie,

  ik wil jullie hartelijk bedanken hiervoor. Ik voelde mij zeer alleen en wilde een liefde in mijn leven. Aangezien ik Moslim ben, vond ik het lastig om reguliere datingsites te gebruiken. Vandaar ik specifiek gezocht heb naar het Islamisitsche geloof op datingsites.

  Nogmaals bedankt!

Muslima scoort een : 8
Klantenbeoordeling: