Over Metjou

Laatste update : 14 april 2022 door

Op MetJou vind je twintigers, dertigers en veertigers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Er zijn ook andere leeftijden vertegenwoordigd. Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom. De mannen en vrouwen zijn vooral vrijgezel en op zoek naar een nieuwe serieuze relatie.

Je gratis aanmelden heeft vele voordelen. Zo kun je foto’s op je profiel plaatsen en heb je toegang tot alle profielen en de hoofdfoto’s. Jouw profiel wordt tegelijkertijd op meerdere websites getoond. Allemaal onderdeel van Safe Dating Networks. Hierdoor is jouw zoekgebied nog groter. Jij ziet ook de profielen van de leden die op andere datingwebsites aangemeld zijn.

Het daten gebeurt allemaal veilig via een eigen anonieme postbus. Je hoeft dus geen persoonlijke contactgegevens te delen met iemand die je verder helemaal niet kent. De profielen worden ook nagekeken door het beheer van MetJou en profielen waar iets mee is worden verwijderd. Je hebt dus alleen met leden te maken die net als jij heel serieus op zoek zijn.

MetJou is een echte flirt website. Je kunt lekker met andere leden flirten, elkaar teasen en elkaar zo ook beter leren kennen. Het gaat op die manier ook veel sneller om met elkaar af te spreken. Voor je het weet heb je een leuke en opwindende date gescoord. Meld je ook aan op MetJou als je van flirten houdt en een leuke date zoekt.

Name of Reviewed Item: Metjou Rating Value: 4 Image: https://datingsite.nl/wp-content/uploads/2018/07/Metjou.jpg Review Author:Review Date:

Voordelen

  • Gratis rond kijken
  • Voor iedereen geschikt

Nadelen

  • Geen

Metjou kosten

Dit zijn de abonnementskosten:

150 Credits (15 dagen VIP-toegang)
€15,99
300 Credits (30 dagen VIP-toegang)
€27,99
900 Credits (90 dagen VIP-toegang)
€59,99

Klantenbeoordelingen Metjou

Plaats een beoordeling bij Metjou

Metjou
Service
0.00
Prijs
0.00
Leden
0.00
Functionaliteiten
0.00
Expert:
7.9/10

Deel jouw ervaring over Metjou

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-

Geslacht:
5
5
5
5
  • Geen reviews aanwezig, wees de eerste!
Metjou scoort een : 7.9
Klantenbeoordeling: