Over Misolo

Laatste update : 19 oktober 2022 door

Mist jou relatie de spanning en aandacht die jij echt nodig hebt? Of ben je toe aan wat anders? Dan is Misolo een zeer geschikte datingsite voor jong en oud! (LET OP v.a 18+) Of je nu op zoek bent naar een vriendschappelijke relatie of een serieuze relatie, Misolo is het juiste adres om daar achter te komen. In veel relaties zijn aandacht en spanning de belangrijkste elementen, echter is dit vaak een gemis. Daardoor maakt Misolo het dankzij hun gebruiksvriendelijke platform mogelijk om hier jouw ideale partner te vinden.

Groepen, oproepjes, leden, videochat en media zijn de aspecten waar je uit kan kiezen op deze casual hangout. Daarnaast is het mogelijk om te kijken welke leden er lid en actief zijn, dit is handig om te kijken met wie je graag wil gaan chatten. Een groot voordeel van deze datingplatform is dat namelijk dat je kan videochatten met andere leden. Dankzij deze mogelijkheid leer je de andere personen goed kennen en resulteert dit wellicht in een langdurige relatie!

Kortom, Misolo is een hele leuke hangout om jouw toekomstige partner te vinden!

Name of Reviewed Item: Misolo Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/08/Misolo.jpg Review Author:Review Date:

Klantenbeoordelingen Misolo

Plaats een beoordeling bij Misolo

Misolo
Service
8.00
Prijs
8.00
Leden
8.00
Functionaliteiten
8.00
Expert:
8.0/10

Deel jouw ervaring over Misolo

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
Man

Barry

20 August 2018
Totaal:
Misolo heeft mij geholpen op een sociale en gebruiksvriendelijke manier een nieuwe vriendin te vinden. Nu al 3 maanden een relatie en ben echt ontzettend tevreden en erg blij! Een lange tijd geleden ging ik echt elke datingsite af om te kijken welke site nou daadwerkelijk bij mij past, kon niet echt een match vinden hier en daar. Tot ik bij Misolo terecht kwam. Voor de mensen die iets series zoeken, raad ik Misolo zeker aan. Bedankt!
Misolo scoort een : 8.0
Klantenbeoordeling: